Перейти до змісту

Інтимні чоловічі зачіски

laska

Опитування для чоловіків  

472 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Отож, висловлюємось, чоловіки! Відповідаємо, аргументуємо.

Думаю, ця тема буде не менш насичена картинками...

Хто надумав, тут стаття про майстра інтимних зачісок  ^_^

09_00.jpg

ОРЕЛ 

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

наш мір скучнєє і банальнєє- ніяких страз, пйоришок, бодіарта^_^)так, гігієнічєскоє стріжко, щоб жарко не було:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і знав, що таку тему створять! :)

Ну що ж..

Особисто я ніколи - не вважаю за потрібне. Чоловіки не оголюються настільки, як жінки.

Вони не носять топи, щоб пуп було видно і бедровок із стрінгами (не всі, звичайно ж)і т.д.

А коли вторинні статеві признаки присутні, тоді брити не брити - це вже аж пародійно буде.

P.S. (Вторинні статеві признаки - волосся на грудях, ногах, спині, густа щетина (борода) і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тіпо, настоящій мужик должен бить свірєп, нєбріт, вонюч і волосат! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вонючим не обовязково, митися необхідно:) тим паче там про, що йде мова. :D

а щодо запаху - то від чоловіка повинно пахнути "Хорошим коньяком...дорогим табаком.." є варіанти пОтом і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, я предпочітаю не брити своє тєло, хіба шо підпахвами і фейс!

Єсі в мене почати шось брити, то можна цілі картини робити на груді, пузі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так багатозначно закінчив трикрапками :D ...ноги, спина, руки. . :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От ноги чьото в мене слабувато волосаті, руки також ,а от спина починає кучерявитись)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надлишок гормонів, сказується - :smile-zachot: , тобто часте його вживання. Тестостерон..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від пива, до речі, навпаки, не тестостерон, а жіночі гормони в чоловіків збільшуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я колись побрився... Тиждень ходив як вср@вся, бо так все кололось і чухалось, що капець просто. І подразнення були страшні просто. Після того не ризикую. Та і жінка каже, що їй так як є більше подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате коли полисiеш зi спини на голову зможеш зачесати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачісочку ношу простєньку до савєршенства... :) Ніякої випєндрьожи з раскрасками і художньім різбленням "по дереву", акуратненько підстрижено під насадочку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, не очікував що такий відсоток робить зачіску постійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что ж тут удивительного? Удобно и нежарко ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, а потім дружина тобі каже : " А для кого це ти так фраєришся? Мені і так добре ".. ;)

І докажи тепер, що ти не верблюд, і тобі просто жарко .. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, а потім дружина тобі каже : " А для кого це ти так фраєришся? Мені і так добре ".. :)

І докажи тепер, що ти не верблюд, і тобі просто жарко .. :)

imho маячня

ти ж не задаєш таке питання дружині? ;) як може бути нормальним коли те місце нагадує джунглі амазонки - чому тоді для дівчаток це ужассс, а для хлопчиків має бути нормою?

крім того хто мав стосунки з спортом, знає що ці процедури регулярна необхідність. вони (спортсмени) "о ужас!" навіть ноги голять :)

тим в кого подразнення рекомендую використовувати креми-депілятори. уявляєте, вони є навіть суто чоловічі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и ж не задаєш таке питання дружині?

Коли це б стало для мене несподіванкою, тоді б задав полюбому.

інше питання, коли я сам про це в неї прошу чи вона в мене просить про таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, а цього я не знав. Треба буде пошукати в магазинах ;)

На рахунок джунглів згоден - дійсно парко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли стрижка заростає - це виглядає неакуратно. Люди звертають увагу, роблять зауваження. А якщо постригтися - жінка відразу звертає увагу, радіє...

Зачіска - це не для мене, а от стрижку роблю регулярно, щомісяця, короткою насадкою - 3 мм. Нічого не колеться, хіба що якщо гладити рукою. Літом не жарко, зимою, правда, трохи холодно - але ж можна вдягнутися.

Стрижуся не сам, а користуюся послугами спеціальних закладів - там тебе посадять в крісло, потім ще й запропонують вимитися після стрижки. Уважний майстер не лише зробить стрижку, а й побриє з боків, та вибриє ззаду. Дуже важливо, щоб ніде нічого не зачепили, не відрізали ненароком, не подряпали. Здебільшого ходжу в "Зосю" - поряд з роботою. Там стрижка мені обходиться всього в 8 грн. Як на мене - непогана перукарня. І голова місяць - як нова :)

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стрижуся не сам, а користуюся послугами спеціальних закладів - там тебе посадять в крісло, потім ще й запропонують вимитися після стрижки. Уважний майстер не лише зробить стрижку, а й побриє з боків, та вибриє ззаду. Дуже важливо, щоб ніде нічого не зачепили, не відрізали ненароком, не подряпали. Здебільшого ходжу в "Зосю" - поряд з роботою. Там стрижка мені обходиться всього в 8 грн. Як на мене - непогана перукарня. І голова місяць - як нова :)

;)

Yarchik, ты про стрижку в районе какой головы нам рассказываешь? :)

если в тему - то "тебе посадять в крісло, потім ще й запропонують вимитися після стрижки. Уважний майстер не лише зробить стрижку, а й побриє з боків, та вибриє ззаду" очень прикольно звучит :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так тут же мова про зачіски. Зачіска - це те, що в одних на голові замість лисини в інших. А ви про що?

Ой, бліііін....

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли стрижка заростає - це виглядає неакуратно. Люди звертають увагу, роблять зауваження. А якщо постригтися - жінка відразу звертає увагу, радіє...

Зачіска - це не для мене, а от стрижку роблю регулярно, щомісяця, короткою насадкою - 3 мм. Нічого не колеться, хіба що якщо гладити рукою. Літом не жарко, зимою, правда, трохи холодно - але ж можна вдягнутися.

:)

+1. Отжог! :);)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

;)

:ok: жжош

а тема ваще :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото реклама "Зосі". Тепер всі рвануть туди по інтимні зачіски  :lol:

Майстриням можна буде позаздрити, чи то поспівчувати... :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...