Перейти до змісту

Гривна. Кому какая нравится :)

ursa

Какой вариант банкнот вам больше нравится?  

103 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

"Одиничку" пізніше стали робити в синьо-жовтих кольорах)

Хто памятає через який час?

Найсмішніше те, що фактично на купюрах одне і те ж обличчя)

Третя серія якась бліда, тому голосую за другу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чёрно-белую ввели 1 декабря 2004-го, а цветную - 22 мая 2006-го.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мне в нашей валюте остается непонятным, почему нет четкого места/позиции для полосы...

на купюрах одного номинала она гуляет порядочно

а на разных номиналах - вообще в разных местах

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Мені 3 серія сама краща. Купюри різні, файні фарби підібрали. На євро схожа, но з іншої сторони достатньо гарна))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

У кого-нибудь есть в наличии банкноты 1-й и 2-й серий номиналом до 20 грн? Поменяю на новые :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все-таки 1-а серія рульоз. На дві двадцятки можна було не слабо в "Майдані" (ще старому) посидіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приємно взглянути на купюри 1-ої серії, ностальгія... Топікстартеру +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені особисто подобаються 500-сотки причому всіх серій..і чим більше їх тим більше вони мені подобаються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3-я серия нравится по оформлению, но не нравится, что крупные купюры как простыни, не удобно! в этом плане были хороши первые две серии!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені особисто подобаються 500-сотки причому всіх серій..

Д-да уж :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені подобається не сама гривня, а їх кількість. Чим більша кількість, тим більше мені подобається. Причому немає різниці, чи 500 однією купюрою, чи 500 купюр по 1-й гривні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, гумор про гроші, їх кількість та прямий пропорціональний зв'язок між цим та особистим щастям залиште для інших топіків. поки прошу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожна серія купюр збільшувалась по номіналу,

які ставки на наступну (1000) чи більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

200uah з Лесею найгарніша

а є варіант без Лесі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чему ты удивляешься? ;) Тож пятисотки тоже во всех сериях есть :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо без жартів, то 200-ка з серії випуску 2003—2007 років. Досить примітна, та й Луцький замок. Якби ще якість паперу в нашій валюті був кращої якості. Ну і розмір в останній серії в кожному номіналі був однаковий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купюра номіналом 200 гривень, це єдина, яку не поміняли в типографії під час першого друку наших грошових знаків - двохсотку спочатку просто не друкували. Саме її ми можемо зараз спостерігати в оригіналі розробників (друга серія). Решта ж купюр настільки суттєво відрізняється від спроектованих, що неможливо передати словами... Тому я особисто не підтримую жодну з серій.

П.С. В художньому виконанні, ІМХО, еталоном може слугувати купюра номіналом 100 гривень випуску 1917-1918р.р. за часу УНР. Оце реальний шедевр.

П.П.С. Дуже оригінальною за дизайнерським задумом та виконанням також є купюра, випущена тоді ж, Луцькою Міською Управою (так-так, наше рідне місто мало "свої" гроші). Номінал її - 6 гривень. Тираж був настільки невеликий, що наш тодішній казначей розписувався на цій купюрі власноруч.

post-3660-1268513070_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...