Перейти до змісту

Русский офф

Slayer

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 168
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

что некто не играет л2?((

Думаєш, що знайшовши Л2волкерів з одного з тобою міста ти найдеш дружній колектив, то запевню, що ти далекий від досягнення своєї мети tongue.gif

Опубліковано

Думаєш, що знайшовши Л2волкерів з одного з тобою міста ти найдеш дружній колектив, то запевню, що ти далекий від досягнення своєї мети tongue.gif

Звідки така впевненість?)) пробував на собі? Я знаю 3х гравців всі адекватні люди з якими цікаво грати.

Опубліковано

Звідки така впевненість?)) пробував на собі? Я знаю 3х гравців всі адекватні люди з якими цікаво грати.

Вважати, що лучани самі веселі чи самі адекватні рівноцінно твердженню, що самі світлошкірі негри живуть в америці ну і т.д. tongue.gif

З.І. І такі да, пробував на собі - років десять тому почав в онлайні піськами мірятися ;)

Опубліковано

Колись також був зайнятий цією цяцькою і по практиці можу сказати, що, якщо хочеш знайти друзів в цій грі, не потрібно шукати їх у свому місті:)

На рахунок вибору сервера все залежить від того, що ти хочеш мати від гри... Якщо просто задовлення від годинки-двох вдень, то особливої різниці у виборі руоффовського сервера немає. Якщо хочеш "задротити" (що і необхідно робити в л2 щоб чогось досягти) то я б рекомендував Ван Холтер, хоча і там уже все зайняте. Літом, доречі, відкриває'ться 14-й сервер.

Ідучи грати на руофф, також потрібно пам'ятати, що особливої відмінності між хорошими фрішками він не має. Це не EU/US офф, на яких немає такого поняття як офіційний донейт чи преміум аккаунт. Тут жеж без преміума ти ніхто, інколи навіть зайти в прайм тайм не зможеш. Не будуть брати в тимчасову групу, про який небудь міддл клан, також, можеш забути. Забути також можеш про нормальну кп. Так що 260 р. руськими прийдеться приготувати :(

PS. Якщо цікавить моя думка, я би рекомендував піти на одну з відомих фрішок:) (rpg-club.com чи http://overworld.su/ чи ще яку небудь подібну) Та сама фрішка, тільки безплатна:)

Опубліковано

Рівняти офф до фрішкі :lol:

Да в інови свої приколи але полюбому це краще ніж приколи фрішок.

Про ПА то тут все відносно, 50% народу купує його за адену. Ну є і приклади коли люди 83+ ніразу за цей час не активовуючи ПА

Час іде і все міняється, волкера побачити нинче почті щастя.

Опубліковано

Час іде і все міняється, волкера побачити нинче почті щастя.

Альо, дядь, я не про бота а про гравців Л2.

З.І. Геть забув, що були такі в Л2 blush.gif

Опубліковано

Пробував зайти на естус...без Па кікає з серва коли багато народу)

без яких небуть глюків- просто раз і связь прервана) краще всетаки ПВП серв) не треба марнувати стільки часу щоб побитись трохи :mdr:

Опубліковано

Я пограв 2 денька на ван хольтері, мені сподобалось і не дісконить по вечорам, а щодо рпг, оверлорд,астериус порівняно з руофом це ... :smile3::lopata: Чому ви всі вирішили, що у Луцьку неможливо знайти хороших людей та гравців? :unsure: Невже в нас тут живуть одні агри і неадеквати?)

Опубліковано

В луцьку багато норм гравців, але це не значить що ти зними зможеш зійтись як по онлайну так і по характеру.

Тому краще шукай КП за цими параметрами а не за тереторіальним признаком.

Опубліковано

Почав дестром, поюзав гугл, прочитав, що дестрам і фр урєзали і дісарм на 83 лвл і точити незя карочє уг( з таким онлайном як в мене до 83 дуже далеко ще) Silia Ким краще грати якщо 2-3 часика в день і цікаво було грати?) Руки срєдні грав завжди на інтерлюді...

Опубліковано

Дєстри завжди популярні, можеш продовжувать грать їм (паті в лаби грані рб ітд буде не тяжко шукать),

сапорт также всім потрібен.

З онлайном в 2-3 часа просто буш проходить пару інстів получая експ і мб дроп кім би ти не грав, лишатиметься на біганя по мобам дета час і все. Кім тобі цікавіше це робить це сугубо індивідуально.

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Ру Офф рулит! играю с 2009 на Естусе. поначалу задроитл не подетски :) а щас уже попустился. играю чисто ради фана и удовольствия.

• 2 року потому...
Опубліковано

зараз оф уж не ла2, чекаю може таки класік відкриють тоді можна буде ще побавитись трохи)) а так фрі і тільки фрішки

Опубліковано

На Евро Теон, там онлайна хватит всем с головой. Русские сервера что не заходят. ИМХО

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...