Fedor4uk Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 06:58 #26 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 06:58 Кому куди ближче.Столова заводу КРЗ - досить дешево, вибір - не ресторанний.Кафе "Волинь" (за обллікарнею) - досить смачно і недорого. перше, друге, салат, сік - до 25 грн.
Vishenka Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 07:16 #27 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 07:16 Поїду сьогодні в ЦУМ на обід, якщо знайду де припаркуватись настольгія почалась
VINNI_POOH Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 07:20 #28 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 07:20 Как правило хожу на обед не далеко от роботы. К таким местам относятся, в порядке дорожания 1) Кооперативный техникум на 8 марта (8-10 грн.) 2) Столовая "Західінкомбанк" (10-12) 3) В приатачченых изображениях (кста один из самых удобных вариантов для людей которые не хотят блуждать по городу в поисках свободных мест, и достойного меню)
Fedor4uk Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 07:32 #29 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 07:32 3) В приатачченых изображениях (кста один из самых удобных вариантов для людей которые не хотят блуждать по городу в поисках свободных мест, и достойного меню)і що привезуть мені 1 бізнес-ланч в офіс, якщо замовлю ?
konva Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 07:58 #30 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 07:58 ще їдальня по Волі пед.училищаще кафе-софія здається-там же по Волі-трохи далі навпроти станції переливання крові-там дешево але обстановка СССР ще їдальня райдержадміністрації по Ковельській-смачно і недорого
4iter Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 08:08 #31 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 08:08 3) В приатачченых изображениях (кста один из самых удобных вариантов для людей которые не хотят блуждать по городу в поисках свободных мест, и достойного меню)і що привезуть мені 1 бізнес-ланч в офіс, якщо замовлю ?мені возять час від часу...точніше двічі замовляв (по одному ланчу).....після першого разу з місяць дзвонили, питали чи не хочемо обід..через місяць попустились і тут я і подхвонив вдруге...здивовано запитали "Чому ви так мало замовляєте?", відповів що більше мені не треба.... :-)
Гість encoarage Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 09:35 #32 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 09:35 4iter, так я не понял, они, что ли, по одному ланчу могут возить?
Vishenka Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 11:22 #33 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 11:22 пообідала в Цумі сьогодні за 19 грн котлета "Лучеськ", смачненька, пхожа на Київську салатик "шуба", можна було дишевший взяти ну і другий блін був вже явно лишнім, можна було брати тільки один За час мого останнього туди візиту багато чого змінилось, столовка трошки покращала, скатерки появились і так нормальненько. правда раніше можна було туди зайти з третього поверху а зараз з першого, я піднялась на третій (по привичці) обломалась, спустилась знов на перший а тоді аж на пятий.... ліфта не вистарчае а так все чудово
miDas Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 11:53 #34 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 11:53 давним-давно.А от за мясокомбінат я також чув, що там непогана столовка. доводилось колись там пообідати: у першому за кісткою з м'ясом картоплі не видно, а у другому за котлетою гарніру напевно зараз вже не так...
Гість encoarage Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 12:43 #35 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 12:43 правда раніше можна було туди зайти з третього поверху а зараз з першого, я піднялась на третій (по привичці) обломалась, спустилась знов на перший а тоді аж на пятий....Я шось шукав і не зміг найти ту їдальню. Звідки заходити (з вулиці)? Сьогодні був в їдальні що біля (в) Міської Ради. Без першого все обійшлося в 15 грв, але то з великим шматком мяса який потягнув аж на 9 грв. Ітого без мяса та з першим в принципі можно вкластися в 10 грв. Якість харчування добра, задоволений. Да і обстановка прийнятніша ніж під ЗахідІнкомБанком. Єдиний величезний мінус цієї столової - до найближчої зупинки ТУДИ (тобто до т40го і 33го районів) треба йти аж до ЦУМу або Старого Ринку... Далекувато.В тому ж західнкомбанку зупинка зразу ж - вийшов сів...
Vishenka Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 12:49 #36 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 12:49 encoarage, деже просто, заходиш в цум на ті двері що ближче до зупинки ідеш прямо і повертаеш на ліво перед відділом де всякі там світільники продають і проч побутову техніку і тоді по сходах на 5-й повех
jasm Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 16:23 #37 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 16:23 jasm читай пост №8.Проханнячко не плутати якшо стояти ДО КБ Західінкомбанк обличчям то з ПРАВої сторони є ресторан Данко( про який я писав) а з лівої( Під старим корпусом той що зліва від ВІСНИКа) там і є їдальня Західінкомбанка про яку всі пишуть. Я говорив саме за ресторан Данко ( бувший китайський ресторан). по обідах є "Бізнес-ланч"(Перше, Друге, Салатік, і сік переважно березовий) 18 грн., але якшо бізнес ланч то вони дають те шо в них приготовлено, хочеться чогось іншого прийдеться брати по меню і ясно, що в 18 грн не впишетесь. Обстановка приємніша ніж в їдальнях.
Gabriel Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 18:54 #38 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 18:54 там беруть гроші тільки за обстановку бо як на мене, їжа не відрізняється якістю від столовки Західінкомбанку, тільки там дешевше вдвічі.
laser Опубліковано 21 Січня, 2013 в 07:55 #39 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 07:55 трохи актулізую тему… крім згаданого вище додам наступні варіанти— Їдальня Політеху на львівській. Галіменька, але приходилось їсти =)— 2 Їдальні СЄНУ (СНУ, ВНУ, ВДУ) по вулиці виниченка, провулок до СІЗО. Вибір хєровий, порції малі, ціни космічні, квадратура мала, євроремонт. Короче не ходіть туда.— Їдальня в підвалі того самого універу, вхід з сторони Укртелекому, або навпроти піцерії СОЛО (кафе Юлія). Параметри всі ті самі, і ще гірше. без ремонту. вибір практично нульовий. жесть. раз був, і згадую як страшний сон.— Столова в районі басейну на Грушеського (слухи чув, але де вона і що там незнаю)— Столова Міської філії ВОЕ, так званого Енергозбуту. Вулиця зв'язківців в районі к-ру Промінь. Закрита вже 2 роки.— Їдальна Континіума. Це на КРЗ на окраєні міста. Координати єслі чо: 50.7851173 25.3796447 Готують так собі, можна було б і краще. Порції та вибір не ахті. Ціни трохи дорогуваті.— Їдальня Харчового коледжу (ВПУ-6) на Замковій площі. Років 5 назад так обідав там, що набрав декілька кілограм ваги =) Думаю сьогодні теж достойний варіант, хоча тре перевірити.— Пельменна на Лесі-Українки. Дуже унікальний заклад. Зараз ненаю що там.— Район ГПЗ, вул Дружби Народів, напроти базарчіка в гуртожитку(біля ZEBRA) на першому поверсі є столовка.Хотілось би уточнити де можна поїсти по супермаркетах у нас? Першим ділом, звичайо, це там-там. Купа салатів, м'ясного, гарніри, піцци, і т.п., і т. д…По-можливості вказуйте чи є знижка на страви у вечері, і після якої години.
Dream Опубліковано 21 Січня, 2013 в 08:05 #40 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 08:05 — Столова в районі басейну на Грушеського (слухи чув, але де вона і що там незнаю)це певно мова про кафе в приміщенні спорткомплесу.
september25 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 08:12 #41 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 08:12 До цього списку додам - їдальню № 10 на Дубнівській. Оформелення скромне, але за нормальні гроші (обід обходиться гривень 15) можна нормально пообідати); - їдальню комерційного технікуму, того що на Волі, ближче до Київської. Донедавна було дешево і жахливо за смаковими якостями. Але прийшла нова людина яка у неї посада - не знаю) і ситуація почала змінюватися на краще. Якщо ви не ізисканний гуман - заходити можна. - їдальня облдержадміністрації. В порівнянні з названими вище дорожча, порції менші. Мінус - може бути велика черга в обідню пору. - є ще їдальня між в дворах на проспекті Волі навпроти станції переливання крові. Називається здається Калина. Те ж нормальні ціни та нормальні страви. Але в порівнянні з наваними вище доводиться чекати поки приготують замовлені страви. Так що якщо спішите чи обмежені в часі - швидко перекусити не вийде. - їдальня автозаводу. Дешево і сердито. Можливо найдешевша з названих мною. Мені вона запямяталась "прожжоними" соввдеповськими поварами А взагалі зайти перекусити можна.
Zalepok44 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 08:40 #42 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 08:40 Хотілось би уточнити де можна поїсти по супермаркетах у нас? Першим ділом, звичайо, це там-там. Купа салатів, м'ясного, гарніри, піцци, і т.п., і т. д…По-можливості вказуйте чи є знижка на страви у вечері, і після якої години.Так знижка є на продукти власного виробництва після 20,00 40% (На все крім м'ясних та рибних страв)
Tomson Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:10 #43 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:10 Не знаю як вам, але мені від пуза хватає поїсти в Брамі під час щасливої години за 25-35грн. Щасливі години о 15,18,21, усе крім алкоголю вдвічі дешевше. Зазвичай беру друге(картопля,рис,овочі і т.д, щось одне з списку), відбивна, хліб, два салати або салат і одна тарілка(якщо не сам, тарілка на двох), чай/кава+десерт. Крім того як на мене то асортимент великий. Єдиний мінус людей багато, в тиші поїсти не вийде.На рахунок інших їдалень:- їдальня в головному корпусі ЛНТУ, дорого,не смачно, мала порція, багато міся, старі але зручні столи.- їдальня на ГПЗ, 2й будинок, перший поверх, місця хватає але небагато, ціни нормальні, порції середні, страви смачні, асортимент невеликий.
VaLeRa Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:19 #44 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:19 їдальня на Мясокомбінаті, кормлять не пагано, порції не мальнькі, ціни адекватні. Обідаю там часто.
maks93 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:19 #45 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:19 Не знаю як вам, але мені від пуза хватає поїсти в Брамі під час щасливої години за 25-35грн. Щасливі години о 15,18,21, усе крім алкоголю вдвічі дешевше. Зазвичай беру друге(картопля,рис,овочі і т.д, щось одне з списку), відбивна, хліб, два салати або салат і одна тарілка(якщо не сам, тарілка на двох), чай/кава+десерт. Крім того як на мене то асортимент великий. Єдиний мінус людей багато, в тиші поїсти не вийде.плюсу, теж один раз випадкого зайшов туди в так звану "щясливу годину")) повечеряли трошкі)
Creator Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:29 #46 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:29 Найбільше подобається їдальня Міської ради. Без кампоту і м'ясного виходить 10-12 грн. Порції нормальні, ціни адекватні, готують смачно.
flashmax Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:30 #47 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:30 Колись на риббазі була столова, зараз я не знаю чи ще існує.Тоді, коли я її відвідував - були досить лояльні ціни, і смак страв, теж на рівні.
searcher Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:31 #48 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:31 Не їв в таких місцях років мабуть з п'ять, але додам до вищеперерахованих:- їдальня Волиньавто вул. Рівненська, порції можуть бути, готують аби як, ціни прийнятні;-кафе Любава по вул..Електроапаратній,3 у приміщенні Електроапаратного заводу та по сусідству з ВІЄМом, комплексні обіди, порції можуть бути, готують так собі, цінової політики не пам'ятаю;- було ще кафе навпроти колишньго БУМу на Електроапаратній, не знаю чи воно там є, інтер'єр та вистрій жахливі, комплексні обіди, порції нормальні, готують смачно, порівнянно з іншими недорого;- їдальня міської ради, порції нормальні, готують смачно та недорого;
lilechka Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:39 #49 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:39 Додам ще:- їдальня медичного коледжу (Лесі Українки, 2). Дешево та смачно
BIKTOP1970 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:41 #50 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 09:41 - було ще кафе навпроти колишньго БУМу на Електроапаратній, не знаю чи воно там є, інтер'єр та вистрій жахливі, комплексні обіди, порції нормальні, готують смачно, порівнянно з іншими недорого; Довелось там побувати тиждень назад. Все так і залишилось, нічого не змінилось - готують смачно, не дивлячись на інтер'єр.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.