Перейти до змісту

Де можливо недорого поїсти у Луцьку?

Гість encoarage

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кому куди ближче.

Столова заводу КРЗ - досить дешево, вибір - не ресторанний.

Кафе "Волинь" (за обллікарнею) - досить смачно і недорого. перше, друге, салат, сік - до 25 грн.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Как правило хожу на обед не далеко от роботы.

К таким местам относятся, в порядке дорожания

1) Кооперативный техникум на 8 марта (8-10 грн.)

2) Столовая "Західінкомбанк" (10-12)

3) В приатачченых изображениях (кста один из самых удобных вариантов для людей которые не хотят блуждать по городу в поисках свободных мест, и достойного меню)

post-2743-1221117608.jpg

post-2743-1221117622.jpg

Опубліковано
3) В приатачченых изображениях (кста один из самых удобных вариантов для людей которые не хотят блуждать по городу в поисках свободных мест, и достойного меню)

і що привезуть мені 1 бізнес-ланч в офіс, якщо замовлю ?

Опубліковано

ще їдальня по Волі пед.училища

ще кафе-софія здається-там же по Волі-трохи далі навпроти станції переливання крові-там дешево але обстановка СССР

ще їдальня райдержадміністрації по Ковельській-смачно і недорого

Опубліковано

і що привезуть мені 1 бізнес-ланч в офіс, якщо замовлю ?

мені возять час від часу...точніше двічі замовляв (по одному ланчу).....після першого разу з місяць дзвонили, питали чи не хочемо обід..через місяць попустились і тут я і подхвонив вдруге...здивовано запитали "Чому ви так мало замовляєте?", відповів що більше мені не треба.... :-)

Опубліковано

пообідала в Цумі сьогодні за 19 грн

4810990be52f.jpg

котлета "Лучеськ", смачненька, пхожа на Київську

салатик "шуба",  можна було дишевший взяти 

ну і другий блін був вже явно лишнім, можна було брати тільки один 

За час мого останнього туди візиту багато чого змінилось, столовка трошки  покращала, скатерки появились  і так нормальненько.  правда раніше можна було туди зайти з третього поверху а зараз з першого, я піднялась на третій (по привичці)  обломалась, спустилась знов на перший а тоді аж на пятий....

ліфта не вистарчае

а так все чудово :)

Опубліковано
давним-давно.

А от за мясокомбінат я також чув, що там непогана столовка.

доводилось колись там пообідати: у першому за кісткою з м'ясом картоплі не видно, а у другому за котлетою гарніру :)

напевно зараз вже не так...

Опубліковано
правда раніше можна було туди зайти з третього поверху а зараз з першого, я піднялась на третій (по привичці) обломалась, спустилась знов на перший а тоді аж на пятий....

Я шось шукав і не зміг найти ту їдальню.

Звідки заходити (з вулиці)?

Сьогодні був в їдальні що біля (в) Міської Ради.

Без першого все обійшлося в 15 грв, але то з великим шматком мяса який потягнув аж на 9 грв. Ітого без мяса та з першим в принципі можно вкластися в 10 грв. Якість харчування добра, задоволений. Да і обстановка прийнятніша ніж під ЗахідІнкомБанком. Єдиний величезний мінус цієї столової - до найближчої зупинки ТУДИ (тобто до т40го і 33го районів) треба йти аж до ЦУМу або Старого Ринку... Далекувато.

В тому ж західнкомбанку зупинка зразу ж - вийшов сів...

Опубліковано

encoarage, деже просто, заходиш в цум на ті двері що ближче до зупинки

ідеш прямо і повертаеш на ліво перед відділом де всякі там світільники продають і проч побутову техніку  і тоді по сходах на 5-й повех

Опубліковано
jasm читай пост №8.

Проханнячко не плутати якшо стояти ДО КБ Західінкомбанк обличчям то з ПРАВої сторони є ресторан Данко( про який я писав) а з лівої( Під старим корпусом той що зліва від ВІСНИКа) там і є їдальня Західінкомбанка про яку всі пишуть. Я говорив саме за ресторан Данко ( бувший китайський ресторан). по обідах є "Бізнес-ланч"(Перше, Друге, Салатік, і сік переважно березовий) 18 грн., але якшо бізнес ланч то вони дають те шо в них приготовлено, хочеться чогось іншого прийдеться брати по меню і ясно, що в 18 грн не впишетесь.

Обстановка приємніша ніж в їдальнях.

Опубліковано

там беруть гроші тільки за обстановку бо як на мене, їжа не відрізняється якістю від столовки Західінкомбанку, тільки там дешевше вдвічі.

• 4 року потому...
Опубліковано

трохи актулізую тему… крім згаданого вище додам наступні варіанти

— Їдальня Політеху на львівській. Галіменька, але приходилось їсти =)

— 2 Їдальні СЄНУ (СНУ, ВНУ, ВДУ) по вулиці виниченка, провулок до СІЗО. Вибір хєровий, порції малі, ціни космічні, квадратура мала, євроремонт. Короче не ходіть туда.

— Їдальня в підвалі того самого універу, вхід з сторони Укртелекому, або навпроти піцерії СОЛО (кафе Юлія). Параметри всі ті самі, і ще гірше. без ремонту. вибір практично нульовий. жесть. раз був, і згадую як страшний сон.

— Столова в районі басейну на Грушеського (слухи чув, але де вона і що там незнаю)

— Столова Міської філії ВОЕ, так званого Енергозбуту. Вулиця зв'язківців в районі к-ру Промінь. Закрита вже 2 роки.

— Їдальна Континіума. Це на КРЗ на окраєні міста. Координати єслі чо: 50.7851173 25.3796447 Готують так собі, можна було б і краще. Порції та вибір не ахті. Ціни трохи дорогуваті.

— Їдальня Харчового коледжу (ВПУ-6) на Замковій площі. Років 5 назад так обідав там, що набрав декілька кілограм ваги =) Думаю сьогодні теж достойний варіант, хоча тре перевірити.

— Пельменна на Лесі-Українки. Дуже унікальний заклад. Зараз ненаю що там.

— Район ГПЗ, вул Дружби Народів, напроти базарчіка в гуртожитку(біля ZEBRA) на першому поверсі є столовка.

Хотілось би уточнити де можна поїсти по супермаркетах у нас? Першим ділом, звичайо, це там-там. Купа салатів, м'ясного, гарніри, піцци, і т.п., і т. д…

По-можливості вказуйте чи є знижка на страви у вечері, і після якої години.

Опубліковано

— Столова в районі басейну на Грушеського (слухи чув, але де вона і що там незнаю)

це певно мова про кафе в приміщенні спорткомплесу.
Опубліковано

До цього списку додам

- їдальню № 10 на Дубнівській. Оформелення скромне, але за нормальні гроші (обід обходиться гривень 15) можна нормально пообідати);

- їдальню комерційного технікуму, того що на Волі, ближче до Київської. Донедавна було дешево і жахливо за смаковими якостями. Але прийшла нова людина яка у неї посада - не знаю) і ситуація почала змінюватися на краще. Якщо ви не ізисканний гуман - заходити можна.

- їдальня облдержадміністрації. В порівнянні з названими вище дорожча, порції менші. Мінус - може бути велика черга в обідню пору.

- є ще їдальня між в дворах на проспекті Волі навпроти станції переливання крові. Називається здається Калина. Те ж нормальні ціни та нормальні страви. Але в порівнянні з наваними вище доводиться чекати поки приготують замовлені страви. Так що якщо спішите чи обмежені в часі - швидко перекусити не вийде.

- їдальня автозаводу. Дешево і сердито. Можливо найдешевша з названих мною. Мені вона запямяталась "прожжоними" соввдеповськими поварами :) А взагалі зайти перекусити можна.

Опубліковано

Хотілось би уточнити де можна поїсти по супермаркетах у нас? Першим ділом, звичайо, це там-там. Купа салатів, м'ясного, гарніри, піцци, і т.п., і т. д…

По-можливості вказуйте чи є знижка на страви у вечері, і після якої години.

Так знижка є на продукти власного виробництва після 20,00 40% (На все крім м'ясних та рибних страв)

Опубліковано

Не знаю як вам, але мені від пуза хватає поїсти в Брамі під час щасливої години за 25-35грн. Щасливі години о 15,18,21, усе крім алкоголю вдвічі дешевше. Зазвичай беру друге(картопля,рис,овочі і т.д, щось одне з списку), відбивна, хліб, два салати або салат і одна тарілка(якщо не сам, тарілка на двох), чай/кава+десерт. Крім того як на мене то асортимент великий. Єдиний мінус людей багато, в тиші поїсти не вийде.

На рахунок інших їдалень:

- їдальня в головному корпусі ЛНТУ, дорого,не смачно, мала порція, багато міся, старі але зручні столи.

- їдальня на ГПЗ, 2й будинок, перший поверх, місця хватає але небагато, ціни нормальні, порції середні, страви смачні, асортимент невеликий.

Опубліковано

їдальня на Мясокомбінаті, кормлять не пагано, порції не мальнькі, ціни адекватні. Обідаю там часто.

Опубліковано

Не знаю як вам, але мені від пуза хватає поїсти в Брамі під час щасливої години за 25-35грн. Щасливі години о 15,18,21, усе крім алкоголю вдвічі дешевше. Зазвичай беру друге(картопля,рис,овочі і т.д, щось одне з списку), відбивна, хліб, два салати або салат і одна тарілка(якщо не сам, тарілка на двох), чай/кава+десерт. Крім того як на мене то асортимент великий. Єдиний мінус людей багато, в тиші поїсти не вийде.

плюсу, теж один раз випадкого зайшов туди в так звану "щясливу годину")) повечеряли трошкі)

Опубліковано

Найбільше подобається їдальня Міської ради. Без кампоту і м'ясного виходить 10-12 грн. Порції нормальні, ціни адекватні, готують смачно.

Опубліковано

Колись на риббазі була столова, зараз я не знаю чи ще існує.

Тоді, коли я її відвідував - були досить лояльні ціни, і смак страв, теж на рівні.

Опубліковано

Не їв в таких місцях років мабуть з п'ять, але додам до вищеперерахованих:

- їдальня Волиньавто вул. Рівненська, порції можуть бути, готують аби як, ціни прийнятні;

-кафе Любава по вул..Електроапаратній,3 у приміщенні Електроапаратного заводу та по сусідству з ВІЄМом, комплексні обіди, порції можуть бути, готують так собі, цінової політики не пам'ятаю;

- було ще кафе навпроти колишньго БУМу на Електроапаратній, не знаю чи воно там є, інтер'єр та вистрій жахливі, комплексні обіди, порції нормальні, готують смачно, порівнянно з іншими недорого;

- їдальня міської ради, порції нормальні, готують смачно та недорого;

Опубліковано
- було ще кафе навпроти колишньго БУМу на Електроапаратній, не знаю чи воно там є, інтер'єр та вистрій жахливі, комплексні обіди, порції нормальні, готують смачно, порівнянно з іншими недорого;

Довелось там побувати тиждень назад. Все так і залишилось, нічого не змінилось - готують смачно, не дивлячись на інтер'єр. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...