Перейти до змісту

Затор на Інтернаціоналістів

ariman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Люди сьогодні був великий затор на вул.В.-Інтернаціоналістів, може хто знає причину???

Опубліковано

Не був, а триває!

Це просто жах. На зелене світло проїжає лише 7 авто. Перейти вулицю неможливо, та і шум стоїть... :)

А той нездалий світлофор перестав робити вже з годину.

Проблема стоє наростаючою!

Опубліковано

Таку картину спостерігаю вже давно. Сьогодні рух ще жвавіший, можливо зв"язвно з наближенням школи (машини в більшості їдуть з базару).

Швидка і міліція сьогодні їздять по узбіччі, бо уступати дорогу нікуди.

Вуличка вузька, невдало відрегульований світлофор, плюс виїзд на головну, яка завжди завантажена...

post-2742-1220016108.jpg

Опубліковано
Ремонт дороги на Гордіюк та ін.

От перекрестка Кравчука-Гордиюк до Фуршета. Машины пытаются объехать через Кравчука-Интернационалистов, но там конченый светофор на выезде. В рабочие дни я там еду с обеда. Бывает только с третьего светофора проезжаю (и это от магазинчика "Славутич", даже ближе к перекрестку) Представляю сколько людей там сегодня матюкались. В 12 утра пробка начиналась от нового спорткомплекса на Кравчука :D

Опубліковано

+ ремонтні ями на Федорова

+ повністю розбита дорога на Кравчука, ділянка найближча до РАГСу

+ ремонт і страшні ями на Карбишева (об"їзд Гордіюк з другого боку).

+ перманентна "пробка" біля базару.

Реально об"їхати тільки через Ківерцівську, де також є пробка в р-ні ж.д. (коли-ж там буде світлофор?!?!?!)

Їдьте краще прямо, на Набережну до поворота на Яровиця.

Луцьк потихеньку стає схожий на мегаполіси :D

Опубліковано

правильна відповідь - не працює світлофор і більшість керманичей "тормозять" - ну а ДАІ як завжди

Доречі, в місті для ДАІ непочатий край роботи, простих рядових порушень масса - вони могли б озолотитись... але чомусь вибирають якийсь участок і стоять, стоять і стоять...

У цій країні НІКОЛИ не буде порядку !

Опубліковано

Тепер зрозуміло чого стільки різних маршруток стало ходити по вулиці.

А світлофор робив до обіду, він не спасає ситуацію.

В такій ситуації ДАІ мало б регулювати рух, і продумати ремонт з урахуваннм навантаження на декілька вулиць.

Як завжди бардак.

Опубліковано
+ повністю розбита дорога на Кравчука, ділянка найближча до РАГСу

Доречі, як раз в цьому місці в травні місяці був зроблений "капітальний" ремонт дороги. При чому після того як його зробили і все повилітало на наступний день то стало ще гірше. Думаю, кожен з вас проїзжаючи ту місцину незлим тихим згадував найближчих родичів і далі по списку.

Опубліковано

Сьогодні зранку поїхав на Варшавку по Інтернаціоналістів. Побачивши, колону машин з поворотом на Федорова, додому вирішив повертатись по Конякіна, зробивши невелике коло. Перед Фуршетом в зв'язку з ремонтом дороги дорога була перекрита і я побачив, що мене знов направляють на Федорова, а звідти на Відродження тільки по Інтернаціоналістів, або через Варшавку, що ще гірше. В результаті 20 хв. тянучки я таки виїхав на Соборності і доїхав додому. Поки була тянучка нафоткав і наспостерігав багато цікавого і навіть страшного. Куча уродів лізе на зустрічну і створює додаткові труднощі. Один джип попер по зустрічній, а потім взагалі по траві, тротуарі і майже по пішоходам. Ще один урод вискочив на зустрічну і дав під 120-ть, а там перехід і пішохід чуть не висунувся з-за машини. Де менти? Де влада? Знайду час викладу ввечері фотки. Країна повинна знати своїх героїв :);)

Опубліковано

Мєнти теж по газонах шурують, правда з мегалкою.

Туди треба телебачення послати. Там всього за годину такого можна назнімати!

І коли вже той ремонт закінчиться?

Опубліковано

Не знаю, але я сьогодні їжджу через варшавку, замість 40-вого і інтернаціоналістів. Може я так 2 рази попав, нема заторів було це в 3 і 4 години.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...