Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
On 12/13/2025 at 3:41 PM, Nokian said:

Тут звісно стоїть ,, певно,,  але хто ж вникатиме?

В результаті ті, хто мене ніколи вживу не бачив, і не мав зі мною справи- можуть зробити неправильний і хибний висновок про мене.

А ті, хто приходить, питають здивовано,, А чого про тебе таке пишуть?,,

Звідки я знаю, що в голові у тих , хто пише.

Ось ти в Америці вже дуже давно, знаєш їх порядки та звичаї- походу в них ,,жадібність і звичка з усього отримувати вигоду,, навіть вітається в суспільстві.

А в нас це прямий заклик до ненависті.

Ну не згадується мені в американській історіі ні опришки, ні гайдамаки, ні коліївщина, Махно, Щорс, Котовський , червоний терор, сталінський терор....

І зараз я чую від деяких людей тут деякі цікаві речі.

Як кажуть китайці - Хто підливає масло у вогонь, отримує пожежу,,

Та не спригуй... поясни краще про авто і чому ти так вважаєш, тобто чому купуючи новеньке авто з нуля люди мають про це жалкувати і чому саме ти пожалкував, яке авто купував і через скільки часу продав та чому? Бо наприклад, у мене на рахунок цього абсолютно протилежна думка, і навіть можу навести декілька прикладів від моїх знайомих та родичів, в тому числі і власні приклади, та навіть пояснити чому взагалі я так вважаю на власному досвіді та досвіді інших про що я вже писав в іншій темі і ти точно це читав... і що головне, саме через цей твій допис про нові авто в цій же темі була викликана така моя реакція, тому - спробуй відповідати по темі а не ляпнув і сховався. Також, потрудись будь ласка та дай конкретну відповідь на моє питання на твій же пост де ти теж спригнув, тобто - хто в основному працює в тій "чеській" таксо-фірмі що вона так швидко розширяється та процвітає тобто це місцеві Чехи чи в основному наші чи інші емігранти , а я після того дам свою розширену відповідь чому про цю фірму у тебе запитав, бо саме через ці всі твої спригування з різних тем та відповідей - і формується думка про тебе навіть не знаючи тебе вживу...

Змінено користувачем Waver
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...