Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 14.04.2026 в 21:27, Nokian сказав:

Середнє споживання електроенергії побутовим споживачем в Україні становить приблизно 150-400 кВт·год на місяць.

150-400 це не ДО 200 як ти писав раніше.

І середнє споживання це так само як середня зарплата. 

В дірєктора 100 000, в працівника 20 000. Середня - 60 0000.

Біля 10-ти років тому держава мені "казала", не треба газ, опалюйте будинки електроенергією, вона своя, не російська (як газ).

Ми тобі і пільговий тариф і пільгові кіловати даєм. Я послухав, газ не вів. І я такий не один. Мав 3000 кВт пільгових. Поки майже все не познімали.

То тепер я з цих кіловат, якими я опалююсь зимою, буду ще платити дорожній податок?

Чи таки йди до газовиків, і платити на сьогоднішній день 200 000 за "проект" і "документацію", щоб провели мені трубу біля 40-ка метрів до мого забору? причому я сам навіть бобкат маю найняти щоб траншею викопав. Це не входить в ті дріб"язкові 200 тищ))

• Відповідей 453
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 15.04.2026 в 12:31, WebTraveller сказав:

платити на сьогоднішній день 200 000 за "проект" і "документацію", щоб провели мені трубу біля 40-ка метрів до мого забору?

А вони за ті гроші хоч якусь корисну роботу роблять?, чи то все за папірці і дозволи, собівартість яких максимум кілька тисяч гривень?

Опубліковано
В 15.04.2026 в 07:52, vampirich сказав:

просто цікаво, вони то самі того досягли чи дивилися відосіки Баффета?

Нокіана... 

Опубліковано
В 15.04.2026 в 21:05, Unknown сказав:

А вони за ті гроші хоч якусь корисну роботу роблять?, чи то все за папірці і дозволи, собівартість яких максимум кілька тисяч гривень?

дійсної роботи там на на кілька сот грн. Навіть не тисяч. 

це просто бриють бабло, щоб керівництву вистачало грошей на утримання будинків на березі  Португалії / Хорватії / Іспанії / Чорногорії . Ну і  ще шлюхи  і віскарь. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...