Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 10.04.2026 в 16:07, WebTraveller сказав:

З 2026 року в Україні для всіх договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності (ОСЦПВ) діє обов’язкове пряме врегулювання збитків.

Відстав я від життя...

• Відповідей 432
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 10.04.2026 в 06:47, vampirich сказав:

А ти будеш готовий платити той податок на електрички, гріючи вранці бутерброд в мікрохвильовці? Ти ж ніяк не визначиш скільки кіловат зжер холодильник, скільки "тепла підлога", а скільки електричка. Хіба що законодавчо зобов'язати всіх власників електричок встановлювати на авто електролічильники, але це майже нереально

Елементарно.Звичайне домогосподарство споживає на місяць хай  до 200 квт

З електричкою цей показник вростає в рази. Отже до 200 квт в місяць звичайна ціна . 

Все що вище- з коефіцієнтом. 

Крім того електричка на когось зареєстрована , як і любий інший автомобіль.

В теперішній час дуже легко обчислюються всі параметори  споживання кожної людини.

За свій чайник та холодильник, можеш не переживати, поки).

В мене є люди в Боратині, так два місяці тому, коли зранку давали світло на кілька годин, всі відразу кидалися попрати, попилососити , попитиу каву, зарядити гаджети.і тут раз- включилися електрички на зарядку.

Мережа лягла.

Дуже раджу подивитися свіже інтервю Буданова.

Який основний виклик він бачить для України найближчим часом.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

Як у тебе все елементарно. Я, без електрички, буду платити податок на електрички, бо у мене споживання 400+ в місяць, і це без електроопалення, а умовний власник пилорами, заряджаючи свою електричку на роботі, не буде, бо його кіловати на зарядку будуть зовсім непомітні у великому споживанні підприємства. А є ще й ті, у кого сонячні панелі. Ті теж можуть не платити податок, маючи електричику за твоєю логікою

Крім того, на кого зареєстровано автомобіль ну дууууже часто буває що використовується він зовсім іншою особою

P.S. я іще Баффета не подивився, то Буданов теж почекає

Змінено користувачем vampirich
  • +1 2
Опубліковано
В 10.04.2026 в 22:34, Nokian сказав:

Елементарно.Звичайне домогосподарство споживає на місяць хай  до 200 квт

Незнаю звідки в тебе такі цифри. І що таке звичайне домогосподарство?

В мене літом 500-600 кВт. Без всяких електричок. Напевно в мене дуже незвичайне домогосподарство.

А зимою з електроопаленням 3000+

В тебе як завжди тільки гарні теорії, які не мають нічого спільного з реальним життям.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
В 10.04.2026 в 22:34, Nokian сказав:

В мене є люди в Боратині, так два місяці тому, коли зранку давали світло на кілька годин, всі відразу кидалися попрати, попилососити , попитиу каву, зарядити гаджети.і тут раз- включилися електрички на зарядку.

От ти прямо провів дослідження і зрозумів що тут винні електрички? :D

А ти не в курсі, що домашні зарядки це всі повільні зарядки? І будуть видавати ну хай 5-6 кВт.

А якщо одночасно пити каву, прати, пилососити, готувати їсти і т.д., то споживання буде набагато більше ніж може взяти електричка.

А ти зразу сюда приплів електрички.... мда.... Вроді ж дорослий дядько, стараєшся виглядати розумніше всіх, і такий брєд починаєш нести.

... І друге. Електричка стоїть цілу ніч включена, чекає зарядки. І вона найперша в домогосподарстві включається, так як реагує на появу світла автоматично і смокче кіловати рівно і стабільно без скачків споживання. Причому стартує не зразу по максимуму, а по трошки "набирає обороти". А от коли всі роздупляються, починають включати однчасно чайники, пралки, утюги, пилососи і т.д. і т.п., тоді мережа й лягяє. А не навпаки

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
В 11.04.2026 в 07:57, WebTraveller сказав:

В мене літом 500-600 кВт.

Ти мабуть води немало гарячої вихлюпуєш, і грієш бойлером електричним. 1 куб – це близько 40 кіловатів. 

Опубліковано
В 11.04.2026 в 10:24, Unknown сказав:

Ти мабуть води немало гарячої вихлюпуєш, і грієш бойлером електричним. 1 куб – це близько 40 кіловатів. 

Все на електриці. Так як газу немає.

Бойлер, електроплита, електродуховка, купа техніки

Опубліковано
В 11.04.2026 в 09:24, Unknown сказав:

Якщо власний будинок, і людина подбала про майбутнє і порахувала варіанти, то певно, ще й котел є твердопаливний. 

Дрова, брикети, вугілля, пелети. Йому там треба хороший ббж, коли світло вимикають. 

Надіятися лише на саме світло, може лише той, хто має свій вітряк і сонячні панелі. І то, повною автономністю тут не буде пахнути ніколи, бо батарейки ну дууууже дорогі і ну дуууже недовговічні. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...