Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
On 12/13/2025 at 3:41 PM, Nokian said:

Тут звісно стоїть ,, певно,,  але хто ж вникатиме?

В результаті ті, хто мене ніколи вживу не бачив, і не мав зі мною справи- можуть зробити неправильний і хибний висновок про мене.

А ті, хто приходить, питають здивовано,, А чого про тебе таке пишуть?,,

Звідки я знаю, що в голові у тих , хто пише.

Ось ти в Америці вже дуже давно, знаєш їх порядки та звичаї- походу в них ,,жадібність і звичка з усього отримувати вигоду,, навіть вітається в суспільстві.

А в нас це прямий заклик до ненависті.

Ну не згадується мені в американській історіі ні опришки, ні гайдамаки, ні коліївщина, Махно, Щорс, Котовський , червоний терор, сталінський терор....

І зараз я чую від деяких людей тут деякі цікаві речі.

Як кажуть китайці - Хто підливає масло у вогонь, отримує пожежу,,

Та не спригуй... поясни краще про авто і чому ти так вважаєш, тобто чому купуючи новеньке авто з нуля люди мають про це жалкувати і чому саме ти пожалкував, яке авто купував і через скільки часу продав та чому? Бо наприклад, у мене на рахунок цього абсолютно протилежна думка, і навіть можу навести декілька прикладів від моїх знайомих та родичів, в тому числі і власні приклади, та навіть пояснити чому взагалі я так вважаю на власному досвіді та досвіді інших про що я вже писав в іншій темі і ти точно це читав... і що головне, саме через цей твій допис про нові авто в цій же темі була викликана така моя реакція, тому - спробуй відповідати по темі а не ляпнув і сховався. Також, потрудись будь ласка та дай конкретну відповідь на моє питання на твій же пост де ти теж спригнув, тобто - хто в основному працює в тій "чеській" таксо-фірмі що вона так швидко розширяється та процвітає тобто це місцеві Чехи чи в основному наші чи інші емігранти , а я після того дам свою розширену відповідь чому про цю фірму у тебе запитав, бо саме через ці всі твої спригування з різних тем та відповідей - і формується думка про тебе навіть не знаючи тебе вживу...

Змінено користувачем Waver

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...