Перейти до змісту

Продам hyundai sonata 2016

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 98
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
On 10/17/2025 at 12:46 PM, volks said:

І що? Мене це повинно якось непокоїти?

Ніби в дзеркало глянув, правда?

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
On 10/17/2025 at 11:16 PM, vampirich said:

Це дуже помітно тут, на останніх двох сторінках теми ;)

Та хотілося щоб людина в дзеркало глянула...

Опубліковано

@Waver Перестань все міряти автомобілями. 

Я розумію, що в Америці, це необхідно, як вода чи їжа. Як і в ЄС. Але люди живуть в Україні, де доходи значно нижчі від моїх, і тим паче твоїх! Для 50% населення хороше нове (не старе) авто - це розкіш. Для решти, в принципі авто - це розкіш. 

Справа в тому, що якщо  у когось немає грошей на равчик 2019 року, то він не має права висловити про нього свою думку? 

@vampirich правду сказав. НЕ потрібно закінчувати консерваторію, щоб зрозуміти, що людина хуйово співає.  Чи якщо я чи ти не повар, то ми не маємо права сказати, що страва (суп) гівно? 

Я взагалі пішохід, їжджу громадським транспортом, то це значить, що я не маю права сказати, що якийсь Форд чи Фіат гівно? 

Лише через те, що у мене немає авто? ЧИ навпаки, я не маю права сказати, що Тойота Пріус Гібрид класне авто? 

Ну, камон, чоловіче!  Приземлися! 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 10/18/2025 at 6:03 AM, Zheny@ said:

@Waver Перестань все міряти автомобілями. 

Я розумію, що в Америці, це необхідно, як вода чи їжа. Як і в ЄС. Але люди живуть в Україні, де доходи значно нижчі від моїх, і тим паче твоїх! Для 50% населення хороше нове (не старе) авто - це розкіш. Для решти, в принципі авто - це розкіш. 

Справа в тому, що якщо  у когось немає грошей на равчик 2019 року, то він не має права висловити про нього свою думку? 

@vampirich правду сказав. НЕ потрібно закінчувати консерваторію, щоб зрозуміти, що людина хуйово співає.  Чи якщо я чи ти не повар, то ми не маємо права сказати, що страва (суп) гівно? 

Я взагалі пішохід, їжджу громадським транспортом, то це значить, що я не маю права сказати, що якийсь Форд чи Фіат гівно? 

Лише через те, що у мене немає авто? ЧИ навпаки, я не маю права сказати, що Тойота Пріус Гібрид класне авто? 

Ну, камон, чоловіче!  Приземлися! 

Та нехай так буде

Опубліковано
В 18.10.2025 в 15:52, Waver сказав:

Та нехай так буде

а чому ти образився? Чи твоя правда не така як правда інших? 

Опубліковано
On 10/18/2025 at 12:29 PM, Zheny@ said:

а чому ти образився? Чи твоя правда не така як правда інших? 

Навіть і не думав, просто уже звик що багато хто дивиться на речі по іншому, тому і нехай.

Опубліковано
В 18.10.2025 в 19:58, Waver сказав:

Навіть і не думав, просто уже звик що багато хто дивиться на речі по іншому, тому і нехай.

Я тобі в своїй темі вже казав, ти занадто довго живеш ЕсЕшАй :)

Мої погляди на життя змінилися після 2-х років роботи в Польщі. 

Зараз взагалі я в ахуї. 

• +1 1
Опубліковано
В 18.10.2025 в 21:08, Zheny@ сказав:

В тому то і справа, що погляди не змінилися. Наче й живе в країні, де машина є в кожного, але досі якесь совкове відношення до тих, хто має авто і хто не має.

Опубліковано
On 10/18/2025 at 2:03 PM, Zheny@ said:

Для 50% населення хороше нове (не старе) авто - це розкіш. Для решти, в принципі авто - це розкіш. 

ти ж ніби на 9-ці колись їздив, хіба це розкіш була

Опубліковано (змінено)
On 10/18/2025 at 1:08 PM, Zheny@ said:

Зараз взагалі я в ахуї. 

Женя, навіть ти не зрозумів що я мав на увазі і це норм бо ще не так давно там знаходишся та певно ще з цим не стикався, а дехто і тим більше не зрозуміє а перекрутить так як розуміє, і це його право, тому і нехай… але ти зараз закордоном, і як ти сам кажеш - шо багато на що погляди змінилися, от тобі я спробую і на це очі відкрити… тобі пояснити буде легше, бо ти можеш просто повернутися та поглянути навкруги, дещо у бюргерів запитати, дечим поцікавитись…але як тільки буду мати достатньо часу.

Опубліковано
В 18.10.2025 в 21:04, case_l сказав:

ти ж ніби на 9-ці колись їздив, хіба це розкіш була

Мені, на той момент часу, купити авто було доволі важко. 

В кожного своє в житті. 

ТОму й буда 9-ка, а не Ланос чи щось краще. 

• +1 1
Опубліковано
В 19.10.2025 в 12:07, Zheny@ сказав:

Мені, на той момент часу, купити авто було доволі важко. 

В кожного своє в житті. 

ТОму й буда 9-ка, а не Ланос чи щось краще. 

Ну але коли купував Матрікс, то 9-ка вже не такою розкішшю здавалась?

Опубліковано
В 19.10.2025 в 12:33, volks сказав:

Ну але коли купував Матрікс, то 9-ка вже не такою розкішшю здавалась?

для когось будь-яке авто розкіш, а для когось навпаки. 

Хотілося комфорту. Якби було достатньо грошей, на той момент, то я б і 9-ку лишив би. 

Вона мені подобалася. 1,5л інжектор, 5-ступка. Шустра. Економна. Досі по Ратно їздить. 

• +1 1
Опубліковано
В 19.10.2025 в 13:49, Zheny@ сказав:

Просто за останні 10 років ця пропорція дуже сильно змінилась в бік других. Я вже мовчу про 20-річний проміжок

Опубліковано

Якщо врахувати, що середня зп в Україні 22тис. грн, а авто має вартувати в районі до піврічної зп, то 22 * 6 = 132тисячі, або 3+ к долярів. Ну, якийсь ланос чи щось подібне.

• +1 1
Опубліковано
On 10/19/2025 at 1:49 PM, Zheny@ said:

Хотілося комфорту. Якби було достатньо грошей, на той момент, то я б і 9-ку лишив би. 

Вона мені подобалася. 1,5л інжектор, 5-ступка. Шустра. Економна. Досі по Ратно їздить. 

а скільки зараз ціна такої, дуже сильно впала з моменту продажу?

Опубліковано
On 10/19/2025 at 6:10 PM, xPON said:

Якщо врахувати, що середня зп в Україні 22тис. грн, а авто має вартувати в районі до піврічної зп, то 22 * 6 = 132тисячі, або 3+ к долярів. Ну, якийсь ланос чи щось подібне.

це на два chery amulet вистачить

Опубліковано
On 10/20/2025 at 1:09 PM, volks said:

Вони ще є живі?:blink:

продавець пише що сів і поїхав 

WWW.OLX.UA

750 $: Переоформлення без проблем. Авто на повному ходу, 120їде без проблем. Коробка пятиступка, резина зимня, Нова магнітола, гідрач, пічка працює, сів поїхав

• Ха-ха 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...