Перейти до змісту

Продам hyundai sonata 2016

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
On 10/17/2025 at 12:46 PM, volks said:

І що? Мене це повинно якось непокоїти?

Ніби в дзеркало глянув, правда?

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
On 10/17/2025 at 11:16 PM, vampirich said:

Це дуже помітно тут, на останніх двох сторінках теми ;)

Та хотілося щоб людина в дзеркало глянула...

Опубліковано

@Waver Перестань все міряти автомобілями. 

Я розумію, що в Америці, це необхідно, як вода чи їжа. Як і в ЄС. Але люди живуть в Україні, де доходи значно нижчі від моїх, і тим паче твоїх! Для 50% населення хороше нове (не старе) авто - це розкіш. Для решти, в принципі авто - це розкіш. 

Справа в тому, що якщо  у когось немає грошей на равчик 2019 року, то він не має права висловити про нього свою думку? 

@vampirich правду сказав. НЕ потрібно закінчувати консерваторію, щоб зрозуміти, що людина хуйово співає.  Чи якщо я чи ти не повар, то ми не маємо права сказати, що страва (суп) гівно? 

Я взагалі пішохід, їжджу громадським транспортом, то це значить, що я не маю права сказати, що якийсь Форд чи Фіат гівно? 

Лише через те, що у мене немає авто? ЧИ навпаки, я не маю права сказати, що Тойота Пріус Гібрид класне авто? 

Ну, камон, чоловіче!  Приземлися! 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 10/18/2025 at 6:03 AM, Zheny@ said:

@Waver Перестань все міряти автомобілями. 

Я розумію, що в Америці, це необхідно, як вода чи їжа. Як і в ЄС. Але люди живуть в Україні, де доходи значно нижчі від моїх, і тим паче твоїх! Для 50% населення хороше нове (не старе) авто - це розкіш. Для решти, в принципі авто - це розкіш. 

Справа в тому, що якщо  у когось немає грошей на равчик 2019 року, то він не має права висловити про нього свою думку? 

@vampirich правду сказав. НЕ потрібно закінчувати консерваторію, щоб зрозуміти, що людина хуйово співає.  Чи якщо я чи ти не повар, то ми не маємо права сказати, що страва (суп) гівно? 

Я взагалі пішохід, їжджу громадським транспортом, то це значить, що я не маю права сказати, що якийсь Форд чи Фіат гівно? 

Лише через те, що у мене немає авто? ЧИ навпаки, я не маю права сказати, що Тойота Пріус Гібрид класне авто? 

Ну, камон, чоловіче!  Приземлися! 

Та нехай так буде

Опубліковано
В 18.10.2025 в 15:52, Waver сказав:

Та нехай так буде

а чому ти образився? Чи твоя правда не така як правда інших? 

Опубліковано
On 10/18/2025 at 12:29 PM, Zheny@ said:

а чому ти образився? Чи твоя правда не така як правда інших? 

Навіть і не думав, просто уже звик що багато хто дивиться на речі по іншому, тому і нехай.

Опубліковано
В 18.10.2025 в 19:58, Waver сказав:

Навіть і не думав, просто уже звик що багато хто дивиться на речі по іншому, тому і нехай.

Я тобі в своїй темі вже казав, ти занадто довго живеш ЕсЕшАй :)

Мої погляди на життя змінилися після 2-х років роботи в Польщі. 

Зараз взагалі я в ахуї. 

Опубліковано
В 18.10.2025 в 21:08, Zheny@ сказав:

В тому то і справа, що погляди не змінилися. Наче й живе в країні, де машина є в кожного, але досі якесь совкове відношення до тих, хто має авто і хто не має.

Опубліковано
On 10/18/2025 at 2:03 PM, Zheny@ said:

Для 50% населення хороше нове (не старе) авто - це розкіш. Для решти, в принципі авто - це розкіш. 

ти ж ніби на 9-ці колись їздив, хіба це розкіш була

Опубліковано (змінено)
On 10/18/2025 at 1:08 PM, Zheny@ said:

Зараз взагалі я в ахуї. 

Женя, навіть ти не зрозумів що я мав на увазі і це норм бо ще не так давно там знаходишся та певно ще з цим не стикався, а дехто і тим більше не зрозуміє а перекрутить так як розуміє, і це його право, тому і нехай… але ти зараз закордоном, і як ти сам кажеш - шо багато на що погляди змінилися, от тобі я спробую і на це очі відкрити… тобі пояснити буде легше, бо ти можеш просто повернутися та поглянути навкруги, дещо у бюргерів запитати, дечим поцікавитись…але як тільки буду мати достатньо часу.

Опубліковано
В 18.10.2025 в 21:04, case_l сказав:

ти ж ніби на 9-ці колись їздив, хіба це розкіш була

Мені, на той момент часу, купити авто було доволі важко. 

В кожного своє в житті. 

ТОму й буда 9-ка, а не Ланос чи щось краще. 

• +1 1
Опубліковано
В 19.10.2025 в 12:07, Zheny@ сказав:

Мені, на той момент часу, купити авто було доволі важко. 

В кожного своє в житті. 

ТОму й буда 9-ка, а не Ланос чи щось краще. 

Ну але коли купував Матрікс, то 9-ка вже не такою розкішшю здавалась?

Опубліковано
В 19.10.2025 в 12:33, volks сказав:

Ну але коли купував Матрікс, то 9-ка вже не такою розкішшю здавалась?

для когось будь-яке авто розкіш, а для когось навпаки. 

Хотілося комфорту. Якби було достатньо грошей, на той момент, то я б і 9-ку лишив би. 

Вона мені подобалася. 1,5л інжектор, 5-ступка. Шустра. Економна. Досі по Ратно їздить. 

• +1 1
Опубліковано
В 19.10.2025 в 13:49, Zheny@ сказав:

Просто за останні 10 років ця пропорція дуже сильно змінилась в бік других. Я вже мовчу про 20-річний проміжок

Опубліковано

Якщо врахувати, що середня зп в Україні 22тис. грн, а авто має вартувати в районі до піврічної зп, то 22 * 6 = 132тисячі, або 3+ к долярів. Ну, якийсь ланос чи щось подібне.

• +1 1
Опубліковано
On 10/19/2025 at 1:49 PM, Zheny@ said:

Хотілося комфорту. Якби було достатньо грошей, на той момент, то я б і 9-ку лишив би. 

Вона мені подобалася. 1,5л інжектор, 5-ступка. Шустра. Економна. Досі по Ратно їздить. 

а скільки зараз ціна такої, дуже сильно впала з моменту продажу?

Опубліковано
On 10/19/2025 at 6:10 PM, xPON said:

Якщо врахувати, що середня зп в Україні 22тис. грн, а авто має вартувати в районі до піврічної зп, то 22 * 6 = 132тисячі, або 3+ к долярів. Ну, якийсь ланос чи щось подібне.

це на два chery amulet вистачить

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...