Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

В нас ті хто при владі завжди міняють правила гри, тому в нас ні бізнес побудувати нікуя толком.

Тому та вся шушара коли вибори президента лініяє за кордон і чекає хто переможе, свої чи чужі.

Також чому не хочуть міняти президента? Да бляха ти вже знаєш кому заносити чемодани американських гривень, в тебе все на мазі, і тут хз який новий прийде може прийдеться вже готувати два чемодана, або забере ті що є під ліжком.

Так і калатаємся всі.

Також виросло покоління людей якому держава нікуя не дала від слова зовсім, в зараз почала щось витребувати.

Про армію я мовчу я стикаюсь з таким тупізмом та не ефективним менеджментом що просто втрачається надія на краще.

Поки випишуть накладну на патрони затвердять вже немає кому видавати патрони.

В як вам електронний документообіг, чувак друкує в вордіі текст, підкидає файл  в систему підписує КЕП комбата, далі воно падає куди треба. Той інший друкує несе іншому комбату, той ручкою пише на тому папірці кому передати той папірець, далі знову сканується та підкладається в систему. Перекидається тим хто має виконувати, знову друкують, знову підписуються ручкою і знову закидають в систему :)

В журнал обліку паролів, в журнал оновлення антивірусу, а формуляр на кожен комп'ютер це книжечка де має бути вписаний ручкою ліцензійний софт :)

В ще наносять на карту в системі певній дані, чорті як, аби тупо щось ввести ніхто не париться і на вимагає стандартизації.

Опубліковано
В 14.09.2026 в 07:30, vampirich сказав:

А 90% тих, хто зміг, вважає що їм заздрять 90 відсотків тих, хто не зміг :)

Мені здається цифри завищені, але доля правди в тому є. Бо я таки відношусь до того відсотка що заздрить :)

Ну хоча б відверто. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...