Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 8/29/2026 at 12:37 PM, Unknown said:

Ділися вже :)

Як бачиш, для більшості тема не дуже цікава...  та й, за тиждень вже й передумав щось писати, тепер маю трохи інших справ. 

• Ха-ха 1
  • Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 28.08.2026 в 21:52, WebTraveller сказав:

Шапочку з фольги зніми.. Ну хай передає мої ноги, чи помідор розтоптаний після п"янки, який валявся на підлозі. 

Якщо вже така манія переслідування, то заклей камери синьою ізолентою, в чому проблема...

Мене більш задовбує те що воно хоче доступ до gps, навіть датчик температури 

• Подобається 1
Опубліковано
В 04.09.2026 в 18:59, Oli сказав:

Мене більш задовбує те що воно хоче доступ до gps, навіть датчик температури 

Не помню що десь просив доступ до gps. Навіть в настройках нічого про gps немає. Треба буде глянути....

Опубліковано
В 05.09.2026 в 08:33, WebTraveller сказав:

Не помню що десь просив доступ до gps. Навіть в настройках нічого про gps немає. Треба буде глянути....

Ти просто не володієш якоюсь цінною для партії інформацією, яку можна підслухати/підгледіти, на відміну від....

• Ха-ха 1
Опубліковано

Це як та фірмах є систему контролю доступу, скрита система рабства.

В те що всі втручаються в твоє життя без твого явного дозволу це під егідою захисту від бандитів, по факту держава в кількості певної касти хоче контролювати життя кожного.

Так само як те що ти думаєш що ти обираєш, та за тебе вже обрали по факту, тільки всі думають що це не так.

Умовно є купа фірм спортивних брендів в рази крутіші адідаса, пуми і т.д. але колись я не міг уявити що є такі бренди, бо завтра до того що вже напіхали в рекламі.

Так і прикол з асоціацією стоматологів, яку сама фірма яка виробляє зубну пасту і заснувала.

Так само якого бена якщо я хочу виїхати за кордон мої відбитки пальців мають бути в якійсь базі? Де в сучасному світі роблять все щоб тебе підставити можна було одним натиском клавіш, і ти нічого не доведеш. 

Наприклад пилосос побачить що ти дав смачного ляща дитині, пилосос викликає поліцію і ти вже будеш розказувати чому так сталось.

Напевно скоро дійде до того де буде цінуватись певне місце де тебе не ідентифікує, як щось було чатовки де тебе знали по ніку і не більше, бо всі знали що приватність це важливо.

Зараз яка економія для спецслужб, напевно сонце мережі придумали спец служби щоб люди самі викривали себе або їхнє оточення, умовно там якийсь митник не має фейсбука, але його кума має, і викладає фоточки як вони класно відпочивають на багатих і п'ють було за 500 баксів пляшка.

Опубліковано (змінено)
В 07.09.2026 в 10:32, MACCEN сказав:

Наприклад пилосос побачить що ти дав смачного ляща дитині, пилосос викликає поліцію.

Зразу "очі" виколоти щоб більше такого не робив. По лідару тепер нехай орієнтується...

І в покарання тиждень безперервного прибирання. Без можливості почистити контейнер і помити щітки.

Щоб знав на другий раз....

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 3
Опубліковано

А чат джпт вже офіційно пакує рекламу у свої ,, рекомендації,, 

Бо перше правило реклами- щоб покупець не догадався, що це реклама.)

Опубліковано (змінено)
В 07.09.2026 в 16:41, Nokian сказав:

А чат джпт вже офіційно пакує рекламу у свої ,, рекомендації,, 

Бо перше правило реклами- щоб покупець не догадався, що це реклама.)

А він цього і не приховував. І офіційно заявляв що буде це робити на безкоштовних тарифах.

Вкладені кошти треба повертати якось.

Купи підписку і не буде реклами. Точно так само і ютуб. Або реклама, або блокувальники, або підписка.

Ютубівську я давно купив, коштує вона копійки. Причом підписка сімейна, зразу на 5 людей може діяти. 6 баксів в місяць вроді.

А з чат-жпт і з клодом в мене такі відносини, що там немає де показувати реклами навіть на бесплатних тарифах. Хоча теж вокористовую платні

• +1 1
Опубліковано

Я взагалі створив цілу айті компанію з ШІ, яка за рлзумні гроші робить мені те чого б не зробила б команда в такий короткий час і за такі гроші.

Різниця між багатими і бідними в тому що перші мають більше доступу до якісних ресурсів, тому ясно що хочеш отримати щось краще треба заплатити і тоді відкриються можливо значно інші можливості, чим ті хто сидить за безкоштовно не отримує те що за гроші.

• +1 4
Опубліковано (змінено)
В 07.09.2026 в 18:04, MACCEN сказав:

Я взагалі створив цілу айті компанію з ШІ, яка за рлзумні гроші робить мені те чого б не зробила б команда в такий короткий час і за такі гроші.

Різниця між багатими і бідними в тому що перші мають більше доступу до якісних ресурсів, тому ясно що хочеш отримати щось краще треба заплатити і тоді відкриються можливо значно інші можливості, чим ті хто сидить за безкоштовно не отримує те що за гроші.

Компаній я не створював але в роботі використовую цілими днями.

Пришвидшує роботу в рази. Клодівської підписки на 200$ поки вистачає

Опубліковано (змінено)
В 07.09.2026 в 14:25, Electronshik сказав:

І що там казали за Альтернативу для Німеччини?

Перший дзвіночок..

Та ну. У вас там куди цікавіше кіно

"Е**ть - так королеву, воровать - так миллион", чи як там?

Змінено користувачем INVICTUS
  • Ха-ха 1
  • Cумний 1
Опубліковано

Помирає старий вірменин. Зібрав дітей , внуків  , поділив все, останній заповіт каже

- Нащадки мої , бережіть євреїв!!

А чому , дідусю?

- Бо як їх переб, ють, - то за нас візмуться.

Людям притаманно завше шукати когось винного у своїх бідах. Сто років тому німці зробили такими євреїв.

Зараз , точніше років 10 тому , німецькі євреї прикинули, що треба запустити в Німеччину муслімів, щоб коли прийде час німцям зривати  зло на комусь- то це будуть не вони.) 

Тому і Туреччину в ЄС не прийняли.

Схоже ми напередодні великого шухеру.

Опубліковано
В 07.09.2026 в 23:47, Nokian сказав:

Помирає старий вірменин. Зібрав дітей , внуків  , поділив все, останній заповіт каже

- Нащадки мої , бережіть євреїв!!

А чому , дідусю?

- Бо як їх переб, ють, - то за нас візмуться.

Людям притаманно завше шукати когось винного у своїх бідах. Сто років тому німці зробили такими євреїв.

Зараз , точніше років 10 тому , німецькі євреї прикинули, що треба запустити в Німеччину муслімів, щоб коли прийде час німцям зривати  зло на комусь- то це будуть не вони.) 

Тому і Туреччину в ЄС не прийняли.

Схоже ми напередодні великого шухеру.

От дуже цікаво але ніфіга непонятно. Де тут хто шукає винного?))

Туреччину в ЄС не приймають зовсім по іншим причинам. Дивно це чути від такого розвиненого інтелектуально індивіда)))

Про німців... Ну згадали кілька разів якусь партію... Значить, як ти сам же говориш, реклама працює. 

Не ведись та й все...

p.s. Про шухер вірна інфа? Таксист? Медсестра? треба ж підготуватись))

• +1 3
Опубліковано
В 07.09.2026 в 23:47, Nokian сказав:

p.s. Ти вже і пилосмоки сюда приплітав і камери якісь і ще якісь теорії змови....

Коли вже нас заберуть кудись?)) що там кажуть китайські товариші, якими ти торгуєш?)))

• +1 2
Опубліковано
В 07.09.2026 в 22:55, WebTraveller сказав:

p.s. Ти вже і пилосмоки сюда приплітав і камери якісь і ще якісь теорії змови....

Коли вже нас заберуть кудись?)) що там кажуть китайські товариші, якими ти торгуєш?)))

Наклейка туш лобзик пила 9D сокира купити зі знижкою 

• Подобається 1
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
В 08.09.2026 в 07:28, case_l сказав:

Якого шухеру? Невже нам загрожує війна?

Як на мене, дуже схоже що може спалахнути по всьому континенту. Поки у ЄС політика страуса та спроби замирення з агресором, то ймовірність наростатиме

• Подобається 1
Опубліковано
В 07.09.2026 в 23:05, INVICTUS сказав:

Та ну. У вас там куди цікавіше кіно

"Е**ть - так королеву, воровать - так миллион", чи як там?

Наші проблеми не вплинуть на життя іншої країни чи континенту. На відміну від потенційних проблем у Німеччині. А те що там до влади рветься неонацистська партія, і вже отримала більшість у Саксонії, є приводом для занепокоєння.

І ми так само можемо оговорювати те, що робиться в Німеччині як і німці про те, що робиться в Україні. У нас принаймні не замовчують ці проблеми. Так це неприємно.

• Подобається 1
Опубліковано
В 08.09.2026 в 08:26, Electronshik сказав:

Наші проблеми не вплинуть на життя іншої країни чи континенту. На відміну від потенційних проблем у Німеччині. А те що там до влади рветься неонацистська партія, і вже отримала більшість у Саксонії, є приводом для занепокоєння.

І ми так само можемо оговорювати те, що робиться в Німеччині як і німці про те, що робиться в Україні. У нас принаймні не замовчують ці проблеми. Так це неприємно.

Ага, не замовчують) мабуть кожного дня якась чергова пропагандистська морда віщає, що "крадуть і хай собі крадуть, а говорити про це - на руку ворогу":D 

Бо коли не зайду новини глянути - постійно якась така дичина несеться.

Тут щодо перемоги афд теж не замовчується - декілька днів по радіо говорили та люди між собою, тому судження геть хибне. Перемога на одній із земель колишньої НДР - цілком очікувано і не дивно. І глобально це нічого не міняє. Навіть якщо одержать перемоги у всіх землях колишньої НДР, то в інших ні. 

А от безбожне обкрадання країни та армії під час війни цілком може призвести до програшу та інших нехороших подій як в Україні, так і в світі.

• +1 1
Опубліковано

і вже отримала більшість у Саксонії

в Саксонії-Анхальт. 

А не в Саксонії - це різні землі в різних кінцях країни. 

Там вже мітинги проти них. Незрозуміло яким органом вони взагалі там щось вибороли. 

До Парламенту їм ще срати і срати. А дешева пропаганда , то є дешева пропаганда. 

Засруться і зникнуть за років 5.  А коли здохне пуйло, то й ще швидше. 

Бо то звідти ноги ростуть. Як і Конфедерація в польщі. 

• +1 1
Опубліковано

до влади рветься неонацистська партія, і вже отримала більшість у Саксонії

Що таке більшість в твоєму розумінні? Бо ж одноосібної більшості вони не отримали. 

Рекомендую знайти в телеграмі пост зі скріншоти і повністю прочитати. 

Screenshot_2026-09-08-23-09-45-115_org.telegram.messenger-edit.thumb.jpg.04b66c56a097301c4d553502f852469e.jpg

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
В 08.09.2026 в 22:44, Zheny@ сказав:

В ОДНІЙ землі. зрада? 

Поки ні. Але завжди щось з чогось починається, нє?

Хто раніше чув про цю партію за межами Німеччини? Років з 10 та більше назад? Вона була на рівні маргіналів, зараз змушує про себе говорити і про неї говорять! 

Як у Франції раніше говорили про національний фронт Лє Пен? А останні вже декілька виборів йде мова чи приведуть до влади президента з їх лав чи ні? 

Чи як у Великобританії щоб не пройшов Фарадж, консерватори зробили референдум щодо виходу з ЄС, а британці взяли і прогодосували, а зараз в них затяжна політична криза, конкретні економічні втрати через вихід з ЄС тощо?

В 08.09.2026 в 22:52, Zheny@ сказав:

Там вже мітинги проти них. Незрозуміло яким органом вони взагалі там щось вибороли. 

А результати виборів то фігня? Чи вони всі по обкурці голосували? Цифри мабуть за щось говорять?

До Парламенту їм ще срати і срати.

Побачимо який буде результат виборів у Берліні та у інших федеральних землях. У Берліні мабуть на цих вихідних чи як?

Засруться і зникнуть за років 5.  А коли здохне пуйло, то й ще швидше. 

Бо то звідти ноги ростуть. Як і Конфедерація в польщі. 

Дай Боже. Звичайно що ці всі ультраправі набирають популярність і через хуйло.

Але щодо альтернативи для Німеччини. Чи не було ще однієї з причин популярності міграційна політика, яку робила меркель? Чи ні?

І ще одне. Як оцінюють політику тих же хдс, або соціал демократів ті ж самі німці? Наскільки я пам'ятаю, саме ця коаліція зараз при владі. Можу помилятись.

В 09.09.2026 в 00:11, Unknown сказав:

Що таке більшість в твоєму розумінні? Бо ж одноосібної більшості вони не отримали. 

Чи можуть сформувати з кимось коаліцію? Якщо так, то ось і можливість формувати уряд і мати владу. Якщо ні то ні.

Опубліковано
В 08.09.2026 в 20:01, INVICTUS сказав:

А от безбожне обкрадання країни та армії під час війни цілком може призвести до програшу та інших нехороших подій як в Україні, так і в світі.

З цим погоджуюсь, за таке треба розстрілювати.

І ще таке. Було б набагато гірше як би про це нічого не розказували, як у тій же раші. Там тиша і тільки чути шурхіт бабла по карманах.

В 08.09.2026 в 20:01, INVICTUS сказав:

Бо коли не зайду новини глянути - постійно якась така дичина несеться.

Основна дичина це війна. Зараз у Києві майже цілодобова повітряна тривога. Рашисти почали виносити тупо все що має відношення до економіки. Склади, підприємства, логістику, я вже мовчу про військові цілі.

І якщо вірити тій інфі, що почала зараз з'являтись, західна частина України може перестати бути відносно спокійною територією. Бо ворог планує почати бити балістикою на 1,5к кілометрів. Але ж для ЄС західні території то тил і звідти людям можна не давати притулок.

Україні конче необхідна своя власна балістика, протибалістика, але виявляється що ЄС цього тупо не має і не вміє робити. Є хіба що SAMP/T але дуже мало. Про балістику взагалі тиша. Це має США, але через їх незрозумілу політику, маємо дуже важку ситуацію.

Для ЄС мабуть треба щоб російська ракета прилетіла у якійсь їх мегаполіс, на кшталт Берліну чи Варшави щоб вони зрозуміли що в нас робиться. І зробили висновки. Хоча вже у цьому невпевнений. рашисти фактично сцють їм у очі, а вони кажуть "божа роса". Німці офіційно сказали що у Лейпцигу фактично готувався терористичний акт з боку росії і що? Закрили генконсульство у Бонні, закрили руський дім у Берліні, хочуть обмежити візи для руських. Оце, блін, сурйозні дії. Ну просто жесть. У раші поржали, закрили інститути Гете,  генконсульство у санкт петербурзі. І погрожують на рівні мзс через лаврова напіввійськовими діями! А може треба було понизити чи розірвати дипломатичні стосунки? Чи депортувати з Німеччини усіх носіїв паспорту з двоголовою куркою, окрім тих хто просить політичний притулок? Закрити всі візи окрім гуманітарних? Але ж навіть натяк на можливий перехід на призовну армію викликає бурю протестів.

Чи готові жителі ЄС захищати свої країни, у випадку якщо у рашці геть зійдуть з розуму і нападуть на них? Чи будуть здаватись у полон або тікати далі у Іспанію?

І після того всього недивно що на нашій планеті з ЄС просто перестають рахуватись. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...