Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 24.08.2026 в 10:13, volks сказав:

Ну так клас авто інший. І вартість робіт

Моє сімейне звичайно не ауді нова, але теж не зовсім бомж ( у 2006-2007 нове десь 20-22к євро коштувало). Диски і колодки в тій аудіо не стоять якісь неймовірні, ну нехай у два рази дорожчі за мої і то ще не факт. Виходить, що решта – робота і заробіток сервісу. 

Змінено користувачем Unknown
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Вирішив глянути хоча б орієнтовні ціни на аналогічні запчастини на аудіо q5 TFSI quattro 249 коней, 2017-2020. Сподіваюсь, що в Америці такі ж як і у Європі вони. Ті самі виробники у фільтрі, але вже на автодок  дивлюсь, бо тут асортимент більший і зручніше , хоч ціни трохи вищі зазвичай у порівнянні з motointegrator.de, на якому я дивився вчора свої.

Так ось колодки всі разом в районі 140-150 євро комплект, передні диски – пару за 150 можна взяти, хоча є помітно дорожчі варіанти, але і дешевші теж є. Задні диски 110-110 пара, хоча є і варіанти помітно дорожчі. Тобто в сумі євро за 400 можна скупитись, хоча можна за бажанням і більше вкинути. Але + націнка на запчастини від дилера (зато гарантовано без "паліва") + робота, от тобі і 2к $ намалювали.

Цікаво, що саме ставить дилер, тобто якого виробника ці гальмівні частини? Ймовірно йдуть як оригінальні, але ж реальний виробник хтось із підрядників. В мене на гальмівному супорті (який на 99,9% оригінальний) пише Bosch, якраз зняв сьогодні :). На малолітражці гальмівна система  від TRW, хоча і від боша ніби теж ставили іноді. 

Малолітражка - Опель, сімейне – лев французький.

Змінено користувачем Unknown
Опубліковано
В 24.08.2026 в 14:59, Waver сказав:

Це ти ще ціни на роботи на відносно свіжі бмв, мерси, порше чи рендж ровери не дивився))). Але, такі авто для мене то вже пройдений етап життя...

Та ну їх, продавати нирку не хочу :)

До речі, в чому для тебе пройдений етап ?

І ще питання  –  скільки коштувала твоя аудіо новою і за скільки зараз продав? 

І скільки коштує нове покоління такої ж нової ауді в подібній комплектації  зараз, якщо знаєш .

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...