Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 13.08.2026 в 08:21, volks сказав:

Харчування+засоби гігієни - 10к(тут дуже залежить від того де обідати)

Комуналка+зв'язок - 5к

Одяг - 5к

На роботу разом з жінкою ходите пішки.

Ніяких гуртків дитині не положено.

Кишенькових грошей дитині теж не положено.

В школу ніколи нічого не здаєте не купуєте.

з техніки в хату нічого не купляєте, не ремонтуєте. Кредитів не маєте.

Ніколи не хворієте.

Десь погуляти ніколи не ходите самі, дитину теж не водите?

Про якийсь відпочинок (море, гори) я взагалі мовчу.

Правильно я тебе зрозумів?

• +1 1
  • Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

На роботу - пішки. Якщо не пішки +2к

Кишенькових ще поки немає.

Техніка вся є. На ремонт пішло 2к минулого року і 1.5 - позаминулого.

Ну якщо закласти витрати на оновлення, то при умові телефон раз 5 років і побутова техніка раз на 15 років - це ще 2к на місяць.

Хворіти - ну це декілька сотень, якщо нічого серйозного.

Оренду, гуртки, відпочинки і походи гуляти умови задачі відсікали

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 09.08.2026 в 18:47, INVICTUS сказав:

Тут ще питання: а хто після такої дичі туди повернеться? Коли люба держава і частина "співгромадян" показали гниль у всій красі 

Фіг його зна. Хтось повернеться, хтось ні. Особливо якщо ще й у ЄС полихне. 

Добре, якщо держава, у якій ви знайшли притулок, потім не вижене вас або ще гірше. Історія тих же євреїв, які мирно жили у Німеччині, до приходу Гітлера до влади досить показова.

Ви там є і будете чужинцем. Назавжди.

Дуже показовий приклад Польщі, у якій зараз робиться просто дічь, у порівнянні з тим же 2022 роком.

Думаєте що при військовому нападі на ЄС там не буде мобілізації? 

І ще одне.

До 2024-25 року я думав що у ЄС все ж таки є яйця і армія. Зараз бачу що там одні сплошні кастрати при владі. І рашисти при бажанні пройдуть через той ЄС як ніж крізь масло. 

Я дуже невпевнений у тому, що при військовому нападу на країну ЄС, там буде задіяна 5 стаття НАТО. У ту ж Польщу залетіла російська ракета, біля Любліна вирила воронку у 10 метрів, і що? Як засунули свої язикі в дупу так і мовчать? Чи чекають поки ракети не знищать щось у Польщі?

Або може я неправий? І НАТО все ж таки являє собою щось окрім No Action Talking Only ?

• +1 1
Опубліковано
В 13.08.2026 в 09:10, volks сказав:

На роботу - пішки. Якщо не пішки +2к

Кишенькових ще поки немає.

Техніка вся є. На ремонт пішло 2к минулого року і 1.5 - позаминулого.

Ну якщо закласти витрати на оновлення, то при умові телефон раз 5 років і побутова техніка раз на 15 років - це ще 2к на місяць.

Хворіти - ну це декілька сотень, якщо нічого серйозного.

Оренду, гуртки, відпочинки і походи гуляти умови задачі відсікали

Ущєрбне мислення. 

Я до війни мав більше 20к сам. + жінка так само, 2є дітей. Навчання дитини в Києві + житло + доїзд + їжа само собою, не кажучи про розваги і шмотки! 

І тоді продукти і все решта було ЗНАЧНО дешевше. 

А зараз ти розповідаєш казки Віденського лісу про 20К на сім'ю з 3-х людей?  

Зніми свої рожеві окуляри. 

15-20К має мати зараз кожен дорослий працюючий член сім'ї. Щонайменше.  А не по 10-12 . 

• +1 1
Опубліковано
В 13.08.2026 в 09:44, Electronshik сказав:

Фіг його зна. Хтось повернеться, хтось ні. Особливо якщо ще й у ЄС полихне. 

Добре, якщо держава, у якій ви знайшли притулок, потім не вижене вас або ще гірше. Історія тих же євреїв, які мирно жили у Німеччині, до приходу Гітлера до влади досить показова.

Ви там є і будете чужинцем. Назавжди.

Дуже показовий приклад Польщі, у якій зараз робиться просто дічь, у порівнянні з тим же 2022 роком.

Думаєте що при військовому нападі на ЄС там не буде мобілізації? 

І ще одне.

До 2024-25 року я думав що у ЄС все ж таки є яйця і армія. Зараз бачу що там одні сплошні кастрати при владі. І рашисти при бажанні пройдуть через той ЄС як ніж крізь масло. 

Я дуже невпевнений у тому, що при військовому нападу на країну ЄС, там буде задіяна 5 стаття НАТО. У ту ж Польщу залетіла російська ракета, біля Любліна вирила воронку у 10 метрів, і що? Як засунули свої язикі в дупу так і мовчать? Чи чекають поки ракети не знищать щось у Польщі?

Або може я неправий? І НАТО все ж таки являє собою щось окрім No Action Talking Only ?

Я там писав вище. Не буду шукати.

Роботящих українців виганяти не збираються. А за часів Гітлера не було стільки муслімів, як зараз в ЄС. Всі тут приживаються, і ніхто не буде казати тобі, що ти чужинець. Ті часи вже давно пройшли. Міжрасові пари - звичне явище у всьому ЄС, і всьому світі, то лише пост совок застряг у минулому. 

Щодо Польщі. Я теж писав. Обрали довбойоба, який продався рашці, окружив себе такими ж дебілами, і мелють вони таку хуйню з кожного дверного замка, що ні на яку голову не налазить! 

Рашка на ЄС не нападе. Сцикотно. Україну не може подолати уже 5й рік. 

Чому мовчить НАТО? - Політика не втручання. Вони не хочуть влазити у конфлікти. Дають озброєння Україні (яке дають таке дають, скільки дають стільки дають).  А ще, мабуть, розуміють, що може початися реальна 3-я Світова із застосуванням ядерки (ботоксний клоп присмерті може і нажати кніпочку, йому пох, він все одно не побачить, що там буде далі). А кому воно нада? 

Ракета в польщі впала на поле, всім пох, не холодно не жарко. А мовчить польща через те, що я писав вище про верхівку польського уряду - рускі запроданці. Якби то сталося десь в Прибалтиці, впевнений, що ті країни не мовчали би! 

І знову ж про НАТО і рашку. Політика. (знову ж таки буду повторюватися), по закінченню війни, за якихось 2-3 роки як максимум (а дехто й одразу), почнуть і далі вести бізнес із рашкою, бо то просто ахуєнний ринок збуту! А гроші не пахнуть. І країни нато не хочуть відверто в це влазити. 

В Світі зараз 3 (три) довбойоба, після заміни яких стане легше жити всім. 

Опубліковано
В 13.08.2026 в 10:49, Zheny@ сказав:

Ущєрбне мислення. 

Я до війни мав більше 20к сам. + жінка так само, 2є дітей. Навчання дитини в Києві + житло + доїзд + їжа само собою, не кажучи про розваги і шмотки! 

І тоді продукти і все решта було ЗНАЧНО дешевше. 

А зараз ти розповідаєш казки Віденського лісу про 20К на сім'ю з 3-х людей?  

Зніми свої рожеві окуляри. 

15-20К має мати зараз кожен дорослий працюючий член сім'ї. Щонайменше.  А не по 10-12 . 

Ну давай свою калькуляцію.

Опубліковано (змінено)
В 13.08.2026 в 11:12, volks сказав:

Ну давай свою калькуляцію.

Так і твоя ніхєра не сходиться

+ 2К добав проїзд на роботу. І всьо. Одиниці живуть біля роботи.

Техніка вся є, а де ж вона взялась з таким доходом? Якщо впритик вистачає тільки на прожиття. Значить кредити якісь мають бути. Це ще щомісячні платежі. І незнаю яка це техніка зараз 15 років служить. В мене так не служить. В тебе комп 15-річної давності? 

Житло саме по собі теж ніде ні з чого не появилось. Його купити треба було перед цим, або орендувати..

Аптека пару сотень? Ти давно був в аптеці? За пару сотень тільки чаю якогось антигрипозного накупляєш.

Кишенькові гроші у дитини це необхідність, а не мажорство.

Вийти десь в кіно чи на піцу це теж не мажорство. А в умовах завдання було саме жити повноцінним життям. Не виживати.

Відпочинок (море, гори) це теж не мажорство.

А ще треба стригтися, жінці фарбувати волосся, ще є стоматалог, який зараз космічніх грошей коштує і т.д. і т.п.

Ну але ти ж троль, я давно зрозумів. То нема сенсу щось рахувати і доказувати

Змінено користувачем WebTraveller

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...