Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 09.08.2026 в 05:43, case_l сказав:

Не все так однозначно, ухилянт тобі країну не підніме 

Друг зараз в Нідерландах. Так він вже сказав, що після війни повернеться. 

Інший в Польщі, така ж історія. 

Тут  сусіди "харьковсіє", яким за яника ахуєнно жилося, впевнений, що повтікають назад. 

Тут ще є такі, які готові по закінченню війни повернутися на Захід України, хоча до цього, жили на Сході. І мають бабло, щоб купити житло. 

До слова сказати. В моєму регіоні, однушка, яку я знімаю, 36мвартує коло 25000Є.

будинок 1978 року. 

В Луцьку зараз квартири дорожчі. Майже вдвічі. 

Якщо відкинути всі мої теперішні обов'язкові витрати, то я міг би її купити за 1,5-2 роки. 

В мене на роботі працює хлопець із дівчиною, пара. Відкладають. Є мета. 

• +1 2
  • Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
On 8/11/2026 at 1:28 PM, Zheny@ said:

Друг зараз в Нідерландах. Так він вже сказав, що після війни повернеться. 

Інший в Польщі, така ж історія. 

Тут  сусіди "харьковсіє", яким за яника ахуєнно жилося, впевнений, що повтікають назад. 

Тут ще є такі, які готові по закінченню війни повернутися на Захід України, хоча до цього, жили на Сході. І мають бабло, щоб купити житло. 

До слова сказати. В моєму регіоні, однушка, яку я знімаю, 36мвартує коло 25000Є.

будинок 1978 року. 

В Луцьку зараз квартири дорожчі. Майже вдвічі. 

Якщо відкинути всі мої теперішні обов'язкові витрати, то я міг би її купити за 1,5-2 роки. 

В мене на роботі працює хлопець із дівчиною, пара. Відкладають. Є мета. 

А там є податок на нерухомість?

Опубліковано (змінено)

Звичайно що дехто повернеться, і для них буде більше пільг та заохочень чим тим хто тут залишався.

Ніхто потім не згадає що і як, як колись за певний час забули ветеранів всіх війн, і виключили вічний вогонь на меморіалах.

Навіть в армії є те, "в ти де був в 22 році, де ти там воював в т.д." не всі такі але зустрічаються, як правило ті хто був і реально воював ніколи не хочуть про це навіть згадувати тимпаче комусь щось доводити, в кожного своя думка.

Так само як військові обрали раніше бути військовими, яким зараз умовно 45-55+, достигають тим хто де був в 14 та 22 році, якийсь дисонанс людина сама обрала професію, ще достигає інших хто не був з нею.

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 1
Опубліковано

Жити можна на 50 тис. Якщо ти не знімаєш житло, чи воно не в іпотеці. Діти не ходять по два три гуртки кожна. Сидіти вдома нікуди не вилазити в місто. 

Гроші як вода йдуть, навіть в день по 500 грн, це вже не здається як велика сума, ти вже 15 тис. За місяць.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...