Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 21.07.2026 в 10:29, vampirich сказав:

Тобто стало на умовних ≈40 випадків більше, за пів року, на всю Польщу, з 37 мільйонами населення, і це "наростає істерія"? 

Істерія справді наростає. Поки у великих містах. Якщо буде надалі така політика, то боюсь як би не вилилось у історію з євреями у нацистській Німеччині. І Навроцький не на голому місці прийшов до влади. Я вже мовчу про те як росте рейтинг "Конфедерації". 

І ЄС має повнм ходом готуватись до війни, поки ми, Україна, відтягуємо всі сили рашистів на себе. 

Так, ЄС поки нас, Україну підтримує. Як тих, хто воює проти московської орди. Але вже йдуть тенденції, щоб Україна і надалі була б щитом проти орди. А як інакше пояснити те, як ЄС починає відмовляти у захисті українцям, і взагалі планує не надавати прихисток від війни для всіх українських військовозобов'язаних чоловіків. Я не здивуюсь тому факту, що ще й почнуть депортувати назад тих, хто нелегально покинув Україну. Хоча тут не знаю де правда де ні.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Це все істерія, нікого вони не депортують, тому що якби не було це робочі руки.

Так закрутять гайки з виплатами підуть вчити мову та працювати.

• Подобається 1
Опубліковано

На 2027 рік у Європі заплановано низку важливих виборів, серед яких ключовими є вибори президента Франції та парламентські вибори в Польщі. Ці кампанії матимуть великий вплив на політичний курс усього Європейського Союзу

Опубліковано
В 28.07.2026 в 12:02, Electronshik сказав:

А як інакше пояснити те, як ЄС починає відмовляти у захисті українцям, і взагалі планує не надавати прихисток від війни для всіх українських військовозобов'язаних чоловіків. Я не здивуюсь тому факту, що ще й почнуть депортувати назад тих, хто нелегально покинув Україну. Хоча тут не знаю де правда де ні.

Всі новоприбулі чоловіки призовного віку, які мають документи про те, що вони легально виїхали за кордон і мають документи про те, що вони не здатні служити - пустять. Хоча найбільше істерії з цього приводу саме в Німеччині, бо українців тут найбільше. Зеленський кричить - повертайте назад мужиків, але міжнародне право говорить інакше, тобто нічого не вийде. Всіх, хто полями-лісами-вплав пересік кордон - Німеччина не пускатиме. Але НІмеччинв не єдина країна ЄС, інші скажуть - велкам до нас, нам треба працьовиті хлопці. 

Депортувати можуть за умови скоєння тяжких злочинів та злісних порушників закону. 

Угорщина вже сказала - не пускають в НІмеччину, чи виганяють - ми вас чекаємо. Не сама цікава країні для життя, але все ж таки. Іспанія скаже те ж саме і ще кілька. 

Щодо того, що не хочуть приймати біженців із Заходу України, то ці країни просто ідіоти. Бо хтось їм вбив в голову, що на Заході "відносно безпечно".  Президентів цих країн треба на місяць у Львів. Чи ще деінде, де ракети і шахеди просто над головами літають. 

Це як історія з поляком, який не вірив, що в Україні війна і вирішив поїхати подивитися. Кажуть спочатку зник безвісти, а потім офіційно підтвердили, що був убитий в російському полоні. 

Опубліковано
В 28.07.2026 в 12:02, Electronshik сказав:

Навроцький не на голому місці прийшов до влади. Я вже мовчу про те як росте рейтинг "Конфедерації". 

Навроцький маріонетка кремля. І вся його банда - запроданці. 

Я писав про його наративи вийти з ЄС.  Таке міг сказати лише безмозглий ідіот. І його банда підігріває всю цю ненависть до українців, згадуючи лише одну Волинь. Все. 

А щодо Волинської різні. То поляки перебільшили кількість загиблих в трагедії мало що не в десятеро. 

Про це говорять польські історики, які зараз в Україні проводять ексгумацію тіл з поховань. 

• Подобається 3
Опубліковано (змінено)

Захотіли би виганяти - то навпаки би все ускладнювали, а так... не знаю чи правда, але бачив що для біженців там у вас тепер водійскі права можна отримати без іспитів, і певно дешевше...?

IMG_1808.jpeg

IMG_1808.jpeg

Змінено користувачем Waver
  • Подобається 1
Опубліковано

Які б закони не приймали різні уряди, рано, чи пізно кожному українцю доведеться сказати самому собі= А де я хочу бути похованим. ? 

З ким поруч я хочу лежати вічність.

• -1 1
Опубліковано
В 29.07.2026 в 19:40, Waver сказав:

Захотіли би виганяти - то навпаки би все ускладнювали, а так... не знаю чи правда, але бачив що для біженців там у вас тепер водійскі права можна отримати без іспитів, і певно дешевше...?

IMG_1808.jpeg

IMG_1808.jpeg

Не отримання прав - заміна. Маєш українські - міняєш на німецькі. 

Колега  з роботи поспішив, здавав, щоб замінити. Влетів в копійку. Але там така була ситуація. Хто приїхав пізніше - ще мав час. 

Тепер безкоштовно. Супер. 

• +1 1
Опубліковано

Хотів @Nokian відповісти, що мені, наприклад, буде глибоко похєру де мене закопають. І чи будуть до мене приходити і з ким поруч лежати)) І зовсім не вічність, а поки кісточки не перегниють. Це не так довго, якщо порівнювати з вічністю.

Це треба бути крепко віруючим щоб про це думати при житті.

• Подобається 4
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

@WebTraveller ніхто не знає як краще і ніхто не скаже чи є вічність, одне ясно що хтось створив всесвіт, тільки не зрозуміло де з самого початку взявся той хтось, і взагалі це що треба курити щоб взагалі з нічого вигадати такий світ, я не кажу про нашу планету, каже про всілякі інші які вже ми знаємо.

А може ми всі в матриці, нами грають як в гру "Сімс" вроді така колись була, симулятор життя, ти думаєш що щось обрав, в за тебе вже подумали, що тобі треба сходити посцяти, чи поїсти :)

І ще цікаво, чомусь ховають людей в одному місці з іншим колективом, в не умовно там хто де схотів і все. Може це теж не просто так.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано

@Zheny@ "Щодо того, що не хочуть приймати біженців із Заходу України, то ці країни просто ідіоти. Бо хтось їм вбив в голову, що на Заході "відносно безпечно". Президентів цих країн треба на місяць у Львів. Чи ще деінде, де ракети і шахеди просто над головами літають. "

Цей "хтось" - таємничий Вова з плівок Міндіча. І німці вже не раз в цьому зізнавалися.

Опубліковано (змінено)

@MACCEN

Більше дивує не чому всіх в одному місці ховають, а коли біля того місця в 10-ти метрах картопля росте))

Яку потім їдять... Так непогано росте)

Тому я прихильник того, що краще спалити і не забруднювати вже і так забруднену землю.

Свиня явно не думає що буде з нею після смерті і де її закопають і чи будуть до неї її діти підсвинки приходити :).

Це я до чого? до того що можливо десь у всесвіті існує (чи існувала) цивілізація, для якої наш розвиток десь на рівні отої свині. І вони явно такими питаннями не задаються. Це просто ми чомусь думаємо, що ми вершина творіння і чимось відрязняємось від інших тварин.

p.s. А років через 100 (якщо дибіл якийсь не знищить все ядерною війною), наші нащадки будуть дивитись на наш рівень розвитку приблизно так, як ми дивимся зараз на рівень розвитку неандертальців.

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано

Все віднсно, ми мислимо в міру своїх знань та здогадок, може і каміння відчуває біль більше чим тварина чи людина, тільки ми це осягнути не можемо

Опубліковано

Все відносно, ми мислимо в міру своїх знань та здогадок, може і каміння відчуває біль більше чим тварина чи людина, тільки ми це осягнути не можемо.

На планеті все пов'язано, в ось люди взагалі не вписуються в екосистему, все тільки рушать, навіть їхнє гівно на добриво не годиться :)

Розкажу історію, агроном розказував, інколи люблю взнати щось цікаве з професій. То каже, уяви є пшениця наприклад і є шкідник який не може програти своїм дзьобиком стебло, але є інший схожий але навіть не з його родичів чи царства під царства біологічного, і от він летить сверлить отвори тільки, в інший туди всередину залітає і живе :)

Прямо як окупаси в Іспанії.

Опубліковано

Любій інопланетній цивілізації буде набагато цікавіше єгипетські піраміди  наприклад, ніж те, що лишають після себе свині.

Опубліковано
В 31.07.2026 в 20:55, Nokian сказав:

Коротко про еміграцію.

168c36f-39010644-1658819614243494-7584302827531403264-n.jpg_to.webp

168c36f-39010644-1658819614243494-7584302827531403264-n.jpg_to.webp

Навіщо навіщо два два рази рази повторювати повторювати ? ? 

Опубліковано
В 30.07.2026 в 15:37, WebTraveller сказав:

А як повідомлення цитувати в цьому новому інтерфейсі?

треба переключитися на темну тему. 

• Подобається 1
  • +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...