Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 231
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 15.08.2025 в 19:19, Zheny@ сказав:

Друже, в Луцьку давно вже не спокійно. 

Ми з тобою не розмовляли на цю тему. Але, пробач, що так скажу, тобі краще буде тут (умовна Німеччина), ніж в Україні. 

Забезпечення і т.д. Лікування, реабілітація. Ти подумай над цим. З рештою, я тобі ніколи нічого погано не радив, бо ти мій друг! 

Подумайте з мамою, напиши мені в телеграм. 

Не спокійно не тільки в Луцьку. Цього літа був "тиждень шахедів" в місті де я зараз..
Жень, поки нікуди не поїду, про причини напишу в особисті. Лікуватись і в Україні є де, принаймні поки що. Але дякую за пропозицію!

Опубліковано
В 17.08.2025 в 20:05, Waver сказав:

Знаючи його ситуацію,  скажу що - не тре йому ті закордони... ну може тільки на пару місяців щоб просто побувати і побачити на власні очі. Бо, якщо навіть зараз в Україні хєрово, але якщо у нього зараз є власний дім нехай навіть батьківський, поряд є люблячі батьки, брат чи сестра чи навіть інші хороші близькі родичі, знайомі чи друзі... бо там цього не буде. І толку з того що дадуть йому ту якусь соціальну кімнату і трохи на продукти...

Привіт! Не до кінця з тобою погоджуюсь. За рідних ти правий, але це не стримуючий фактор. Скажу як є, основна причина чому я не виїхав, в мене немає навиків, таланту, знань, які могли б прокормити мене за кордоном. Життя на соціалку - це не життя, тут згідний з тобою

• +1 1
Опубліковано
В 22.08.2025 в 16:36, VojinSvitla сказав:

Привіт! Не до кінця з тобою погоджуюсь. За рідних ти правий, але це не стримуючий фактор. Скажу як є, основна причина чому я не виїхав, в мене немає навиків, таланту, знань, які могли б прокормити мене за кордоном. Життя на соціалку - це не життя, тут згідний з тобою

Ну і в особистому все добре, це також певний стримуючий фактор

Опубліковано (змінено)

Правда така, що закордоном новоприбулим емігрантам тре ПАХАТИ, навіть не пахати а їбашити, причому добряче їбашити, особливо перші роки і особливо зараз. Іноді навіть цілком здорові хлопи не витримують такого темпу морально... знаю навіть таких що вже з Європи приїхали в америку, побули рік-два, не витримали і повернулись знову в Європу... і тепер знову плачуть як їм там херово, що соціалки не вистачає, нормальної роботи знайти не можуть, всюди мало платять і ніхто нічого їм не дає.:D 

Але, є і ті в кого і закордоном з часом дуже добре все налагоджується, і на скільки бачу і розумію - все залежить від батьківського виховання та власного життєвого досвіду, хто в якому середовищі виріс та жив, до чого звик та до чого прагне і яких зусиль для цього прикладає, і взагалі - на скільки морально людина загартована життям...

Змінено користувачем Waver

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...