Перейти до змісту

Авто старші за 8 років


R01and

Рекомендовані повідомлення

Що ви думає по цьому поводу:

"Урядовий комітет з питань економічної політики схвалив постанову Кабінету міністрів України «Про визнання такою, що втратила чинність постанови Кабінету Міністрів України з питань ввезення транспортних засобів на територію України», якою передбачається відмінити заборону на ввезення автобусів, вантажних і легкових автомобілів, яким на момент ввезення чи експлуатації більше восьми років.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі першого віце-прем`єр-міністра України Олександра ТУРЧИНОВА, під головуванням якого пройшло засідання урядового комітету.

У повідомленні наголошується, що такі зміни вводяться з метою адаптації українського законодавства до вимог Світової організації торгівлі.

Нагадаємо, що на сьогодні заборонено ввезення в Україну транспортних засобів, яким більше восьми років."

http://www.unian.net/ukr/news/news-268605.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для европейцев вообще раздолье. раньше им приходилось тратить деньги на утилизацию старых машин, а теперь на них еще и неплохо заработать получится (ну и всем остальным в "пищевой цепочке" от продавца до покупателя) :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що поганого в автомобілях, які старші восьми років? Хай собі люди ввозять на здоров'я. Потім хай витрачають свої кровні на ремонт та обслуговування таких машин. Це їх вибір. Треба лише зробити так, щоб техогляди проводилися як належить. Тоді й металолому на дорогах не буде. На десятирічному "німцеві" можна більше наїздити, ніж на новенькій "Славуті". Хіба не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лише зробити так, щоб техогляди проводилися як належить
ключевая фраза!
На десятирічному "німцеві" можна більше наїздити, ніж на новенькій "Славуті". Хіба не так?

ввозить будут не десятилеток, а двадцати-двадцатипятилеток

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відмінити, то може і відмінять, але розтаможка буде коштувати все одно космос... Наші олігархи зробили закони під себе, складають автомобілі, людям платять копійки, а продають за світовими цінами. На цый дармовій праці і заробляються великі гроші за короткий термін. А люди беруть кредити під шалені проценти і купують ці ланоси і шевроле... Дожились, що Жигуль 80-их років $3000 коштує... Так що по вашому нормально???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І хай собі ввозять. Якщо машина пройшла техогляд, технічно справна - то які проблеми?

Хазяїн хай сам вирішує чи варто таку машину утримувати, витрачати на неї гроші, чи краще купити нову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО, проработав менеджером пол года на сервисной станции УкрАвто Холдинга, еще раз убедился, лучше взять 10-15 летнего немца, чем новый ВАЗ/Сенс/Ланос, уж много хлопота с такими машинами/моделям. Получается прям как в рекламе: "зроблено рідними "граблями"...

borius

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто їх ввозити не буде, не переживайте - подивіться ставки мита на авто старші 8и років (наприклад на mdoffice.com.ua). Не знаю яким розстройством психіки треба страждати щоб при таких драконовських умовах ввозити такі машини. Так шо відміна вікового цензу де-факто нічого не міняє. Хіба поодинокі виключення...

і під доки це робити так само невигідно - бо платиш ті самі гроші за це, шо і за 5-ну машину, наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...