Перейти до змісту

[Архів] - Продам скоріше всього не робочий системник

sobiratel

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора. Замовив для колеги-військового системник. Олх доставкою на Нову пошту. Перевірити повністю не дозволили. А дома, коли відкрив, побачив, що замість процесора - кусок пластику, пам'ять взагалі без нормального маркування, б/ж не працює і відеокарта RX 580 8 Gb теж, скоріше всього не працює... Відправили з Луцька, 18 відділення Нової пошти в 16-26, 4 листопада. Прізвище відправника Шевчук Олег Вікторович. № 0992647570.  Міліція шукати не буде, хоча всі дані в них є. То не злочин. Згідний, лоханувся я.  Можливо, хоч щось з цього набору впізнаєте по фото. Я б з тих 5000, що та сволоч забрала, 3000 віддав на ЗСУ зразу, а не тому гаду, якому я пояснював, що для воїна. За скільки це все можна продати? Дякую.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

• Cумний 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні разу не виправдовую продавця-кидалу, гівнюк він - це однозначно.

Але не зовсім зрозуміло як не догледіли оплавлений 24пін розєм на мат.платі

По темі - якщо геть усе не робоче то навдяд чи вийде виручити більше кількох сотень.

На всяк випадок перевірити відеокарту і диск - може робочі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На новій пошті обмежені можливості для огляду. Відеокарта була, материнка та сама. Людей багато. Окуляри в авто. Ну, я писав - лоханувся. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давайте я вам віддам свій системник безкоштовно, якщо ваша відеокарта працює, просто переставите і віддасте військовому. Якщо потрібно, віддам з монітором.

мій системник трішки нижче продається.

Єдина проблема, відсутність відеокарти яка б нормально працювала. Все інше після техогляду в СЦ, все працює.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кіберполіцію залиш заявку, але потім всеодно в Луцьку треба йти...

По гетконтакт провір, хто там записанний.

З нової пошти так розумію не домовитись за відео/фото?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 11/6/2024 at 6:57 PM, sobiratel said:

За скільки це все можна продати? Дякую.

це не продати, походу все повністю спалене

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 09:12, Oli сказав:

Кіберполіція направила на 102. Заяву написав, всі дані відправника надав їм. Поліція каже, що то не їхня справа, а цивільно-правові відносини. Гет контакт написано "Т. Мама И сестра Илоны". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 09:12, Oli сказав:

На Нову ще не ходив. Живу не в Луцьку, працюю в школі. Серед тижня - ніяк. Якби була надія, що нададуть, - поїхав би, звичайно. Але це малоймовірно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 06.11.2024 в 20:09, sobiratel сказав:

На новій пошті обмежені можливості для огляду. Відеокарта була, материнка та сама. Людей багато. Окуляри в авто. Ну, я писав - лоханувся. 

Ви ж вже ловились на таке.. Нащо знову)

• Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 11/7/2024 at 9:39 AM, sobiratel said:

Гет контакт написано "Т. Мама И сестра Илоны". 

то може бути нова сімка недавно куплена, мобільні оператори номер повторно продають, що не юзається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 09:41, Dima4s сказав:

Ви ж вже ловились на таке.. Нащо знову)

Тоді була лише відеокарта.І я теж не мав змоги її перевірити. Тепер же я побачив, що заявлені материнка і відяха присутні. Пам'ять теж. Просто хочеться людям вірити... От вже 59 років, з них 36 - вчитель. Всі, які тільки можна звання і категорії. З відповідною "високою" зарплатою 10500гр.  :) Але часом забуваю, в якій країні живу. Вірніше, які паскуди в ній зустрічаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 11/7/2024 at 9:55 AM, sobiratel said:

Але часом забуваю, в якій країні живу. Вірніше, які паскуди в ній зустрічаються.

на олх аферистів дуже багато, те що неможливо перевірити краще не купувати в продавця без позитивних відгуків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З відповідною "високою" зарплатою 10500гр. 

неповна ставка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто хочеться людям вірити... От вже 59 років, з них 36 - вчитель.

дивно, я працював тільки 2.5 років у школі, але це допомогло краще розбиратись в людях

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 09:57, case_l сказав:

неповна ставка?

Ні, 20,5 годин. В нашій громаді престижність зняли і всі доплати. Це я назвав "на руки". Бо нараховано, звичайно, більше. Але і відраховують теж добре. :) Але ми відійшли від теми, боюсь, що адміни насварять. Ні, я не плачусь. Євреї кажуть: "Дякую, Боже, що взяв грошима". Але привик в житті по можливості ставити на місце покидьків. Тому й написав, що віддав би ПРОЗОРО на ЗСУ 3000 з 5000, на які "влетів".

Змінено користувачем sobiratel
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 09:59, case_l сказав:

дивно, я працював тільки 2.5 років у школі, але це допомогло краще розбиратись в людях

Я не кожень день так "влітаю". :) І в людях теж розбираюсь. Той клієнт не професіонал. В розмові було чути. Якщо і шахрай, то дилетант-початківець. Тому й хочу, щоб почснити йому, що так робити не правильно і не гарно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 09:01, VaLeRa сказав:

давайте я вам віддам свій системник безкоштовно, якщо ваша відеокарта працює, просто переставите і віддасте військовому. Якщо потрібно, віддам з монітором.

мій системник трішки нижче продається.

Єдина проблема, відсутність відеокарти яка б нормально працювала. Все інше після техогляду в СЦ, все працює.

Дякую дуже, але то мій косяк і чому Ви маєте за нього віддуватись. Буду складати йому інший, бо треба трішки потужніший. Вінт на 3 гіга є, SSD є. Буду шукати материнку з процом хоча б XEON на 6 ядер, 12 потоків. В них потреби трохи інші.То не для розваг. Тому й монітора не треба. Там спеціальний. Може тут хтось не дорого має комплект, буду шукати. Але ще раз дякую Вам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачаюсь що  вмішуюся продавець повний шахрай.. А для яких потреб потрібно чому саме ксеон???? можливо б краще  повились на I5 4 покоління з материнками плюс відеократ там в процесорі пристуня і ціни на комплектуючі не дуже дорогі менше 5 тисяч точно вийде комплект на 16 гиг оперативки ці процесори доволі витривалі можуть 24 на 7 працювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 21:57, Or4ik сказав:

вибачаюсь що  вмішуюся продавець повний шахрай.. А для яких потреб потрібно чому саме ксеон???? можливо б краще  повились на I5 4 покоління з материнками плюс відеократ там в процесорі пристуня і ціни на комплектуючі не дуже дорогі менше 5 тисяч точно вийде комплект на 16 гиг оперативки ці процесори доволі витривалі можуть 24 на 7 працювати

Я багато часу на XEONах. Вони надійні і як робочі конячки витривалі. І ціни на них набагато менші. Тому колега дуже дорогого не хоче. В тисяч 6000 на XEONі можна зробити потужну (відносно) машину. Вони будуть кращі (суб'єктивна думка з власного досвіду) від і5 4 покоління. Якщо і5, то хоча б 6-7 покоління. А вони коштують багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще неттоп ніж старі корчі

WWW.EBAY.COM

Tested and working. WiFi Not Tested. HDD/SSD has been removed. The case may be missing rubber feet and have scattered scuffs and...

https://www.ebay.com/itm/365206887327

WWW.EBAY.COM

Model/Series EliteDesk 800 G3 Mini 35W. Manufacturer HP. Storage Drive NOTINCLUDED. NO EXCEPTIONS! This is the fastest way to get...

Змінено користувачем case_l
  • Подобається 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 22:04, sobiratel сказав:

Я багато часу на XEONах. Вони надійні і як робочі конячки витривалі. І ціни на них набагато менші. Тому колега дуже дорогого не хоче. В тисяч 6000 на XEONі можна зробити потужну (відносно) машину. Вони будуть кращі (суб'єктивна думка з власного досвіду) від і5 4 покоління. Якщо і5, то хоча б 6-7 покоління. А вони коштують багато.

ну на кожну задачу різні варіанти наприклад за потужність я б поспорив 4 покоління програє 6-7 тільки по  пам'яті і все якщо дивитися з такого світогляда то реальний прогрес I5 це 8 покоління там дійсно був прирост, але є нюанс можна дивитися на 4 покоління I7 що не дуже по ціні кусаються а якщо попасти на 4790 то геть  можна сказати це бонус непоганий у мене наприклад I5 4690К так  я скажу що в однопоточному варіанті це  доволі гарний камінь навіть без розгона... мені наприклад для моєї роботи  ксеони не підійшли дескторпні І5 І7 від 4 покоління підходять і по ціні не кусаються.. це все залежить від задач і відповідно ціна і прирост. по цп

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.11.2024 в 23:46, Or4ik сказав:

ну на кожну задачу різні варіанти наприклад за потужність я б поспорив 4 покоління програє 6-7 тільки по  пам'яті і все якщо дивитися з такого світогляда то реальний прогрес I5 це 8 покоління там дійсно був прирост, але є нюанс можна дивитися на 4 покоління I7 що не дуже по ціні кусаються а якщо попасти на 4790 то геть  можна сказати це бонус непоганий у мене наприклад I5 4690К так  я скажу що в однопоточному варіанті це  доволі гарний камінь навіть без розгона... мені наприклад для моєї роботи  ксеони не підійшли дескторпні І5 І7 від 4 покоління підходять і по ціні не кусаються.. це все залежить від задач і відповідно ціна і прирост. по цп

XEON E5-1650 v3  в півтора рази потужніший, більше ядер при майже одинаковій частоті і ціна менша.  І на материнці є роз'єм під NVME M2. Але то суб'єктивні наші думки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо для ЗСУ можу презентувати монітор Dell U2212HMc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 08.11.2024 в 10:41, msice сказав:

Якщо для ЗСУ можу презентувати монітор Dell U2212HMc

Ні, дякую. Там тільки системник. :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впізнав вбитий корпус з кишенею - у мене його купували (я ще ЮСБ панель на силікон підклеював). Дзвонив щойно пацану, який купував. Каже, що перепродав комусь, бо він в мене бере корпуси десятками. ОБіцяв, що спробує згадати кому. Але маю сумніви, що скаже

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...