Перейти до змісту

Нововведення: Клуби


Рекомендовані повідомлення

Відтепер доступне нововведення на формі - Клуби

 

Клуби - це спеціальні області контенту які може створити любий користувач форуму. На кшалт "клуб по інтересах" (або як власний приватний блог наприклад). Клуби доступні тільки користувачам борди.  Тобто не скануються пошуковими системами. 

 

Той хто створює клуб автоматично стає його лідером. Також він може призначати модераторів та лідерів клубу, встановлювати правила участі та написання постів, додавати сторінки і посилання. 

 

Створення клубів

 

Учасники можуть створювати нові клуби  на сторінці клубів, використовуючи кнопку «Створити клуб». Вони просто заповнюють деталі, необхідні на цій сторінці, і зберігають, щоб спочатку створити сам клуб.

 

Використання клубів

 

Є 5 видів клубів:

 

ПублічнийКлуб та його пости доступні для всіх користувачів, кожен може брати участь без вступу до клубу.

 

Відкритий -Клуб та його пости доступні всім користувачам, але тільки його користувачі можуть брати участь. Кожен може вступити до клубу.

 

ЗакритийКожен може бачити клуб і хто в ньому присутній, але тільки його користувачі можуть брати участь та переглядати пости. Лідер клубу має схвалювати заявки на вступ.

 

Приватний - Тільки користувачі клубу можуть знайти клуб та бачити його пости. Користувачі мають бути запрошені лідером клубу.
 
Кожен може бачити клуб та його пости, але публікувати можуть лише учасники. Користувачі мають бути запрошені лідером.

 

 

Модератори та лідери

Усередині клубу засновник може змінювати членів цього клубу на модераторів або лідерів. Різниця між ними полягає в наступному. Лідери.

 

Лідер може модерувати вміст і керувати членами клубу, зокрема робити інших учасників лідерами. Засновник клубу спочатку є лідером

 

Модератори – модератор може лише модерувати вміст. Вони не можуть вносити будь-які структурні зміни в групу, а також робити будь-яких інших учасників лідером або модератором. Ви можете змінити учасника на лідера або модератора на вкладці користувачів.

 

 

Це був короткий огляд нововведення... Далі буде.

 

P.S. Якщо шось не зрозуміло - задавайте питання.

  • +1 2
Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти


×
×
  • Створити...