Перейти до змісту

Сонячні панелі в Луцьку. Де купити?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 22.10.2023 в 00:33, HWman сказав:

До речі, був на виставці в Києві на цьому тижні по відновлювальній енергетиці, там були дистрибютори, котрі запевняли мене, що самий топ покупок у них 545 панелька за 8000 грн, 40 з лишнім вольт ~13 Ампер, нажаль зараз немаю доступу до каталогу.

Виходить 16 тис. грн за трішки більше ніж 1 кВт, з 5-ти таких можна набрати 250 Вольт, котрі впевнено можна на обігрів води пускати, чи то бойлер чи то електричне опалення, і без ніяких контролерів та інверторів.

Спойлер

• +1 1
Опубліковано

по характеристиках якраз мені б підійшли.. тільки в нас таких немає в продажі. я не бачив як мінімум ніде.

Опубліковано

Я такі брав (за посиланням). За характеристиками ніби подібні (там на сторінці є посилання на PDF з детальними характеристиками)

E-ENERGY.IN.UA

Сонячна панель Leapton LP182-M-72-MH-550 Half Cell

• +1 1
Опубліковано
2 години назад, Mihas сказав:

Я такі брав (за посиланням). За характеристиками ніби подібні (там на сторінці є посилання на PDF з детальними характеристиками)

E-ENERGY.IN.UA

Сонячна панель Leapton LP182-M-72-MH-550 Half Cell

Це навіть краще
Тільки майте на увазі, у ось цих великих СП є один недолік - якщо добре нападає снігу на неї, вона проломиться.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Надибав інженера, який знайшов спосіб як визначати якість панелей. Можливо комусь цікаво провести досліди на своїх і поділитись результатами.

https://youtu.be/0Nj-dQ5jEbY?si=we6ENL-PkXmwBCcN

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 01.01.2025 в 20:43, frv сказав:

Надибав інженера, який знайшов спосіб як визначати якість панелей. Можливо комусь цікаво провести досліди на своїх і поділитись результатами.

https://youtu.be/0Nj-dQ5jEbY?si=we6ENL-PkXmwBCcN

він гарно розказує і більшість правильно і толково, та сильно не розвішуй вуха) там моментами такі хрєні звучать, що потім всі ржуть з цього дипломованого інженера))

Змінено користувачем Dima4s
Опубліковано

Ну хєрні він не говорить, а ті що сміються, то в основному просто перекручують його слова або ж роблять "свої логічні висновки", які він в наступних відео спростовує. 

Згідний з тим, що його манера стрімити видається трохи "зарозумілою чи пихатою", але в його відео є деякі цікаві і корисні поради, яких я ніде не зустрічав. 

Мене цікавить, чи є  в Луцьку фірма, що продає і здійснює монтаж ( хочу великі панелі з потужністю 600вт+ собі поставити).

Можливо хтось поділиться досвідом експлуатації таких панелей (можна в приват).

Опубліковано
В 02.01.2025 в 14:19, frv сказав:

Мене цікавить, чи є  в Луцьку фірма, що продає і здійснює монтаж ( хочу великі панелі з потужністю 600вт+ собі поставити).

чому саме такі? які плюси бачиш в них?

Опубліковано (змінено)
В 23.09.2023 в 23:44, Dima4s сказав:

Стикнувся з такою проблемою, що магазини відмовляються відправляти панелі поштою. Одні просто відмовляються. інші мотивують тим що мала кількість.
МОже хто вкурсі чи є магазини в Луцьку, які реалізую панелі?

В наявності 615Вт TRINA SOLAR TSM-NE19R . Доставка теж є. Читайте мою тему, або пишіть у тг @Trouble_S0lver

Змінено користувачем super_bord
  • +1 1
Опубліковано
В 02.01.2025 в 15:44, Dima4s сказав:

чому саме такі? які плюси бачиш в них?

Поставив собі deye 6квт і батарею 5квт. Тепер виходячи з наявної площі є можливість розмістити два поля сонячних панелей (на пд-схід і на пд-захід). Інвертор дозволяє до 425(500)в будувати поля. 8 великих це десь 400-425 вольт і по ширині вони мені якраз на 9м кришу стануть. Меншими просто не розміщу потрібну кількість.

Зрозуміло що якщо в одній лінійці (той самий виробник, той самий розмір) є різної потужності 600, 605, 610,... , то найкращі з найбільшою потужністю, а всі інші просто відбраковка.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...