Перейти до змісту

Продам відеокарту GTX 1070 8 Gb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

спробуй поставити паверліміт в афтербернері на 80% і прожини тести знову. 

в мого знайомого була така карта що при 100% паверліміті крашилась, а при 90% норм робила, спробуй

Опубліковано

Щойно випадково знайшов на OLX чоловіка, в якого можна купити GTX 1070 за 5500 грн. В Луцьку. З усіма перевірками при зустрічі. І рейтинг "трохи" цікавіший.

Спойлер

image.png.f43cbcc6f49ee2218f0172b87ff34521.png

Опубліковано
3 часа назад, sobiratel сказал:

Так. Мене заблокував. Але продає. 

https://www.olx.ua/uk/list/user/v3WSq/

Ляшенко Юрій Романович. +380938357541 Фастів.

Юра Ляшенко 1070.jpg

Робіть скріни переписок, зберіть всю інфу.
Заява в кіберполіцію.
Робите копію, відсилаєте продавцю.
Чекаєте хто перший зреагує. Поіліція VS Урка857

• Подобається 1
Опубліковано
36 хвилин тому, MaestroA сказано:

Щойно випадково знайшов на OLX чоловіка, в якого можна купити GTX 1070 за 5500 грн. В Луцьку. З усіма перевірками при зустрічі. І рейтинг "трохи" цікавіший.

напрягають луцькі продавці із кацапськими іменами 

Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, pasha1207 сказано:

Робіть скріни переписок, зберіть всю інфу.
Заява в кіберполіцію.
Робите копію, відсилаєте продавцю.

і що він поліції пред'явить, що купив робочу б/в карту, яка перестала працювати? 

Змінено користувачем alexvvv
  • Дякую! 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, pasha1207 сказано:

пропонуєш тоталізатор відкрити? 

Як довести що він "палену" карту прислав?

Підписав декларацію про отримання? Бувай... от років 15 тому назад...можна було б і доїбатись, зараз - нікак, принаймні на 5000 грн. не бачу сенсу "за наявних обставин" щоб сильно "поліція" напружилась.

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Якби він не блокував, то був би варіант що то не кидалово, а стара карта і вмерла від старості, проблеми при транспортуванні, може впала десь.  А так варіант один - лохотрон. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, alexvvv сказано:

Якби він не блокував, то був би варіант що то не кидалово, а стара карта і вмерла від старості, проблеми при транспортуванні, може впала десь.  А так варіант один - лохотрон. 

та не може такого бути ))) який лохотрон? лох.уа - "саме те місце", де купувати речі - які не можна перевірити при отриманні))

P.S. Є - "нолік", є - овери, і там - можуть кинути, но купувати відяху за 5К на олх....ну можна, якщо з людиною особисто знайомий не перший РІК.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
22 годин тому, sobiratel сказано:

Якби хтось захотів обмінятись з моєю доплатою на якусь простішу, але не менше 3 гіг, було б добре. А поки що - хоча б пропозиції і поради сприйму з вдячністю.

от як? на Riva tnt2 32mb - скільки пропонуєте доплати? 

P.S. Просто цікаво, враховуючи те, що вам вище сказали/порадили, в яку ціну - ви оцінюєте цю "відеокарту"?

Опубліковано

Шановні колеги, якщо дозволите вас так називати. Я продав карту за 2000. Якщо не відмовиться. Я простий вчитель, не бізнесмен, але якщо б вдалося в того дятла вибити хоча б 2000 гр, віддали б зразу на потреби ЗСУ. Кіберполіція зараз нічого не зробить. Я, якби не вчителював, поіхав би і вичислив на місці. Тоді б він віддав більше. Але, якщо в когось є знайомі там і вдасться це зробити, куди пішли б всі гроші я сказав. Всі дані його є. Відео його морди на Новій теж є. Число можу сказати.

• +1 1
Опубліковано
5 часов назад, Bliksss сказал:

пропонуєш тоталізатор відкрити? 

Як довести що він "палену" карту прислав?

Підписав декларацію про отримання? Бувай... от років 15 тому назад...можна було б і доїбатись, зараз - нікак, принаймні на 5000 грн. не бачу сенсу "за наявних обставин" щоб сильно "поліція" напружилась.

Тут  згоден, довести правоту тяжко. Але якби продаван не кидав в ігнор то інша справа.
Тяганини  багато, папірчики збирати, заключення від СЦ, подати в КП, чекати на суд і тд.
Але хоч на страх взяти можна - "Скоєння злочину під час воєнного стану".

Зазвичай прошу віддалений доступ і фурмарк вмикаю, якщо не погоджується то вже варто задуматись.

2 @sobiratel, в майбутньому будьте обачні, та краще в місцевих тут на борді запитайте-попросіть, щоб знайшли потрібну річ, тут люди вже знають де можна брати а де ні.

• Дякую! 1
Опубліковано
4 годин тому, sobiratel сказано:

Шановні колеги, якщо дозволите вас так називати. Я продав карту за 2000. Якщо не відмовиться. Я простий вчитель, не бізнесмен, але якщо б вдалося в того дятла вибити хоча б 2000 гр, віддали б зразу на потреби ЗСУ. Кіберполіція зараз нічого не зробить. Я, якби не вчителював, поіхав би і вичислив на місці. Тоді б він віддав більше. Але, якщо в когось є знайомі там і вдасться це зробити, куди пішли б всі гроші я сказав. Всі дані його є. Відео його морди на Новій теж є. Число можу сказати.

Канікули зараз десь будуть :)

Шкода що так закінчилось, як мінімум гугліть номер +getcontact, багато відразу відсіється.

Сума пристойна щоб ризикувати а гарантій продаван не дав...

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
15 годин тому, Bliksss сказано:

та не може такого бути ))) який лохотрон? лох.уа - "саме те місце", де купувати речі - які не можна перевірити при отриманні))

P.S. Є - "нолік", є - овери, і там - можуть кинути, но купувати відяху за 5К на олх....ну можна, якщо з людиною особисто знайомий не перший РІК.

хз, я коли продавав карти, то більшість продав через олх, на інших майданчиках не йде

Опубліковано
21 хвилин тому, alexvvv сказано:

хз, я коли продавав карти, то більшість продав через олх, на інших майданчиках не йде

Я навіть повертав назад відеокарту, драйвера не ставали або чорний екран був.

• +1 1
Опубліковано
11 годин тому, pasha1207 сказано:

Зазвичай прошу віддалений доступ і фурмарк вмикаю, якщо не погоджується то вже варто задуматись.

брав недавно відяшку на олх за хорошою ціною
запитав звідки і сказав " чи можна приїхати вживу потестити і забрати?"
Коли продавець сказав що звичайно можна і сказав куди їхати - я сказав що на вихідні можу. І дивився що скаже.
ПОтім "щоб швидше було" попросив показати по вайберу що карта працює і саму карту.
Поставили тімвьювер, поганяв її години півтори.
Попросив сфотографувати її з двох сторін і відправити олх доставкою
забирав, пробив по серійнику чи це та карта і по фото чи це та ж яку показував на відео і яку я тестив
все ок. працює.

ну і для порівняння взяв на оверах 1070 евгу за 5к
весь процес:
знайшов продавця- подивився відгуки
зранку скидаю 5к на карту. в обід отримую ттн, на наступний день забираю на пошті відеокарту.
:rotate:

Опубліковано
15 хвилин тому, Dima4s сказано:

ну і для порівняння взяв на оверах 1070 евгу за 5к
весь процес:
знайшов продавця- подивився відгуки
зранку скидаю 5к на карту. в обід отримую ттн, на наступний день забираю на пошті відеокарту.
:rotate:

так, там купувати безпечніше, але продавати важко 

Опубліковано

Мені 2 роки назад продаван неробочі впарив, ще й зголосився на повернення і не забрав, сказав ніби то другі карти. Також мав його морду, гуглом добре його можна було вичислити. До приблизного району проживання і місця роботи. Якби поїхав до Знам'янки то й знайшов би. Але ж то курва далеко. Продав карти як несправні, втратив, вже і не пам'ятаю , біля 3000. А та гнида , Моторний Антон Сергійович, надіюсь своє ще отримає

Опубліковано
5 часов назад, alexvvv сказал:

так, там купувати безпечніше, але продавати важко 

продавати важко, бо коли не зайдеш на оверську барахолку там завжди оверпрайс, тому і важко.

Опубліковано
36 хвилин тому, x9teen88 сказано:

продавати важко, бо коли не зайдеш на оверську барахолку там завжди оверпрайс, тому і важко.

Так , там дорожче за олх, але я ставив одну з найнижчих цін на олх, і в результаті продав на олх. 

Опубліковано
1 час назад, alexvvv сказал:

Так , там дорожче за олх, але я ставив одну з найнижчих цін на олх, і в результаті продав на олх. 

Як-що мова за Zotac 1060 3Gb після майнингу, то вони обидві досі гарно трудяться і добре себе почувають.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...