Liontiger Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Доброго дня! Можливо хто може підказати де в Луцьку можна здійснити заміну газліфта в офісному стільці. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Буквально вчора отримав з олх. Міряйте і шукайте чи вам відразу з роботою(заміною) цікавить? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liontiger Posted October 16, 2022 Author Share Posted October 16, 2022 Мене цікавить робота. Незнаю можливо є хто ремонтує, купляти газліфт поки не спішу, бо майстер може порадить щось. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Що ж там знімати... Знизу лише одна штопорна кліпса. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лейтенант Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 В 16.10.2022 в 20:55, Oli сказал: Що ж там знімати... Знизу лише одна штопорна кліпса. А з вверху запресовано в втулку яку з якої необхідно випресувати. для цього необхідно пресс. Або по варварськи кувалда і наставка. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 1 хвилина тому, лейтенант сказано: А з вверху запресовано в втулку яку з якої необхідно випресувати. для цього необхідно пресс. Або по варварськи кувалда і наставка. Нічого там не запресовано, я перевернув крісло і рукою декілька разів стукнув і вийшло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
лейтенант Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 (edited) В 16.10.2022 в 16:25, Liontiger сказал: Доброго дня! Можливо хто може підказати де в Луцьку можна здійснити заміну газліфта в офісному стільці. Зверніться в магазин на вул. дубнівській який займається продажу стільців. вони продають запчастини і надають послуги з ремонту. Або ще варіант купляєм газліфт і звертаємся на любе сто де ремонтують підвіску. Для якісної заміни необхідно пресс. Але ні в якому разі не розбирати і збирати кувалдою чи молотком. Edited November 1, 2022 by лейтенант Link to comment Share on other sites More sharing options...
лейтенант Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 3 минуты назад, Oli сказал: Нічого там не запресовано, я перевернув крісло і рукою декілька разів стукнув і вийшло. Розбирав і ремонтував не раз такі стільці. Від руки випресувати ніразу не виходило. тиск преса при випресовці 200—300кг. P/s автору теми на разі допомогти не можу пресс потребує ремонту. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Factory Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) On 01.11.2022 at 21:07, Oli сказано: Нічого там не запресовано, я перевернув крісло і рукою декілька разів стукнув і вийшло. таке враження що це ексклюзив, усі що особисто попадались виходили тяжко навіть з ВДшкою гарно працює метод нагрівання самої основи пальником і тоді газліфт виходить легенько Edited November 6, 2022 by Factory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liontiger Posted May 15 Author Share Posted May 15 Стілець відремонтував в магазині Крісла Столи Стільці на Дубнівський 15. За роботу 150 грн, газліфт 350. Замовляти газліфт + доставка вийде те саме. Газліфт старий вийшов легко, але на стільці сиділа тільки дитина. Всім дякую за пораду, особливо лейтенанту. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliksss Posted May 15 Share Posted May 15 (edited) 7 hours ago, Liontiger said: Газліфт старий вийшов легко, але на стільці сиділа тільки дитина. а скільки років - газліфту? Edited May 15 by Bliksss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liontiger Posted May 26 Author Share Posted May 26 Більше 15 років Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliksss Posted May 26 Share Posted May 26 7 hours ago, Liontiger said: Більше 15 років мдя...ото була якість...купив в юску не саме дешеве крісло - не минуло ще 2 роки і треба міняти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvvv Posted May 26 Share Posted May 26 46 minutes ago, Bliksss said: мдя...ото була якість...купив в юску не саме дешеве крісло - не минуло ще 2 роки і треба міняти. ну це залежить від того ще хто як гарцює на кріслі Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliksss Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) 1 hour ago, alexvvv said: ну це залежить від того ще хто як гарцює на кріслі в нормальному робочому режимі.... от коли мені було років 20 років, то офісне крісло - регулярно працювало з "подвійним навантаженням" і газліфту - хоч би що, а от хрестовина тріснула.... Edited May 26 by Bliksss 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavelix Posted May 28 Share Posted May 28 А не було ні у кого проблем з газлфітом що він просідає сам по собі...? У новому кріслі не тримав, просідав по чучуть рандомно. Поміняв в магазині на інший і та ж фігня.... Чи то по якості така параша зараз чи то що.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaNoir Posted May 28 Share Posted May 28 On 5/26/2023 at 6:17 PM, Bliksss said: в нормальному робочому режимі.... от коли мені було років 20 років, то офісне крісло - регулярно працювало з "подвійним навантаженням" і газліфту - хоч би що, а от хрестовина тріснула.... Аяяй) У мене так доречі в молодості років 10 тому, одне так зламалося, при чому сам тоді дрищом був кг 60+ при 1.91 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliksss Posted May 29 Share Posted May 29 8 hours ago, AnimaNoir said: при чому сам тоді дрищом був кг 60+ при 1.91 аналогічно)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliksss Posted May 29 Share Posted May 29 8 hours ago, Pavelix said: Чи то по якості така параша зараз чи то що.... було таке, якість. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werwolf777 Posted May 29 Share Posted May 29 16 годин тому, Pavelix сказав: А не було ні у кого проблем з газлфітом що він просідає сам по собі...? У новому кріслі не тримав, просідав по чучуть рандомно. Поміняв в магазині на інший і та ж фігня.... Чи то по якості така параша зараз чи то що.... вилазить вниз з хрестовини? чи сам по собі опускається? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werwolf777 Posted May 29 Share Posted May 29 On 01.11.2022 at 21:15, лейтенант сказав: Розбирав і ремонтував не раз такі стільці. Від руки випресувати ніразу не виходило. тиск преса при випресовці 200—300кг. P/s автору теми на разі допомогти не можу пресс потребує ремонту. міняли нещодавно в осфісі хрестовини й газліфти молоток, стос паперу і виходить, як миленький хрестовини і газліфти замовили напряму у виробника, з доставкою вийшло дешевше, ніж будь-де в Луцьку просто купити 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavelix Posted May 30 Share Posted May 30 On 5/29/2023 at 2:49 PM, Werwolf777 said: вилазить вниз з хрестовини? чи сам по собі опускається? Просто опускається( Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvvv Posted May 30 Share Posted May 30 On 5/28/2023 at 10:54 PM, AnimaNoir said: Аяяй) У мене так доречі в молодості років 10 тому, одне так зламалося, при чому сам тоді дрищом був кг 60+ при 1.91 хз, може тобі подобались панянки з пишними формами 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werwolf777 Posted Wednesday at 05:29 AM Share Posted Wednesday at 05:29 AM (edited) 15 годин тому, Pavelix сказав: Просто опускається( заміна газліфта тільки https://amf.ua/ua/ Edited Wednesday at 05:30 AM by Werwolf777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts