Перейти до змісту

[Архів] - Продам Geforce GTX1060 6 Gb Gigabyte Windforce OC

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 минут назад, klyots сказал:

Як писали Ви вище, "тепер, увага, питання" - для чого Ви це все написали?

мене запитали, я відповів. причина - наслідок. базова логіка

19 минут назад, klyots сказал:

Це ні разу не схоже на конструктивний торг, Ви нав'язуєте свою думку і шукаєте або виправдання її або підтримки в інших.

це ваша суб'єктивна думка. я нічого і нікому не нав'язую, я привів аргументи чому я можу запропонувати ту чи іншу суму. ви ж самі написали - торг, так? ну то ось моя пропозиція. якщо ви можете відповісти лише своєю суб'єктивщиною. то це дійсно не схоже на конструктив. люди почали ставити питання, я лише надав відповіді. ніби ж усе просто. 

23 минуты назад, klyots сказал:

повний бред. Вона взагалі не шумить - це доводить

це абсолютно нічого не доводить. звісно вона не шумить, але вона і навіть близько не тримає тих частот що хоча б г1 чи д5, я вже мовчу про стрікс. ви її розженіть до стабільних частот стрікса, а тоді поговоримо про :

1. те як ваша карта тримає стабільну частоту (рівня топів) без дропів (відразу скажу що - ніяк),

2.  якщо навіть гіпотетично уявити що в ваших ілюзіях вона тримає такі частоти як і стрікс, те як ваш віндфорс справляється з охолодженням карти на таких частотах.

а тому знову питання, чому за карту яку 3, три, Карл! роки назад максимум давали 3500, ви хочете 6000? продайте мені її  будь ласка конструктивно. 

П.С. нічого особистого, але хочете продавати - продавайте, ніяких претензій. Удачі

Опубліковано
On 14.10.2022 at 23:47, SergLutsk сказано:

А можна мені, як пересічному юзеру, пояснити:

1. Чому саме віндфорс то майже дно со, типу мало міді, непродумана, зекономили на чомусь ? Бо вентилятори як вентилятори, вони на всіх картах +/- ідентично виглядають як на мене :)

2. В чому для пересічного юзера відеокарти, який на ній просто періодично грається, а не бізнес майнить, в чому для нього в користуванні має відчутись різниця при користуванні картою з дном со, чи топ со ?  Чи йому не пофіг гріється вона під час гри на 68° чи на 76° ? Чи прям гарантовано і чимось доведено, що ті карти що гріються на 8° сильніше, вони гарантовано прослужать менше ?

1. Дивимось збоку - бачимо кількість теплових трубок. Більше трубок - кращий відвід тепла. Далі тонкості можна побачити тільки розборі.  

2. :sm110:Для пересічного: а) бюджет при купівлі; б) комфорт при використанні (як варіант грі - сценарій важкого використання). Комфорт теж би поділив на три:

а) продуктивність, яку видає карта в стоці (для зручності порівняння)= фпс;

б) нагрів карти при максимальній кількості фпс в даному сценарії = °С;

в) Шум системи охолодження.

1) Найдешевші карти мають стокові частоти чіпу і пам'яті. Видають найменшу кількість фпс. Потребуються найпростішої СО, для забезпечення безпечних температур.

Поширені правила (або міфи): Менші температури карти = більший її строк служби. Екстремальні температури = ймовірність виходу з ладу. Якість збірки конкретного виробника має значення.

Покращені СО дають краще охолодження і (для мене обов'язково) повинні давати покращений комфорт по шуму.

2) Карти з стоковими частотами і покращеними СО = більший комфорт (стабільність фпс, через відсутність необхідності карти скидати частоти при перевищенні порогу температур, і прийнятний рівень шуму). Задача юзера правильно обрати коридор роботи (навантаження і температури) карти в робочому сценарії. За покращені СО доплачуємо 5-10-15% в залежності від вендора (виробника, бренда) і системи, яка застосовуєть.

3) Карти з розігнаними частотами вимагають покращених СО. Відповідно коштують додаткова +10-...% за частоти + 10-...% за СО.

Свого часу, при детальному моніторингу ринку нових, самі розігнані 1060 з крутими системами охолодження коштували на 15-20% дешевше від самих дешевих 1070. Тому кожен обирає сам.

• +1 1
Опубліковано

хлопаки, припиніть той срач на рахунок тої карти, срати на те охолодження аби кулери були норм.

то що ТС пише шо не майнила це все фігня, не майнив той в кого не було карти або дибіл. карта в кращі моменти приносила від 1-2 баксів в день.

на рахунок ціни - карта коштує стільки за скільки її купляють, а не за скільки продають є поняття продати, а є поняття продавати. якщо когось цікавить відеокарти просто підпишіться на барахолку якусь майнерську в телезі і побачите скільки реально коштують ті карти від 1063 до 3090ті і будете знати.

по ціні реальний оверпрайс я по 8к продавав гігу 3 кулерну 1660супер з 2 річною гарантією від брейна.

ВСІМ ВДАЛИХ ПОКУПОК (лохі тепер в дифициті)

Опубліковано
2 годин тому, x9teen88 сказано:

мене запитали, я відповів. причина - наслідок. базова логіка

це ваша суб'єктивна думка. я нічого і нікому не нав'язую, я привів аргументи чому я можу запропонувати ту чи іншу суму. ви ж самі написали - торг, так? ну то ось моя пропозиція. якщо ви можете відповісти лише своєю суб'єктивщиною. то це дійсно не схоже на конструктив. люди почали ставити питання, я лише надав відповіді. ніби ж усе просто. 

це абсолютно нічого не доводить. звісно вона не шумить, але вона і навіть близько не тримає тих частот що хоча б г1 чи д5, я вже мовчу про стрікс. ви її розженіть до стабільних частот стрікса, а тоді поговоримо про :

1. те як ваша карта тримає стабільну частоту (рівня топів) без дропів (відразу скажу що - ніяк),

2.  якщо навіть гіпотетично уявити що в ваших ілюзіях вона тримає такі частоти як і стрікс, те як ваш віндфорс справляється з охолодженням карти на таких частотах.

а тому знову питання, чому за карту яку 3, три, Карл! роки назад максимум давали 3500, ви хочете 6000? продайте мені її  будь ласка конструктивно. 

П.С. нічого особистого, але хочете продавати - продавайте, ніяких претензій. Удачі

А як же сарказм. Я запитував для чого вся ціла купа дописів, якщо я вже після перших дописів запропонував звернутися на альтернативні майданчики продажу, якщо у Вас дійсно є потреба у купівлі відеокарти.

1. ніхто не пише, що вона тримає частоти топів без дропів - вона працювала в стоці без дропів

2. не потрібно нічого навіть уявляти - ніхто на ній не виставляв частоти топів і не знущався над охолодженням, тому що :"А воно Вам треба?"
тому знову запитання, чому Ви не купили карту 3 роки тому (або не купили долари по 25,25) і не мучили б себе питанням сьогодні.

Все далі, імхо:

Ринок (він же базар) - це баланс між попитом і пропозицією, між кількістю товару наявного на ринку, його залишковою вартістю і купівельною спроможністю покупця.

Конструктив торг оперує в межах цих величин. Хороший приклад надав MaestroA  реальні пропозиції реальні майданчики.

MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming Z за 6,5к - забрали швидко. Ціна "гаряча", однозначно адекватна, а можливо вже з певною знижкою, щоб швидше продати.

Що маємо відкидаємо відсотки за попереднє покоління (-20-...%), отримуємо 5,2к + мінус на охолодженні (-10-...) і отримуємо 4,7-4,5к (але явно не 3,0-3,5к).

По Штатам - 5,1-5,2 понижаємо до 4,0к, але самі оцінюємо величину ризиків. Первинна ціна, як на мене, зумовлена рівнем достатку країни, що впливає на залишкову вартість і "хотелку" продавця.

ebay - за сотку або вдача або ... , ризики залишаються.

П.С. Дякую. Так і роблю, дивимося тренди по майданчиках шукаємо баланс. І Вам удачі в купівлі і у всіх починаннях.

Опубліковано
57 хвилин тому, nemec сказано:

хлопаки, припиніть той срач на рахунок тої карти, срати на те охолодження аби кулери були норм.

то що ТС пише шо не майнила це все фігня, не майнив той в кого не було карти або дибіл. карта в кращі моменти приносила від 1-2 баксів в день.

на рахунок ціни - карта коштує стільки за скільки її купляють, а не за скільки продають є поняття продати, а є поняття продавати. якщо когось цікавить відеокарти просто підпишіться на барахолку якусь майнерську в телезі і побачите скільки реально коштують ті карти від 1063 до 3090ті і будете знати.

по ціні реальний оверпрайс я по 8к продавав гігу 3 кулерну 1660супер з 2 річною гарантією від брейна.

ВСІМ ВДАЛИХ ПОКУПОК (лохі тепер в дифициті)

Я пишу максимальну інфо по Товару, можливо для когось частина цієї інформації зайва, а комусь можливо чогось навіть не вистачає

Звісно не в тему, спробуйте піти на Варшавку і купити курячі яйця по 35 грн доводячи, що поточна ціна це оверпрайс, і Ви їх брали по такій ціні 2 місяці тому.

Хто хоче карту після майнінгу, буде шукати саме таку і самі вважати на ризики.

Стосовно "по 8к продавав гігу 3 кулерну 1660супер з 2 річною гарантією від брейна" -  а на оверах MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming Z за 6,5к (про майнінг мовчимо).

В самого зараз 3 кулерна Гіга - вона шумніша, за цю що продається.

Намагаюся ставитися до людей так, як би хотів щоб вони ставилися до мене (Лохі тут ні до чого).

Опубліковано
59 хвилин тому, alexvvv сказано:

@klyots 1060 холодна карта, там пофіг на охолодження 

Саме тому свого часу купив цю Гігу, майнінг не цікавив, розгін не планувався, різниця в ціні за ОС була, але тиша була в пріоритеті. Принципово не брав стокового Асус на 2 і 3 кулера.

Опубліковано
6 годин тому, klyots сказано:

Свого часу, при детальному моніторингу ринку нових, самі розігнані 1060 з крутими системами охолодження коштували на 15-20% дешевше від самих дешевих 1070. Тому кожен обирає сам.

А визначав золоту середину, так щоб не надто переплачувати за топ-моделі, але була достойно-пристойна модель ?

Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

А визначав золоту середину, так щоб не надто переплачувати за топ-моделі, але була достойно-пристойна модель ?

Шукав. Визначався між 1060 і 1070. Хотілося 1070, але бюджет переважив в сторону 1060.

Для себе визначився, що переплачувати за розгін і топ СО немає сенсу. Далі вибір був між Гігою і МСІ і їхніми нестоковими СО. Гіга була дешевша на пару зелених :).

Ніби не жалкую, бо карта сподівання виправдала за свій бюджет, хоча RDR2 на ультрах і не потягнула. 

Опубліковано

Гіга а модель яка ? Той самий віндфорс що й тут чи що ? :)

У мене доречі теж гіга віндфорс, тільки 1070. Ніби теж не жалкую. Зі всіма іграми справляється від високо до ультра. Температуру дивився лише перший період після придбання, вже й не пам'ятаю скільки показувало. А щодо шумності, ну не сказав би що вона мені якийсь акустичний дискомфорт створює оскільки граюсь в навушниках, а не в іграх фактично не чути її. Тому ж і запитував за що так заплювали дану модель, бо сам нею користуюсь вже років з 5 може.

Опубліковано

В Гіги:

віндофорс на 2 кулера

потім віндофорс на 3 кулери - по відгуках вона гучніша але однозначно краще, якщо буде працювати під розгоном

і Г1 - це найкращий варіант (хоча дорожчий - не пам'ятаю на скільки +%). 

В той час по продукції в Гіги Г1 була чудова лінійка, особисто в мене була мамка АМ3+ - там було абсолютно все необхідне і сучасне най той час за адекватні гроші.

Опубліковано
1 час назад, klyots сказал:

В Гіги:

віндофорс на 2 кулера

потім віндофорс на 3 кулери - по відгуках вона гучніша але однозначно краще, якщо буде працювати під розгоном

і Г1 - це найкращий варіант (хоча дорожчий - не пам'ятаю на скільки +%). 

В той час по продукції в Гіги Г1 була чудова лінійка, особисто в мене була мамка АМ3+ - там було абсолютно все необхідне і сучасне най той час за адекватні гроші.

сорян, але 5 копійок:

1. віндфорс на три кулера то тільки 1070 така була, в основному віндфорси на два кулера і 1060 і 1070.

2. г1 це НЕ найкращий варік. г1 це розігнаний д5 (по СО одне й те ж, просто у г1 частоти трохи клокнуті), найкращий хіба що по співвідношенню ціна/якість. 

3. найкращий варіант саме в гігабайт це серія екстрім, от там моща прям люта, або аорус. 

Опубліковано

Напевне і спутав з 1070, бо тоді довго на них дивився.

Так, саме по співвідношенню ціна/якість - мова якраз про золоту середину. 

За нові естрім і аорус потрібно добряче переплачувати - як на мене гроші на вітер і той варіант, коли краще докласти і взяти 1070 на перевагу 1060.

До речі, якщо я не помилюся, коли я брав цю, Аурус був недоступний.

ek.ua

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...