Перейти до змісту

Мережева карта

REVERS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
36 хвилин тому, alexvvv сказано:

трохи переплатив, бо ціна від 50грн

тут - погоджуюсь, на рахунок - "переплатив, "якщо перед тим як їхати в магаз (Медіа) оформити покупку на сайті (не оплату, а просто в резерв поставити) було б на 40-50 грн. дешевше.

Опубліковано
31 хвилин тому, Bliksss сказано:

на хвилинку, це - б/в карти на 100мбіт. 
Мова була про придбання нової карти... так можна було і за 100-150 грн на борді купити, якби варіант з б/в розглядався.

це все @Dima4s винен, він відправив за новою, бо думаю, що автор був би не проти б/в, бо різниця в 4 рази

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

ось тут - на фото, взагалі якийсь пздц.

ага - для неї дрова є лише під ХР, максимум 7-ку :)

10-ка її не бачить!

Опубліковано

розповідали що в одних під час цієї грози до дому залетіла шарова блискавка, сусіди пішли купувати роутери :)

плюс вибило дві фази

я грози не переварюю, завжди якийсь ппц робиться....

Опубліковано
On 20.08.2022 at 22:50, Factory сказано:

розповідали що в одних під час цієї грози до дому залетіла шарова блискавка, сусіди пішли купувати роутери :)

може бути, я часто таке зустрічав, поки провайдерів не зобов'язали прибрати кабелі з фасадів - горіли роутери (порти на роутерах), мережеві карти (якщо напряму).
Зараз таке явище - рідко бачу. В приватному будинку - оптика, там взагалі пох, хіба - по живленню спалить роутер, поправте якщо помиляюсь.

Опубліковано
В 20.08.2022 в 22:50, Factory сказал:

плюс вибило дві фази

я грози не переварюю, завжди якийсь ппц робиться....

сусід зловив таке щастя, згоріла вся проводка + електроніка (телевізори, холодильник, морозильні камери, комп само собою)

Опубліковано
11 годин тому, pasha1207 сказано:

згоріла вся проводка

Тобто всі кабелі в стінах неробочі? 

В який спосіб воно попадає в середину житла? 

Опубліковано
7 минут назад, Unknown сказал:

Тобто всі кабелі в стінах неробочі? 

В який спосіб воно попадає в середину житла? 

Уточнення - приватний будинок.

Так, більшість коробок роздаточних. Робили і ремонт (бо ще радянська проводка була).

Підозра через лінію інету, lan.

Бо в компі була запіканка (мамка і бж).

А далі і по електромережі пішло

Опубліковано
12 часов назад, pasha1207 сказал:

сусід зловив таке щастя, згоріла вся проводка + електроніка (телевізори, холодильник, морозильні камери, комп само собою)

напевно район 33-го-Ліпін? Тоді електрика у всьому районі пропала. 

В мене в ту грозу згорів блок живлення до монітора. 

Причому у кімнатах де нова проводка і нові автомати - вся техніка ціла. В одній кімнаті, де не замінена проводка, все що було підключене через упс - ціле, а от блок живлення монітора постраждав... 

Опубліковано
2 часа назад, Bliksss сказал:

кульова блискавка через lan? 

Ні, звичайна.

Кульова зазвичай протягом в хату залітає, коли вікно відкрите.

Особисто бачив, як малий був.

Опубліковано
2 часа назад, natalka) сказал:

напевно район 33-го-Ліпін? Тоді електрика у всьому районі пропала. 

В мене в ту грозу згорів блок живлення до монітора. 

Причому у кімнатах де нова проводка і нові автомати - вся техніка ціла. В одній кімнаті, де не замінена проводка, все що було підключене через упс - ціле, а от блок живлення монітора постраждав... 

Так, в тому районі розташування.

Років 8 тому була гроза, багато людей питало що з компами сталось. Після грози масово були артефакти на інтегрованій графіці

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...