Перейти до змісту

Питання до банкірів, юристів, та людей які користувались кредитами

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 12.05.2011 в 09:21, ZedaZ сказав:
  В 10.05.2011 в 11:17, Volyniaka сказав:

Скажімо терміном на 15 років на сьогодні найвигідніша ставка у "Фольксбанку" - ефективна ставка 15,50 %, перший внесок - від 40 %. На 20 років - Банк Москви - ефективна ставка 16,59 %, перший внесок - від 20 %

У решти банків ефективна ставка понад 17,00%

ДЯкую спробую з'ясувати чи то є актуальні ставки.

Ставки актуальні (станом на вчора).

І ЩЕ (ню-ню...b495d497c0f90fb2cc95a2d6bb93e00c.gif )

Опубліковано
  В 12.05.2011 в 09:12, ZedaZ сказав:

Поясніть ще одну штуку:

де і як ставати на чергу (сказали нвпроти міськради, проте толком я не зрозумів)

Коли я ще це все робила Житловий відділ був в Місьвиконкомі.

Зараз вони переїхали.

Спробую пояснити, хто зрозуміє - підправить.

Спускатись по Хмельницького. Справа (вроді Зміна, не пам'ятаю як зараз називається той кабак) трошки глибше є ще одне приміщення. 3 чи 4 поверхи. От в ньому на 3 чи 4му поверсі вони зараз і живуть))) Там є таблички-вказівники.

Опубліковано
  В 12.05.2011 в 12:52, Oksana04 сказав:

Зараз вони переїхали.

Проїжджала тудою, бачила, тому трошки уточню)

Якщо стати на вулиці Б.Хмельницького, щоб зліва були Мандри, то видно трьохповерхове приміщення.

Там на третьому поверсі в лівому крилі вони тепер і "живуть".

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Були ми тама... Коли на людину в місці реєстрації припадає більше 6 метрів квадратних площі, то ні на яку чергу не ставлять :angry:

Опубліковано
  В 29.05.2011 в 10:22, ZedaZ сказав:

Були ми тама... Коли на людину в місці реєстрації припадає більше 6 метрів квадратних площі, то ні на яку чергу не ставлять :angry:

Пропиши в себе пару родичів із села, якраз будеш мати менше 6 метрів :)

Опубліковано

У ст. 3 Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду" вказані єдині норми санітарної (мінімальної) площі - 21 кв. м. загальної площі на одну особу та додатково 10 кв.м. на сім'ю. З 1922 року до 1992 року в Україні діяла санітарна норма в 9 кв. метрів житлової площі на людину, а норма постановки на облік до цієї пори навіть не відповідає санітарній площі вікової давності !).

Маразми житлової політики

Опубліковано
  В 29.05.2011 в 11:23, NetSerpent сказав:

Пропиши в себе пару родичів із села, якраз будеш мати менше 6 метрів :)

Не канає. Після штучного погіршення житлових умов протягом кількох років не маєте права на поставлення в чергу на покращення житлових умов.

Опубліковано
  В 29.05.2011 в 15:26, Dream сказав:

Не канає. Після штучного погіршення житлових умов протягом кількох років не маєте права на поставлення в чергу на покращення житлових умов.

Де то таке зафіксовано документально?

Опубліковано

То тре на Б.Хмельницького уточнювати. Я в них десь місяць назад намагався на чергу на поліпшення стати. Коли розібрались з квадратурою, то уточнив, а що буде якщо я з десяток "таджиків" пропишу. Мені сказали що це є штучне погіршення житлових умов і тому протягом кількох років я не можу претендувати на покращення вашого життя вже сьогодні житлових умов.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...