Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 hours ago, alexvvv said:

Скандал з дідівщиною в 206-му батальйоні ТрО: одну роту розформуюють, капітана-"рабовласника" пошлють в інше місце

таки не там - зраду шукають...

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

А до ТЕБЕ дійде, що вона і тоді казатиме, що це божа кара, що так має бути.?

Якщо ТИ не розумієш, чому вона так каже, чому в неї лише Одна картинка світу- то ти від неї не дуже сильно відрізняєшся.

• -1 1
Опубліковано
2 hours ago, Nokian said:

вона і тоді казатиме, що це божа кара, що так має бути.?

ну значить так і має бути, що ж

2 hours ago, Nokian said:

Якщо ТИ не розумієш, чому вона так каже, чому в неї лише Одна картинка світу- то ти від неї не дуже сильно відрізняєшся.

головне, щоб я від тебе дуже сильно відрізнявся, мені цього досить

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)

Як думаєте? Уявімо ,що кордони відкриті. Рано чи пізно вони відкриються. Багато з країни людей переїде  назавжди на ПМЖ по світу ?

Змінено користувачем Alex S
  • +1 3
Опубліковано

поки на очах цієї старої пизди, кацапи не застрелять когось із рідних, до неї не дійде

Не дійде. Це зомбі. На чорне кажуть біле. Буде винен Байден, Ната, Зеленський і все в тому ж духові. Те ж саме з Бахмутсько-Маріупільськими ждунами. Куда єхать-дайтє дєнєхх!! Було б бажання. Я тільки по Хмельниччині чи Вінничині знаю з 10 сіл де можна поправити за невеликі гроші хату пустку, впрорядкувати хлів і город. Голови сільських громад щей самі запропонують чи зв’яжуться з родичами тих хат. А то і просто скажуть займай і живи бо родичів немає. Було б бажання  переїхати тим паче весною-літом.

• +1 5
Опубліковано

Як думаєте? Уявімо ,що кордони відкриті. Рано чи пізно вони відкриються. Багато з країни людей переїде  назавжди на ПМЖ по світу ?

думаю що іще з половину від тих, хто виїхав на початку війни

в мене є кілька знайомих, які давно вже хотіли десь їхати у пошуках кращого життя, але не могли, бо візу не дають, грінкарта не виграється і т д. То з можливістю офіційно легалізуватися - в травні-червні повиїжджали. але це в основному або неодружені або вже розведені з діьми

але є ще ті, які і хотіли і хочуть, але чекають поки можна буде усією сім"єю

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано

Куда єхать-дайтє дєнєхх!! Було б бажання. Я тільки по Хмельниччині чи Вінничині знаю з 10 сіл де можна поправити за невеликі гроші хату пустку,

до нас хай краще не їдуть із своїм рускім міром, понавозили їх на Донбас, тепер маємо війну.

Опубліковано

поки на очах цієї старої пизди, кацапи не застрелять когось із рідних, до неї не дійде

вони ще більш будуть Україну ненавидіти, в них так збочена логіка 

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Щей від сплеску розлучень в військових я в ужасі.Це що взагалі за фігня!? Коли він воює, а вона з прицепом чи з причепами шукає кращий варіант банкоматовібратора за кордоном. І знаходить. Чому на другому році війни ці бєшенки не повертаються в свої тилові міста і смт ? Сподобалося ?Тепло приймають, м’яко стелять?!

Змінено користувачем Alex S
  • +1 1
Опубліковано

Щей від сплеску розлучень в військових я в ужасі? Це що взагалі за фігня!? Коли він воює, а вона з прицепом чи з причепами шукає кращий варіант банкоматовібратора за кордоном. І знаходить. 

ну не пощастило чоловікові, що жив раніше із такою дурою 

Опубліковано

Таких дві я бачив постійно на свіжому Кайєні в Празі місяців 9 тому. Без всякого сорому приїздили 

А як ти думаєш на машину заробили? Там не було соромно?

Опубліковано

Щей від сплеску розлучень в військових я в ужасі.Це що взагалі за фігня!? Коли він воює, а вона з прицепом чи з причепами шукає кращий варіант банкоматовібратора за кордоном. І знаходить. Чому на другому році війни ці бєшенки не повертаються в свої тилові міста і смт ? Сподобалося ?Тепло приймають, м’яко стелять?!

Риба шукає ,де глибша,а людина ,де краще.(.

Проблеми від'їзду жінок з України почалася не рік,не вісім ,а двадцять вісім тому.

Напевно вечором створю нову тему, яка мені здається нині і завтра найстрашніша.

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Опубліковано

Риба шукає ,де глибша,а людина ,де краще.(.

Проблеми від'їзду жінок з України почалася не рік,не вісім ,а двадцять вісім тому.

Напевно вечором створю нову тему, яка мені здається нині і завтра найстрашніша.

Нормально ти розпедалив! Риба де глибше?! То на який буй взагалі потрібна сім’я , її інституції ?! Гіталія, Гішпанія , Турсія та хай їдуть хоч до нєгра набуй! Про 30 років проституціі в європах зараз мова не йде. Мова йде про чоловіка який на війні.  А вона знайшла де глибше( де довгіше вірніше) А якщо поранення ? Важке поранення? Якщо каліцтво? Держава в цьому випадку зараз платить 500 грн в місяць і автоматом виключає з списків вч. Була б та, ті ,дружини їм жінками і медсестрами в першу чергу? А твоя жінка була б тобі вірною в цьому випадку?  Чи спочатку просто сьєбала б , а потім вже розібралася б з особистим життям? А інших корєшів ,тут ,, по горячєму цехові,,? Навіщо він заробляв, поклав 10-15-20 років життя на союз з цією жінкою!? 

• +1 4
Опубліковано

Ну так ще Саша,Алєкс Македонський спитав жерців другого храму.

Походу євреїв.

,,Який чоловік в світі  найщасливіший,,?.

Відповідь була ,,В кого жінка достойна,,.

• +1 1
Опубліковано
On 4/6/2023 at 9:59 PM, case_l said:

так видобувають мінімум з 2014р. в такому вигляді його легше перевозити додому. Далі закопують в себе на городі, або плавлять в форми і тоді закопують... на всяк випадок, на майбутнє... для чиновничків, мажорів, майдану...

• +1 1
Опубліковано
1 minute ago, Профессиона́л said:

на всяк випадок, на майбутнє... для чиновничків, мажорів

в чай їм будуть підсипати?

Опубліковано (змінено)

шашку з тротилом можна підірвати різними способами. наприклад, за допомогою швидкого стиску сірки. + різні там хім. суміші - селітра, нітрогліцерин, марганцовка... В дитинстві самопал робив?  )))

P.S. звичайний монтажний патрон - 100% детонатор.)

Змінено користувачем Профессиона́л
  • +1 1
Опубліковано
On 4/6/2023 at 1:31 PM, Alex S said:

У нас з роти троє ожонилися на місцевих з причепами, кинув своїх.

• Збентежений 1
  • +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...