Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, Alex S сказано:

КаЦап. Мясник. Магазин мясника.

правильно, а що там - ріжуть/продають? козлятину та/або баранину....:0130:

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

Але разом з тим, я зараз різко проти щоб приймати якісь законопроекти щодо мови. Не варто, не на часі. Нам не потрібен новий конфлікт всередині країни на цю тему. Це потрібно змінювати, але після перемоги, поволі і обережно.

Якраз таки саме час для цього. Так як для цього був час в 1991.

Опубліковано (змінено)
23 хвилин тому, Alex S сказано:

Зайде в твою присутність в магазин боєць з фронту і буде російською купувати цигарки і каву в стіках завтра- скажеш йому коротко про те що писав вище? 

І чим це буде відрізнятись від того, що на окупованій території в магазин зайде окупант, а ти його назвеш окупантом?

Змінено користувачем alexvvv
  • -1 4
Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

Але разом з тим, я зараз різко проти щоб приймати якісь законопроекти щодо мови.

погоджуюсь, тим більше ,і так всім зрозуміло, державна мова - українська, а вдома - хоч на хінді.

Але, незважаючи навіть на закон, приїдьте в Одесу...я не про людей кажу, а про муніципалів і т.п.,  реклама кацапською...

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:
24 хвилин тому, Alex S сказано:

Зайде в твою присутність в магазин боєць з фронту і буде російською купувати цигарки і каву в стіках завтра- скажеш йому коротко про те що писав вище? 

І чим це буде відрізнятись від того, що на окупованій території в магазин зайде окупант, а ти його назвеш окупантом?

ти добре подумав - що порівнюєш?

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

Так - і там правда і там. Війна почалась через велику кількість кацапомовних, а не навпаки, тому що їх було недостатньо. 

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

погоджуюсь, тим більше ,і так всім зрозуміло, державна мова - українська, а вдома - хоч на хінді.

Але, незважаючи навіть на закон, приїдьте в Одесу...я не про людей кажу, а про муніципалів і т.п.,  реклама кацапською...

Мало прилітало. В Києві вже набагато більше української

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Мало прилітало. В Києві вже набагато більше української

через те що - прилітало? х*й там.

Опубліковано (змінено)
1 хвилина тому, volks сказано:

А через що?

явно ж не через "прильоти"

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, alexvvv сказано:

ні то просто совпадєніє 

ні, це просто - тугодумство вважати, що російськомовний громадянин України, який зараз не на дивані, а в окопі - буде зразу з тобою спілкуватись українською, буде спілкуватись - якою йому зручно, а в державних установах - мусить державною.

P.S. Щодо Києва - поїдь, ти - мабуть там давно не був, чи інтернетів обчитався, бакланили кацапською і продовжують.

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

ні, це просто - тугодумство вважати, що російськомовний громадянин України, який зараз не на дивані, а в окопі - буде зразу з тобою спілкуватись українською, буде спілкуватись - якою йому зручно, а в державних установах - мусить державною.

P.S. Щодо Києва - поїдь, ти - мабуть там давно не був, чи інтернетів обчитався, бакланили кацапською і продовжують.

На мій суб'єктивний погляд там після 2014 стало більше української

Опубліковано (змінено)
57 хвилин тому, volks сказано:

Я якраз тут

і після того, як ти прожив в Києві 12-15років, як на твою думку, чи більше стали спілкуватись українською?

чи - ти на вокзалі з цього робиш висновки?

• Ха-ха 1
Опубліковано
54 хвилин тому, alexvvv сказано:

На мій суб'єктивний погляд там після 2014 стало більше української

в Києві - так і було, більшість - україномовні (до 90-х), є про що розказати, але - не буду.

Опубліковано
1 година тому, Alex S сказано:

оце аргумент так аргумент, ні для кого не секрет, що в ЗСУ служать наркомани та алкоголіки,  нам що тепер канонізовувати ці вади? 

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

ні, не в курсі, що роблять? 

хз, ти сам написав - "ні для кого не секрет, що в ЗСУ служать наркомани та алкоголіки,  нам що тепер канонізовувати ці вади? "

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

Записапиздівся… сам не зрозумів що написав .

Опубліковано
13 хвилин тому, case_l сказано:

ні, не в курсі, що роблять? 

о0, я можу довго про це писати... )

але напишу коротко:

на передовій - відправляють в саму жопу. або на прорив позицій "смертніком" або копати, копати і ще раз копати... під суровим наглядом бійців розвідки.

в тилу - на 1-3 дні в яму або льох, також під наглядом.   

з кожним новим випадком, умови ускладнюються.

• Подобається 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...