Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 7/5/2024 at 2:43 PM, Vikvik Mawr said:

У мене не оновилися дані, пішов у ТЦК. Дали відразу ж повістку на ВЛК, проходжу...

а дія в тебе є встановлена?

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 05.07.2024 в 14:43, Vikvik Mawr сказав:

У мене не оновилися дані, пішов у ТЦК. Дали відразу ж повістку на ВЛК, проходжу...

Нас таких кому за 55 тут половина, але таким здоровим я себе вже давно не відчував...

Тобто все що ти маєш боляки лишаються на гражданці.... Такими темпами я далі 1,5км на полігоні не пройду...

Зате штурмовик із мене буде знатний....

Дивився собі вакансії у рекрутерів? Щоб тобі по силах та розуму?

Опубліковано

Думаю німці хочуть відновити свою велич та арійську націю, та й стати ще одною державою яка має ядерну зброю, час покаже, але все до того якби йде.

Опубліковано
В 05.07.2024 в 14:43, Vikvik Mawr сказав:

Нас таких кому за 55 тут половина, але таким здоровим я себе вже давно не відчував...

Тобто все що ти маєш боляки лишаються на гражданці.... Такими темпами я далі 1,5км на полігоні не пройду...

Зате штурмовик із мене буде знатний....

Напевно ти проходив на Стефаника ВЛКа?

Опубліковано
В 05.07.2024 в 13:18, Nokian сказав:

В Європі ,та й у світі в цілому,зараз повторюється ситуація сторічної давності 

От чому німці ,ну ніяк не дурна нація, нація ,що продумує та  планує  ходи набагато років ,вперед, нація вчених,інженерів,,винахідників,  композиторів ,філософів- от чому вона проголосувала за Гітлера?

Ти вже оновив дані в ТЦКа, та пройшов ВЛКа? Чи філософствуєш досі? :)

• +1 1
Опубліковано
В 05.07.2024 в 13:34, case_l сказав:

тому що гітлер ветеран війни і талановита людина, на відміну від хуйла 

Все набагато простіше ,просто про це в нас ніхто не розказував по зрозумілих причинах.

У німців тоді стояв вибір між крайніми правими ,та крайніми лівими.

Крайні ліві тоді були німецькі комуністи ,на чолі з Тельманом...

Так ось німці ,напевно досить обосновано, вважали Гітлера меншим злом ,ніж комуністів.

Бачивши,що робиться в радянському союзі тоді, досить зрозумілий їх вибір.

Така сама ситуація і зараз.

Ця лівизна в світі вже так зашкалила,що прості люди голосують за правих.

• +1 1
Опубліковано

@Nokian, не тільки це. Німеччина на той час була у дуже серйозній економічній кризі. Після поразки у першій світовій війні. І ще була дуже сильна жадоба реваншу. А Гітлер тоді вказав на ворогів у вигляді євреїв і запропонував все і відразу. І отримав в результаті владу. А світ отримав другу світову війну.

Те, що ви писали, також абсолютно вірно.

• +1 1
Опубліковано

Просто у росії підтримка хуйла також багато в чому зумовлена поразкою срср у холодній війні. Жадоба реваншу, та ще й імперський наратив.

Бо якщо ми впадемо, буде відновлено срср, можливо без прибалтійських країн.

Опубліковано
В 05.07.2024 в 23:09, MACCEN сказав:

Напевно ти проходив на Стефаника ВЛКа?

прописка в районі, тому в Ківерцях.

Дійсно - до чого тут дія?????

Опубліковано
В 05.07.2024 в 19:05, romanc сказав:

Дивився собі вакансії у рекрутерів? Щоб тобі по силах та розуму?

Рекрутерів не цікавлять чоловіки 50+, хіба якщо то якісь унікальні специ.

Опубліковано
On 7/8/2024 at 10:00 AM, Vikvik Mawr said:

прописка в районі, тому в Ківерцях.

Дійсно - до чого тут дія?????

цікаво як бази працюють

Опубліковано

Колись під час другої світової війни радянський поет Сімонов написав вірш "Убей его!" де було сказано "Сколько раз увидишь его, столько раз и убей!" Тоді це стосувалось німецьких нацистів. Думаю що зараз цей вірш як ніколи актуальний щодо російських рашистів.  Мразота, просто немає слів..

Опубліковано
В 08.07.2024 в 13:14, case_l сказав:

цікаво як бази працюють

ніяк... коли прописувався ставав на облік в Луцькому військоматі 2016р...

зараз район в Ківерцях і в кращому випадку може в Луцьку є мої дані....

Опубліковано
On 7/8/2024 at 3:19 PM, Vikvik Mawr said:

дія правильно показує місце прописки?

Опубліковано
В 08.07.2024 в 15:19, Vikvik Mawr сказав:

Скачай резерв +, побачиш що про тебе знає ТЦК 

• +1 2
Опубліковано
В 09.07.2024 в 11:18, Nokian сказав:

Хто що знає про придурка,котрий кинув гранату на Ковельській?.

Де четверо поранених.

Знайомі бачили, казали в формі військовій цей мужик був. Стався конфлікт на дорозі, він гранату і кинув.

Опубліковано

Ну так почитавши одного дописувача тут, так він прямо мріє, повернувшись з фронту ,розстрілювати та вішати.

Опубліковано
On 7/10/2024 at 10:36 AM, Nokian said:

Ну так почитавши одного дописувача тут, так він прямо мріє, повернувшись з фронту ,розстрілювати та вішати.

бариг?

• Cумний 1
Опубліковано
В 10.07.2024 в 07:20, xc90 сказав:

На жаль, таки військовослужбовець. Чомусь нагадався кліп на схожу проблему, тільки вже в США.

Показати контент

Спойлер

• +1 1
Опубліковано
В 10.07.2024 в 10:36, Nokian сказав:

Я колись також "цим жив"... В холод, сніг/дощ, стоячи на "бойовій", в наряді, прораховував кроки.. як перевиховати / донести до чиновничків,  що вони живуть в спокої, в тилу, завдяки тому, що бійці стримують... оплачуючи кров'ю за це... Коли прийшов додому, мені Семенюк(голова Підгайців)  сказав - "хулі ти в мене просиш безплатний проїзд в транспорті..  Я тебе туди не посилав!". Х.з. як я тоді стримався... Місяцями продувував план, як його заїбашити, і щоб ніхєра не спалитись... Перші місяці взагалі важко було призвичаїтись до мирного життя. Кілька разів жінку з ліжка скидував з криками "вохдух! в укриття!!!"))) Автомат під подушкою шукав, бронік... в темноті лазив по хаті і засинав в кутках біля несучих стін...або по 5-10хв роздуплявся, чого світло десь в сусідів загорілось, бінокля шукав... Раз малолєток жостко отпиздив, коли вони пітарду біля мене кинули... І пздц як тоді всі цивільні бісили... для них війни не було... Шукав любого повода, любого кривого слова, щоб по мордяці заїхать тому, хто криво глянув або голос підвищив... Рідні до психолога направляли, а ті всі психологи до пизди.. Якось з часом саме пройшло. 

• Дякую! 1
  • Збентежений 1
  • Cумний 3
  • +1 6
Опубліковано (змінено)
В 10.07.2024 в 21:20, Профессиона́л сказав:

Я колись також "цим жив"... В холод, сніг/дощ, стоячи на "бойовій", в наряді, прораховував кроки.. як перевиховати / донести до чиновничків,  що вони живуть в спокої, в тилу, завдяки тому, що бійці стримують... оплачуючи кров'ю за це... Коли прийшов додому, мені Семенюк(голова Підгайців)  сказав - "хулі ти в мене просиш безплатний проїзд в транспорті..  Я тебе туди не посилав!". Х.з. як я тоді стримався... Місяцями продувував план, як його заїбашити, і щоб ніхєра не спалитись... Перші місяці взагалі важко було призвичаїтись до мирного життя. Кілька разів жінку з ліжка скидував з криками "вохдух! в укриття!!!"))) Автомат під подушкою шукав, бронік... в темноті лазив по хаті і засинав в кутках біля несучих стін...або по 5-10хв роздуплявся, чого світло десь в сусідів загорілось, бінокля шукав... Раз малолєток жостко отпиздив, коли вони пітарду біля мене кинули... І пздц як тоді всі цивільні бісили... для них війни не було... Шукав любого повода, любого кривого слова, щоб по мордяці заїхать тому, хто криво глянув або голос підвищив... Рідні до психолога направляли, а ті всі психологи до пизди.. Якось з часом саме пройшло. 

От і знаєш що прийдеш сюди скажуть що я тебе туди не посилав, йди звідси не бачиш тут державні справи роблять, а ти контужений йди лікуйся, не лякай людей. 

Це як людям які в ТЦКа стоять на КПП кажуть чому не "там", а дехто вже приїхав звідти, в декого там син вже на завжди залишився, і т.д. і пофігу.

А дехто ходить і мріє про економічну бронь, якщо це буде то реально нєхуй вже що ловити в цій державі.

Змінено користувачем MACCEN
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...