Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 07.06.2024 в 08:57, MACCEN сказав:

В мене не такі доходи явно як в якогось голови нафтогазу и укрпошти. Я хз яким треба бути мазаним щоб таку посаду отримати.

Так різниця лиш у зп та кількості підлеглих... Але над вами нікого.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Мені штурмовик розповідав, що не штурми, а сидіння на 0 стрьомніше.

На штурм з'їздили на 2-3 години, там ти зібраний, попрацював, а от коли тебе на позицію закинуть на сутку, а може стати і більше і ти сидиш і чекаєш не зная що і коли стане.

• +1 2
Опубліковано
В 07.06.2024 в 13:24, Dima4s сказав:

В тебе є якісь реальні факти з цього приводу? Друзі знайомі брали участь в таких штурмах?

Ці вже знайомі нажаль на кладовищі.

Опубліковано
В 07.06.2024 в 13:28, romanc сказав:

А якщо п'яний блювотінням захлинувся? Чи у річці потонув? Чи дтп п'яний на свому корчі? Це з життя..

А якщо чувака привезли з нуля в госпіталь і він помер, сім'я отримає 15 млн чи ні? Якщо ні то це якась зерня як на мене.

• +1 1
Опубліковано

А якщо п'яний блювотінням захлинувся? Чи у річці потонув? Чи дтп п'яний на свому корчі? Це з життя..

Я мав на увазі що може прилетіти і в казарму за пару км від нуля, і що хера всім а не 15 млн, бо загинули не при виконанні бойового завдання?

Опубліковано
On 6/7/2024 at 12:55 PM, Nokian said:

Щоб закрити це питання, в командира набагато більше повноважень, ресурсів та шансів.

Тож ці всі мрії не більше ,ніж ресентимент на майбутнє.

.

я навпаки знаю випадок, що військовий загинув по п'яні, а на писали що в бою, щоб родина отримала виплати

Опубліковано (змінено)

а якби залишилися вдома при жінках ще б може пожили... не прямо, але русня їх таки вбила, я вважаю

зі: алкоголізм - це хронічна хвороба, несумісна з водінням, несенням служби і будь-якою більш-менш відповідальною роботою(це моя думка).

Змінено користувачем Yurez
  • +1 1
Опубліковано
On 6/7/2024 at 2:22 PM, Yurez said:

а якби залишилися вдома при жінках ще б може пожили... не прямо, але русня їх таки вбила, я вважаю

зі: алкоголізм - це хронічна хвороба, несумісна з водінням, несенням служби і будь-якою більш-менш відповідальною роботою(це моя думка).

а з побутовим алкоголізмом можна служити?

Опубліковано
В 07.06.2024 в 14:37, case_l сказав:

Ото б Києві зібрали б алкашів з вулиць, там би на 3-4 штурмових бригади було б.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 06.06.2024 в 19:51, MACCEN сказав:

Останні новини, в поліції сказали що знають де людина, але згодом повідомлять родичам коли довезуть "куди треба", в коли це буде то "хз". :)

Два місяці назад знайомого так само, поліція сказала, що ж знайшовся то в чому проблеми. 

Опубліковано
В 07.06.2024 в 15:32, romanc сказав:

Ото б Києві зібрали б алкашів з вулиць, там би на 3-4 штурмових бригади було б.

Ога, тільки хто б ризикнув їм дати зброю в руки, чи тим більше командувати ними :D. Хіба що, як вище згадувалось: привезти на нуль, вручити по пляшці по автомату в зуби, показати в якому нарямку бігти і ззаді "мотивувати" заградзагоном :)

Опубліковано
В 07.06.2024 в 15:40, SergLutsk сказав:

Ога, тільки хто б ризикнув їм дати зброю в руки, чи тим більше командувати ними :D. Хіба що, як вище згадувалось: привезти на нуль, вручити по пляшці по автомату в зуби, показати в якому нарямку бігти і ззаді "мотивувати" заградзагоном :)

Ну вони передбачувані, на відміну від наркоманів і можуть робити що скажуть. Тцкшніків командувати. Он "донжуану" з Рівного вже бригаду дають після 2 міс у строю.

Опубліковано
On 6/7/2024 at 3:53 PM, romanc said:

Ну вони передбачувані, на відміну від наркоманів і можуть робити що скажуть. Тцкшніків командувати. Он "донжуану" з Рівного вже бригаду дають після 2 міс у строю.

а в тій бригаді є жінки?

Опубліковано

Нащо цей цирк з ВЛКа, вчора зловили, сьогодні вже на полігоні, завтра напевно вже дадуть зброю і на нуль :)

Опубліковано
On 6/7/2024 at 3:59 PM, MACCEN said:

Нащо цей цирк з ВЛКа, вчора зловили, сьогодні вже на полігоні, завтра напевно вже дадуть зброю і на нуль :)

можна відразу на нулі полігон робити

Опубліковано (змінено)
В 07.06.2024 в 13:56, MACCEN сказав:

Ці вже знайомі нажаль на кладовищі.

Вони брали участь в таких штурмах чи розказували як брали їх знайомі?
Їх слали без підготовки чи вони були тими спєцами ззаду в заград отряді?

Змінено користувачем Dima4s
Опубліковано
В 07.06.2024 в 14:37, case_l сказав:

побутовий у відриві від звичних умов/наглядача перетворюється на запійний, так що теж ні

Опубліковано (змінено)
В 07.06.2024 в 20:23, Dima4s сказав:

Вони брали участь в таких штурмах чи розказували як брали їх знайомі?
Їх слали без підготовки чи вони були тими спєцами ззаду в заград отряді?

Діма ти ж давно вже виріс, зараз немає часу когось тренувати, та й блін в 35-45 років вже не те здоров'я та бажання щось там робити, бігати і тренуватись.

Якщо вже так запихають в буси, без адвокатів і так далі, то явно не вистачає живої сили, і явно немає часу її навчати будь яким навикам, тому що це час.

Я був на курсах так скажу так, сам бовдур і ще якщо з такими ж зашлють кудась то рахуй більше шансів що свої ж завалять не зі зла, а з переляку чи тупо тому що є люди які не вміють поводитись зі зброєю і не хочуть вчитись, це все має бути в крові з дитинства. Мене тато вчив навіть іграшковому пістолеті не дивитись в дуло.

Як приклад я вчу тому ж малого, а він то ж фігня типу, але коли випадково надав на курок на булькомьоті і йому булька в око попала думаю зрозумів що не варто таке робити. Я йому кажу а тепер уяви що там була б пулька якась і бац ока немає.

Так мед, то взагалі є ті хто навіть штучну кров бояться, далі все це ноу коментс.

Не всі вміють настроюватись психологічно, тому що цьому не вчить життя декого. Тому що людина ніколи не падала і не травмувалася так що кров юшить а ти подорлжніком заліплюєш так аби від батьків не попало за порчу шмоток, які треба прати в ручну.

PS. Чувака цілу ніч возили по військовим частинам щоб хоча б кудись приткнути. Скоріш за все чисто українська штук типу там, є потреба в 1000 людей, а ми що лохі, ми перевиконаємо план, наловимо 5000 людей, та пофігу що їх немає куди комплектувати, і так далі. Головне відрапортували командиру щоб він похвалив :)

А ці всі не від одного чув, як командир каже, у вас зарплати великі заправляйте авто за свій рахунок або йдіть пішки на позицію, соляри немає, ну бляха і як ще з таким командиром далі мати справу далі, тільки йому в труси гранату щоб дали нового, який може краще вміє ккр вати та добиватись ресурсів.

Змінено користувачем MACCEN
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано

Неясно чи то проблема з людьми, шо бусіками ловлять і нема коли готувати, чи то наловили стільки, що нема куди запхнути.

Опубліковано
В 07.06.2024 в 15:53, romanc сказав:

Он "донжуану" з Рівного вже бригаду дають після 2 міс у строю.

Закарпатська?

Ну і як після цього йти і воювати...  За якогось йобара...  

• +1 1
Опубліковано
В 08.06.2024 в 09:38, volks сказав:

Саме за нього ж хлопці і дівчата воюють

Я про мотивацію...

Кожен тиждень таке в новинах з'являється що піпец... Чого тільки пікапи варті закуплені для поліції в тил, навіть не бригада Лють

• +1 2
Опубліковано
В 08.06.2024 в 09:38, volks сказав:

Саме за нього ж хлопці і дівчата воюють

Ну от в мого знайомого такий командир в бригаді, хлопці в окопі сидять, а він за 10-15 км від нуля в будинку "медикинь" їбе, на нуль не приїзжає, лише коли треба, коптером все оглядає. А від нього прямо залежить життя сотен людей.

Опубліковано
В 07.06.2024 в 23:02, volks сказав:

Неясно чи то проблема з людьми, шо бусіками ловлять і нема коли готувати, чи то наловили стільки, що нема куди запхнути.

родича цілу ніч возили по частинам щоб кудась приткнути, а може це українцська тема, сказали треба 1000 людей, а вони щоб перевиконати план наловлять 5000 і далі вже ваші проблеми куда їх приткнути :)

і як людина себе почуває, без нічого забрали, ну да дали форму, а кружку, ножа якогось, тактичні рукавиці, окуляри, навушники і ще купу всього хто видасть чи не видадуть 100% і потім будуть фоткати і показувати що в нас "чмобіки". Навіть немає чим зуби почситити та поголитись людині.

• +1 1
Опубліковано
В 08.06.2024 в 10:44, xPON сказав:

Ну от в мого знайомого такий командир в бригаді, хлопці в окопі сидять, а він за 10-15 км від нуля в будинку "медикинь" їбе, на нуль не приїзжає, лише коли треба, коптером все оглядає. А від нього прямо залежить життя сотен людей.

таких кмандирів напевно дофігіща, вони що дурні загини, та й знають що "мисливці за головоами" ще наловлять людей одноразових :(

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...