Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 28.05.2024 в 14:40, SergLutsk сказав:

який буде "штурмовик" з того писаря-бухгалтера, то вже нікого не обходить і не цікавить я так розумію.

А які штурмовики з тих, хто зараз штурмовик?

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
В 28.05.2024 в 15:53, volks сказав:

А які штурмовики з тих, хто зараз штурмовик?

найкращі будуть із заброньованих/відстрочників, які усіх відправляють на фронт

вони дуже патріотичні та мотивовані, але так склалося життя, що відстрочки/бронь не пускають їх у військо

Змінено користувачем INVICTUS
  • +1 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 15:31, Electronshik сказав:

Якщо в нас навіть у мирний час відправляють на комісію тих, в кого немає рук, ніг, тощо, причому КОЖЕН РІК, раптом бува відросло, то чому ви дивуєтесь?

так це для того щоб всі були "при справі" сидять там з вумними мордами дивляться, такс цього року кінцівка не виросла, ладно вже дамо тобі ті копійки.

Опубліковано
В 28.05.2024 в 15:55, INVICTUS сказав:

найкращі будуть із заброньованих/відстрочників, які усіх відправляють на фронт

Точно такі самі як з тих, які вважають, що воювати повинні лише ті, хто вже там.

• Збентежений 1
Опубліковано

Та по ідеї майже з кожного можна зробити якісного штурмовика (ну не будем брати до уваги вже вкінець хворих типу дцп чи ще щось таке), але при умові якісного повноцінного професійного його навчення і тренування хоча б рік-два. 

Принаймні мені це так виглядає.

Але уви, у нас немає ні того часу рік-два з кожним займатись, ні ресурсів для дійсно якісної підготовки (а не вистріляв 2 рожки за 2 тижні, все, готов, вперьод).

Опубліковано
В 28.05.2024 в 16:29, SergLutsk сказав:

Та по ідеї майже з кожного можна зробити якісного штурмовика (ну не будем брати до уваги вже вкінець хворих типу дцп чи ще щось таке), але при умові якісного повноцінного професійного його навчення і тренування хоча б рік-два. 

Але уви, у нас немає ні того часу рік-два з кожним займатись, ні ресурсів для дійсно якісної підготовки (а не вистріляв 2 рожки за 2 тижні, все, готов, вперьод).

якщо мотивації 0, або вона від'ємна, то отримаєш сзчшника, а не штурмовика

Опубліковано
В 28.05.2024 в 16:29, SergLutsk сказав:

Залежить в скільки років, якщо в 20+ так можна, дурі багато та притуплений інстинкт самозбереження, вже в 40+ в перших рядах бігти не хочеться явно.

• +1 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 14:09, Electronshik сказав:

Не треба думати що війна закінчиться в цьому чи наступному році. Дуже добре якщо закінчиться в цьому десятиріччі.  

В нас людей на ще декілька років війни не хватить, яке там десятиріччя.

• +1 4
Опубліковано
В 28.05.2024 в 19:10, xPON сказав:

В нас людей на ще декілька років війни не хватить, яке там десятиріччя.

Залежить від тактики бою та цілей які хочуть досягнути там зверху, а то якби таке відчуття що два роки спали, а зараз і мобілізація інтенсивна, також врятлі будуть вчити, аби хоча б з кривим дулом АК не дали, і один магазин.

Вже читаю, в'язні стали такі патріоти що кожен 4й хоча служити, це типу для чого пишуть, щоб іншим було соромно? :)

Опубліковано
В 28.05.2024 в 20:12, MACCEN сказав:

також врятлі будуть вчити, аби хоча б з кривим дулом АК не дали, і один магазин.

Навіщо воно тобі? Ти все одно зібрався через два дні додому.

Опубліковано
В 28.05.2024 в 18:02, MACCEN сказав:

Залежить в скільки років, якщо в 20+ так можна, дурі багато та притуплений інстинкт самозбереження, вже в 40+ в перших рядах бігти не хочеться явно.

Мова була не про психологію, та хто дурніший/розумніший/сміливіший. А лише про те, що рембами-штурмовиками не народжуються, їх треба довго і якісно готувати (в т.ч. і психологічно). Та в принципі як і будь-якій непростій професії. Ну а щодо бігу в перших рядах, ну тут звісно ще залежить від рівня тупості наказів командира, якщо відправляти бігти по мінному полю на дзот, то так, ніяка підготовка не допоможе :D

Опубліковано
В 28.05.2024 в 16:40, INVICTUS сказав:

якщо мотивації 0, або вона від'ємна, то отримаєш сзчшника, а не штурмовика

Ну ок, а в москалів яка мотивація окрім зп ? І що, ті 2 тис.$ в місяць автоматично робить їх рембами ? Я думаю ідейні добровольці-довбні там вже закінчились, тепер лишився переважно фінансовий мотив наживи, швидко, багато і з'їбатись назад. Хіба ні ? І що, з яких то пір фінансоаа мотивація людей спонукала бігти в перших рядах на смерть ?

Опубліковано
В 28.05.2024 в 21:43, SergLutsk сказав:

Мова була не про психологію, та хто дурніший/розумніший/сміливіший. А лише про те, що рембами-штурмовиками не народжуються, їх треба довго і якісно готувати (в т.ч. і психологічно). Та в принципі як і будь-якій непростій професії. Ну а щодо бігу в перших рядах, ну тут звісно ще залежить від рівня тупості наказів командира, якщо відправляти бігти по мінному полю на дзот, то так, ніяка підготовка не допоможе :D

На все треба час, навіть на підготовку командного складу, не всім можна давати владу в руки. От є скільки випадків був нормальним чуваком, а як дали владу почав копати під інших, щоб звільнити для чебе е угоднтх навіть в розріз їхніх професійних якостей. Це як поліцейському дати зброю, якого все життя в школі та уніері чмирили, а тут в нього і влада , і зброя :) прямо мрія відігратись

Опубліковано
В 28.05.2024 в 21:50, MACCEN сказав:

На все треба час

Ги, якби не одне огидне "АЛЕ": навіть не знаю, чого нам в першу чергу більше бракує, грошей чи часу ? 

Опубліковано
В 28.05.2024 в 21:54, SergLutsk сказав:

Ги, якби не одне огидне "АЛЕ": навіть не знаю, чого нам в першу чергу більше бракує, грошей чи часу ? 

мені бракує вісячих на стовпах корупціонерів, напевно від такої гірлянди мало хто б відмовився :)

• +1 3
Опубліковано
В 28.05.2024 в 11:02, SergLutsk сказав:

А чо так ? Куда попередні діваються ? Хіба не мало би бути достатньо бажаючих на такі "спокійніші" місця

Он вакансія в госпіталь бухгалтера шукають, хотіла влаштуватися, якраз з відпустки по догляду. В відділі кадрів кажуть нема такої вакансії, а на ворку вже 3 місяці і оновлюють раз в тиждень. Також в нас в льотні частині, навіть ніхто не передзвонив. Так що таке

• +1 5
Опубліковано
В 28.05.2024 в 22:36, oksanaoa сказав:

Он вакансія в госпіталь бухгалтера шукають, хотіла влаштуватися, якраз з відпустки по догляду. В відділі кадрів кажуть нема такої вакансії, а на ворку вже 3 місяці і оновлюють раз в тиждень. Також в нас в льотні частині, навіть ніхто не передзвонив. Так що таке

А в самої бухгалтерії що кажуть?

• +1 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 22:04, MACCEN сказав:

мені бракує вісячих на стовпах корупціонерів, напевно від такої гірлянди мало хто б відмовився :)

Голий популізм  ,між іншим далеко не такий безпечний,як здається на перший погляд.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 21:50, SergLutsk сказав:

Ну ок, а в москалів яка мотивація окрім зп ? І що, ті 2 тис.$ в місяць автоматично робить їх рембами ? Я думаю ідейні добровольці-довбні там вже закінчились, тепер лишився переважно фінансовий мотив наживи, швидко, багато і з'їбатись назад. Хіба ні ? І що, з яких то пір фінансоаа мотивація людей спонукала бігти в перших рядах на смерть ?

Там зараз при контракті відразу десятку баксів платять, потім по дві в місяць..

.а процес підготовки у них  простий,природний можна сказати.

У трьох боях вижив- значить здатний воювати..

Далі вже легше.

Опубліковано
В 29.05.2024 в 00:39, Nokian сказав:

Там зараз при контракті відразу десятку баксів платять, потім по дві в місяць..

.а процес підготовки у них  простий,природний можна сказати.

У трьох боях вижив- значить здатний воювати..

Далі вже легше.

Я впевнений що там тренують, тому що це вигідніше чим не тренованих запускати хто б там що не розказував.

Напевно ще там є ротація, чого немає в нас.

Ну і повний беспредєл можеш творити, а садістів та любителів адреналіну вистачає завжди.

• Дякую! 1
Опубліковано
В 29.05.2024 в 06:28, MACCEN сказав:

Я впевнений що там тренують, тому що це вигідніше чим не тренованих запускати хто б там що не розказував.

Л - логіка.:0016::0016::0016:

• Cумний 1
Опубліковано
В 29.05.2024 в 06:28, MACCEN сказав:

Напевно ще там є ротація, чого немає в нас.

Ну і повний беспредєл можеш творити, а садістів та любителів адреналіну вистачає завжди.

і тренують і спорядження за свої не треба купувати.... на жаль для нас

Опубліковано
В 29.05.2024 в 08:59, INVICTUS сказав:

спорядження за свої не треба купувати..

Яке спорядження в нас треба купувати самому?

Опубліковано (змінено)
В 29.05.2024 в 09:07, volks сказав:

Яке спорядження в нас треба купувати самому?

поцікався у тих, хто мобілізувався

так, дається ніби немало, але якість/зручність лишає бажати кращого

та й дають в одному екземплярі, що вистачає в кращому випадкуна пару виходів... та і змінне не завадило б

чи думаєш хлопці просто так збори на екіп роблять постійно?

Змінено користувачем INVICTUS
  • +1 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 22:04, MACCEN сказав:

Так чого не йдеш працювати в ДБР?

• Дякую! 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...