Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 5/27/2024 at 4:59 PM, SergLutsk said:

Тобто мається на увазі до свого терапевта не можеш попасти бо проходив по направленню дообстеження в своїй звичній поліклініці ?

тобто мається на увазі що мусиш прайти терапевта у складі комісії влк. І як розумію він же голова влк, від резюме котрого залежить все.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 28.05.2024 в 00:22, xPON сказав:

image.png.34251b5b4e0e2c1ed3e27fbe81f0b05b.png

щось таке, певно

А як доведеш що ти просто не попадаєш до лікарів тому що там черги великі :) розбивати палатку і жити там? 

Опубліковано
В 27.05.2024 в 23:54, romanc сказав:

Якщо плануєш в штурмовики, тренуйся., якщо писарем у штаб - теж.

В штурмовики йдуть реально відчайдухи які люблять коли в вухо б'є адреналін так що всього трясе, і тоді є певна ейфорія від того всього, але це треба любити як то кажуть.

В писарчуки в штаб беруть своїх напевно.

• Збентежений 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 08:35, MACCEN сказав:

В штурмовики йдуть реально відчайдухи які люблять коли в вухо б'є адреналін так що всього трясе, і тоді є певна ейфорія від того всього, але це треба любити як то кажуть.

В нас постійно куча вакансій в штаб, писарі, бухгалтери, водії

Опубліковано
В 28.05.2024 в 07:57, Electronshik сказав:

тобто мається на увазі що мусиш прайти терапевта у складі комісії влк.

То як так що до нього черга розписана на пару тижнів вперед, то скільки ж ту влк проходити ? :ohmy:.  Як тут хтось писав, що щоб пройти влк треба тиждень, а ти кажеш що лише до терапевта на пару тижнів черга... :0091:

Опубліковано
В 28.05.2024 в 10:59, romanc сказав:

В нас постійно куча вакансій в штаб, писарі, бухгалтери, водії

А чо так ? Куда попередні діваються ? Хіба не мало би бути достатньо бажаючих на такі "спокійніші" місця

• +1 2
Опубліковано
В 28.05.2024 в 11:02, SergLutsk сказав:

А чо так ? Куда попередні діваються ? Хіба не мало би бути достатньо бажаючих на такі "спокійніші" місця

в штурмовики переводять

в тому і "підвох")

щоб лишитися, треба добряче "кашлянути"

Опубліковано
On 5/28/2024 at 11:00 AM, SergLutsk said:

Як тут хтось писав, що щоб пройти влк треба тиждень

З того що я побачив на власні очі, ні. Можливо тому, що в мене не було хвороб, пов'язаних з тими лікарями, що є у складі комісії. Минула система у дії: лікар тупо питає чи здоровий і пише що здоровий. Всіх лікарів таким чином можна пройти дуже швидко.

Я так розумію що довге проходження влк пов'язане з тим що у людини може бути проблема зі здоров'ям у якогось лікаря і тому вже починається довге проходження. Але без паперів, що це підтверджують, всі слова про це до піз..и. Ніхто не буде нікого просто слухати, все як у старій говірці "без бумажки тьі какашка, а с бумажкой тьі человек"

Колеги кажуть що зараз ажіотаж вже спав і диких черг немає. Можливо через те, що тцк отримали наказ на те, щоб не відправляти всіх підряд, хто прийшов оновити дані на влк. Не знаю, кажу з того, що чув.

• Дякую! 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 11:49, Electronshik сказав:

Але без паперів, що це підтверджують, всі слова про це до піз..и. Ніхто не буде нікого просто слухати, все як у старій говірці "без бумажки тьі какашка, а с бумажкой тьі человек"

до речі, мають бути не просто папери, а ще й це все в електронній медичній системі

бували випадки, коли людині із букетом хвороб і довідками про це казали: "Ми в системі нічого не бачимо, отже ви вже здоровий"

тому, якщо є щось хронічне, або таке, що на все життя, то треба пройтися лікарями і поновити висновки, щоб "цілителі" на ВЛК все "бачили"

Опубліковано
В 28.05.2024 в 08:35, MACCEN сказав:

Та не переживай, перед штурмом дадуть пару коліс, адреналіну буде,що потім ще треба колеса,аби відійти).

А писарчукам не дають.

• Ха-ха 1
Опубліковано
On 5/28/2024 at 12:29 PM, Nokian said:

Та не переживай, перед штурмом дадуть пару коліс

мабуть в біолабораторіях такі препарати випускають 

Опубліковано
В 28.05.2024 в 12:47, case_l сказав:

мабуть в біолабораторіях такі препарати випускають 

судячи зі всього, витяжки лабораторій виходять в Ювант

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 12:21, INVICTUS сказав:

до речі, мають бути не просто папери, а ще й це все в електронній медичній системі

бували випадки, коли людині із букетом хвороб і довідками про це казали: "Ми в системі нічого не бачимо, отже ви вже здоровий"

тому, якщо є щось хронічне, або таке, що на все життя, то треба пройтися лікарями і поновити висновки, щоб "цілителі" на ВЛК все "бачили"

навіщо те ВЛК взагалі потрібне, якщо всі здорові, а хто ні - то все є в системі, засвідчити що людина присутня? висновок зробити вистачить і одного терапевта. посадити п'ятеро і хай паралельно працюють, якщо вже так необхідно офіційно оформляти їхній беспрєдєл

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 28.05.2024 в 11:02, SergLutsk сказав:

Хто вище, хто в другі підрозділи, хто списався. Зараз радіотелефоністи треба, бплашніки, капелан.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
В 28.05.2024 в 13:28, Yurez сказав:

навіщо те ВЛК взагалі потрібне, якщо всі здорові, а хто ні - то все є в системі, засвідчити що людина присутня? висновок зробити вистачить і одного терапевта. посадити п'ятеро і хай паралельно працюють, якщо вже так необхідно офіційно оформляти їхній беспрєдєл

тому що, зробивши нормальну прозору елктронну систему, виключиться або мінімізується людський фактор і можливість косити бабло на списанні

• +1 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 12:29, Nokian сказав:

Та не переживай, перед штурмом дадуть пару коліс, адреналіну буде,що потім ще треба колеса,аби відійти).

А писарчукам не дають.

я всіляку муйню не вживаю, і геромє померти не бажаю то точно, всеодно вулиці перейменують як не зараз так потім, так у нас заведено історично тому якось так :)

Опубліковано
В 28.05.2024 в 13:47, INVICTUS сказав:

тому що, зробивши нормальну прозору елктронну систему, виключиться або мінімізується людський фактор і можливість косити бабло на списанні

для того і електронне роблять щоб можна було "кому треба мутити", а тут бац папір приніс з печатками і є підтвердження, а в електронному завжди можна сказати хтось не так вніс дані, або опа збій системи.

ще колись пропонували на роботу в відділ спеціальний при поліції, то позвонив дізнався, сказали якщо ти готовий по проханню зверху робити "технічні збої" то "велкам" :)

Опубліковано
В 28.05.2024 в 13:53, MACCEN сказав:

для того і електронне роблять щоб можна було "кому треба мутити", а тут бац папір приніс з печатками і є підтвердження, а в електронному завжди можна сказати хтось не так вніс дані, або опа збій системи.

ще колись пропонували на роботу в відділ спеціальний при поліції, то позвонив дізнався, сказали якщо ти готовий по проханню зверху робити "технічні збої" то "велкам" :)

А пішов би, був би з бронню

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 28.05.2024 в 14:00, romanc сказав:

А пішов би, був би з бронню

мені пропонують бронь на одній роботі, але там така зарплата що дітям доведеться не ходити на гуртки і так далі...

і ще є те, що я не буду робити навіть під страхом смерті, тому якось так, і да зброю мені краще не давати вмене підвищене "чуство справедливости", тато завжди вчив, якщо є зброя і ти рішив її приміти тому треба бити на ураження щоб був "жмур", це було ще в 90ті. Тому до зброї відношусь з повагою. І вже уявляю якогось командира який скаже мені зварика мені чайку, чи там ще типу прислужи мені якось, якщо я його не буду поважати то це останній його буде наказ чи прохання :) 

А спосіб можна завжди знайти... Тому мене ця вся армія і бентежить, в цивільному житті прото звільнився в той же день і пішов на іншу роботу, а тут все складніше.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
On 5/28/2024 at 2:03 PM, MACCEN said:

мені пропонують бронь на одній роботі, але там така зарплата що дітям доведеться не ходити на гуртки і так далі...

Ну тут вже кожен сам вирішує. 

Не треба думати що війна закінчиться в цьому чи наступному році. Дуже добре якщо закінчиться в цьому десятиріччі.  

Опубліковано
On 5/28/2024 at 2:09 PM, Electronshik said:

Не треба думати що війна закінчиться в цьому чи наступному році. Дуже добре якщо закінчиться в цьому десятиріччі.  

якщо ще китай нападе на Тайвань то взагалі буде весело

Опубліковано
В 28.05.2024 в 14:09, Electronshik сказав:

війна буде мінімум до 2030 року, я в курсі

Опубліковано
В 28.05.2024 в 11:49, Electronshik сказав:

Але без паперів, що це підтверджують, всі слова про це до піз..и. Ніхто не буде нікого просто слухати

Та навіть якщо я ті папери і знайду, пройшло рівно 3 роки, вони ж всерівно скажуть "а може ви вже вилікувались" і всеодно відправлять на повторне обстеження, хіба ні ? Ну чи хіба що може пригодяться лише для щоб просто погодились відправити на те дообстеження, а не зразу написали "здоров, не пізди". :D

В 28.05.2024 в 11:19, INVICTUS сказав:

в штурмовики переводять

в тому і "підвох

Ну ніхєра собі "ривок в кар'єрі". Тепер розумію звідки там буде шалений потік кадрів, спочатку всі новоприбувші зелені салаги просяться/погоджуються на ті спеціальності, думаючи що виграли в лотерею, а потім ... :D. А який буде "штурмовик" з того писаря-бухгалтера, то вже нікого не обходить і не цікавить я так розумію.

• +1 1
Опубліковано
В 28.05.2024 в 14:40, SergLutsk сказав:

А який буде "штурмовик" з того писаря-бухгалтера, то вже нікого не обходить і не цікавить я так розумію.

коли пакують на вулицях, так само не дуже переймаються

Опубліковано
On 5/28/2024 at 2:40 PM, SergLutsk said:

Та навіть якщо я ті папери і знайду, пройшло рівно 3 роки, вони ж всерівно скажуть "а може ви вже вилікувались" і всеодно відправлять на повторне обстеження, хіба ні ? Ну чи хіба що може пригодяться лише для щоб просто погодились відправити на те дообстеження, а не зразу написали "здоров, не пізди". :D

Якщо в нас навіть у мирний час відправляють на комісію тих, в кого немає рук, ніг, тощо, причому КОЖЕН РІК, раптом бува відросло, то чому ви дивуєтесь?

• +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...