Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 години назад, YVitaliy сказав:

Згадується, як десь рік назад в цій темі обговорювали неадекватного командира, який обкладав підлеглих матами. Суть суперечки була, що десь на третьому рубежі оборони солдати повинні були копати окопи вручну. В той же час кацапи рили і риють траншеї спецтехнікою, практично на передку. Плюс до того, ще й бетонують. Така річ. 

А ще місяць назад якийсь клерк з МО розказував, що ФПВ дрони - то чепуха, головне - "класична" зброя: артилерія, танки, міномети, яка "забезпечує більше 90% уражень противника". І ось недавно натикаюсь на інтерв'ю (не дам посилання, не знаходжу), де військовий розказує про ситуації, коли вони заходили в буквально порожні окопи, попередньо просмаживши русню в цих окопах ФПВ дронами.

звичайно йому з бункера видніше :)

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
14 hours ago, WebTraveller said:

А саме Нідерланди обіцяли найбільше дати

там на виборах перемогла партія, яка проти постачання зброї 

Опубліковано
В 27.11.2023 в 16:44, WebTraveller сказав:

Може авіація трохи допоможе. Якщо дадуть....

Бо десь читав, що в Нідерландах є вірогідність що до влади прийде пропутінська партія, і літаків можем не побачити.

А саме Нідерланди обіцяли найбільше дати

https://t.me/conflictcapital/347

Тут досить чітко і доступно розписано про ймовірні наслідки, хоча точно поки ще невідомо, що з того усього вийде. Але явно краще не стане з боку Нідерландів.

Опубліковано
3 години назад, romanc сказав:

Початок і середина дуже в тему 

Навіть дуже дуже.

Але кінець з  матюками все псує 

А запам'ятовується останнє .

Тому я не поширю таке потрібне відео

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
34 хвилини назад, Fahrenheit сказав:

Декілька сторінок назад обговорювався трекінг шахедів. Відповідь банально проста..

GAG5qHEa8AAx7T2.png

це логічно що вони це використовують, можна старі якісь мобіли туди пихати й включати, тк що вона наприклад скидалась поки буде падати та ловити вишку передасть якісь координати, а ні то ні, це копійчині витрати.

Опубліковано
1 годину тому, Nokian сказав:

Так Київстар належить російській компанії.

Давно пора націоналізувати,як ПриватБанк 

Я думаю туди можна втулити сімку будь-якого оператора

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Якщо сервера оператора контролюватимуть наші Два роки війни і не мати свого національного оператора звязку

Змінено користувачем Nokian
  • -1 1
Опубліковано
9 годин назад, romanc сказав:

Взагалі це зразок правильної маніпуляції. Коли тобі дають змісти, з котрими ти згідний , і одночасно викликають емоції ( можна з ноги) -котрі потрібні маніпулятору.

А саме емоції і найбільше впливають на вибір людини.

Таким чином навіть не будеш здогадуватись, що тебе використовують.

Просто і ефективно

• -1 1
Опубліковано
1 годину назад, romanc сказав:

Якщо наші відслідковують маршрути, то можна ту симку вирахувати оператору і контролювати

тоді прийдеться гасити всі вишки коли буде тривога що теж не є ОК скажем так.

Опубліковано
1 годину назад, MACCEN сказав:

тоді прийдеться гасити всі вишки коли буде тривога що теж не є ОК скажем так.

Я думаю, можна вирахувати абонента, який зʼявився на на заданій вишці, та переходить на інші по маршруту

• +1 1
Опубліковано
34 хвилини назад, romanc сказав:

Я думаю, можна вирахувати абонента, який зʼявився на на заданій вишці, та переходить на інші по маршруту

можна напевно так, якщо обєкт надто швидко міняє вишки

Опубліковано (змінено)
20 годин назад, romanc сказав:

Якщо наші відслідковують маршрути, то можна ту симку вирахувати оператору і контролювати

мабуть кацапи самі відслідковують де збили шахеда по цій сімці, що не летіти другий раз в тому районі

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано
10 хвилин назад, alexvvv сказав:

мабуть кацапи самі відслідковують де збили шахеда по цій сімці, що не летіти другий раз в тому районі

в них є ГЛОНАСС та сімка уточнює скажем так дані

Опубліковано (змінено)
34 хвилини назад, MACCEN сказав:

в них є ГЛОНАСС та сімка уточнює скажем так дані

а як глонасс скаже де летить шахед тим, хто його запустив? Може там і новий курс можна зашивати

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано (змінено)
WWW.ECONOMIST.COM

His biggest asset is Europe’s lack of strategic vision

Досить справедливо - особливо в частині "допомоги", на жаль.

p.s. Мінус ще одна Су-шка ланцетом. Без коментарів...

Змінено користувачем turbo
Опубліковано

image.thumb.png.4e5c8c3548dec8306e06c86e4133541b.png

Цитата

Сьогодні о 8:40 ранку рашистський "Ланцет" атакував більш за все макет українського Су-25 на аеродромі Долгінцеве у Дніпропетровській області — росЗМІ Деякі канали повідомляють, що то був справжній літак, але навіть самі росіяни визнають, що більш за все, то був макет літака. Проблема “Ланцетів”, на жаль, залишається актуальною і вони продовжують атакувати українську техніку далеко від лінії фронту.

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...