Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 minutes ago, volks said:

Операція Вісла - це ж не обмін населення, а виселення українців під Німеччину, хіба ні?

В принципі так, хоч і поляків так само виселяли з України у Польщу. Враховуючи сутність совєцької влади тоді в срср та пнр, можна тільки уявити ЯКИМИ методами це робилось. А ще краще розпитати тих, хто це пережив: як українців так і поляків.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
On 06.09.2023 at 10:11, Bliksss сказав:

все пройшов, але не пройшов "товариша майора", тупа причина - бував після 14 року в Мацквабаді? всьо - не будемо ризикувати...

Ха, це мене так Держспецзв*язку завернув, я в них пройшов практично всі процедури і співбесіди, але одному в погонах не сподобалося, що є родичі в Росії(з якими не спілкуюся зовсім). Хоча, при цьому, в цю ж контору родича взяли, а в нього батько в кацапії живе, ще й відставний офіцер. Кругом людський фактор.

Змінено користувачем xPON
  • +1 2
Опубліковано
28 хвилин тому, Electronshik сказав:

Так само буде й в нас.

А в нас чудово добровільно звалювали з Харківщини і Херсона. Ще й пам'ятники із собою забрали:D

Опубліковано
17 minutes ago, Electronshik said:

В принципі так, хоч і поляків так само виселяли з України у Польщу. Враховуючи сутність совєцької влади тоді в срср та пнр, можна тільки уявити ЯКИМИ методами це робилось. А ще краще розпитати тих, хто це пережив: як українців так і поляків.

Українців виселяли не під Німеччину ( з якого б це дива) ,а в Україну.

Я народився та виріс на вулиці,де половина хат була переселенська.

Що то не помітив ,аби сусідські батьки та бабусі з дідусями , називали котрих всі на вулиці  на польський манер Влодек,Геня, Маня , Гєник - так от ніхто з них не ридав за Польщею .

• -1 2
Опубліковано (змінено)
12 minutes ago, Nokian said:

Я цього не писав

12 minutes ago, Nokian said:

ніхто з них не ридав за Польщею .

Знов таки ж не всі.

27 minutes ago, volks said:

А в нас чудово добровільно звалювали з Харківщини і Херсона. Ще й пам'ятники із собою забрали:D

туди їм і дорога

Змінено користувачем Electronshik
Опубліковано (змінено)
53 хвилин тому, Nokian сказав:

І в якому це році по твоєму?

47-ий, якщо не знаєш, про що говориш

24 хвилин тому, Nokian сказав:

Я народився та виріс на вулиці,де половина хат була переселенська.

Що то не помітив ,аби сусідські батьки та бабусі з дідусями , називали котрих всі на вулиці  на польський манер Влодек,Геня, Маня , Гєник - так от ніхто з них не ридав за Польщею .

Та ти що?? Мої теж не ридали, бо було ніколи за тим, щоб життя з нуля влаштувати

Я б на тебе подивився, як ти мав гектари полів, десятки корів і коней, купу майна,  а тобі прийшли і сказали за пару годин зібратися, бо "їдеш на батьківщину" і можна брати тільки один віз зі збіжжям, двох корів та двох коней

Коли ти, чи твої рідні не бували у шкурі насильно переселених, то і нема чого тут плести про те, чого не знаєш

І під Німеччину виселяли також мішані сім'ї. Перед тим, як щось висрати, хоча б прочитав

Змінено користувачем INVICTUS
  • +1 3
Опубліковано
3 minutes ago, Electronshik said:

Я цього не писав

Знов таки ж не всі.

туди їм і дорога

Це писав один невіглас ,якому ти відповідав, в результаті він і далі думатиме,що українців виселяли під Німеччину.

З школи походу і далі виходять люди,котрим дуже легко навіяти,що земля плоска, і в котрих лише два поняття,чорне та біле.

Тоді поміняти уявлення де чорне,а де біле ,ну дуже просто.

Саме смішне, що більшість цього покоління думає,що якщо вони не телевізорі,а в інтернеті- то автоматично чомусь стали розбиратися в чомусь.

Точніше, це не смішно, а дуже сумно.

Але комусь вигідно.

• -1 2
Опубліковано

@Nokian, про операцію Вісла знаю як мінімум від родичів своєї дружини, які попали під цей каток. І там були ті, хто опинився під Німеччиною, і ті кого доля совєцька влада закинула аж на Кавказ.

І виселення йшло по принципу, який пояснив @INVICTUS

• +1 2
Опубліковано

Взагалі про це можна сперечатись та писати ще довго. Згадати про те, як чехи виселили німців з судєтської області після війни.

Звичайно що і ми опинимось перед цим вибором: що робити з тими, хто прожив багато років, десятиліть тут, в Україні, але ідентифікує себе як представника "руського міра"? 

Я навмисне не пишу що ці представники є росіянами. Не тільки. Можуть бути і інші.

Звичайно що тих, хто переселився з ерефії до України під час окупації, треба буде депортувати.

А в ідеалі щоб вони самі виїхали на свою ерефію

• +1 2
Опубліковано
33 minutes ago, INVICTUS said:

47-ий, якщо не знаєш, про що говориш

Та ти що?? Мої теж не ридали, бо було ніколи за тим, щоб життя з нуля влаштувати

Я б на тебе подивився, як ти мав гектари полів, десятки корів і коней, купу майна,  а тобі прийшли і сказали за пару годин зібратися, бо "їдеш на батьківщину" і можна брати тільки один віз зі збіжжям, двох корів та двох коней

Коли ти, чи твої рідні не бували у шкурі насильно переселених, то і нема чого тут плести про те, чого не знаєш

І під Німеччину виселяли також мішані сім'ї. Перед тим, як щось висрати, хоча б прочитав

Бандера вбив Пєрацького в 1934 ,тобто далеко до 1947 , і навіть до 1939 ,коли на твою думку недовбойба ,прийшли довбойоби,що переселяли ..

Отже нестиковка , ну і чим менше людина в чомусь розбирається- тим більше хоче компенсувати це нахрапом,образами і ТД.

• -1 2
Опубліковано
46 хвилин тому, Nokian сказав:

Саме смішне, що більшість цього покоління думає,що якщо вони не телевізорі,а в інтернеті- то автоматично чомусь стали розбиратися в чомусь.

Точніше, це не смішно, а дуже сумно.

А з якого буя ти вирішив, що ти у всьому краще інших розбираєшся?

Опубліковано

Ну і в наздогів для не невігласів для загального розвитку 

• +1 1
Опубліковано
47 хвилин тому, Nokian сказав:

Бандера вбив Пєрацького в 1934 ,тобто далеко до 1947 , і навіть до 1939 ,коли на твою думку недовбойба ,прийшли довбойоби,що переселяли ..

Отже нестиковка , ну і чим менше людина в чомусь розбирається- тим більше хоче компенсувати це нахрапом,образами і ТД.

Нестиковка в твоїй дурній голові

Акція "Вісла" відбулася у 1947-му році (якщо тебе забанила Вікіпедія), у мене є досі дідовий евакуаційний лист САМЕ ТОГО РОКУ

А про що ти мелеш - то взагалі незрозуміло

• +1 2
Опубліковано
1 hour ago, Electronshik said:

Звичайно що і ми опинимось перед цим вибором: що робити з тими, хто прожив багато років, десятиліть тут, в Україні, але ідентифікує себе як представника "руського міра"? 

вже пізно їх відселяти 

Опубліковано
WWW.FACEBOOK.COM

Ну ось вже і ТГ канал Оперативний ЗСУ про це пише. Хаймарс знищив пускову ланцетів. Принцип доволі простий, частоти та модуляції на яких працює ланцет...

Опубліковано
Just now, alexvvv said:
WWW.FACEBOOK.COM

Ну ось вже і ТГ канал Оперативний ЗСУ про це пише. Хаймарс знищив пускову ланцетів. Принцип доволі простий, частоти та модуляції на яких працює ланцет...

Ну ось вже і ТГ канал Оперативний ЗСУ про це пише. Хаймарс знищив пускову ланцетів.
Принцип доволі простий, частоти та модуляції на яких працює ланцет відомі, далі питання РЕР зробити тріангуляцію, стає відомо де з похибкою знаходиться оператор ланцетів, далі його знищують ао Екскалібуром або Хаймарсом. А після цього десь в расії хтось отримує білу ладу. Навчити нового літуна та подубувати пускову дуже довго і дорого.
Опубліковано
18 minutes ago, INVICTUS said:

Нестиковка в твоїй дурній голові

Акція "Вісла" відбулася у 1947-му році (якщо тебе забанила Вікіпедія), у мене є досі дідовий евакуаційний лист САМЕ ТОГО РОКУ

А про що ти мелеш - то взагалі незрозуміло

Якщо незрозуміло- то спитай, язик до Києва доведе.

Якщо просто хочеш показати себе крутим,то це дає лише на тупіших від тебе..

Вони тут є, але небагато.

• -1 3
Опубліковано
13 хвилин тому, Nokian сказав:

Якщо незрозуміло- то спитай, язик до Києва доведе.

Якщо просто хочеш показати себе крутим,то це дає лише на тупіших від тебе..

Вони тут є, але небагато.

Про що після твоїх висерів в тебе питатися? Про те, про що знаю змалку від рідного діда?

Спочатку смішило те, як ти корчиш з себе великого експерда у всьому на світі

Але останні дві теми - то геть не смішно

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)

До речі @Nokian

То як? Нам таки асимілюватися з кацапами, чи вже не треба і терміново їх виселяти?

Змінено користувачем INVICTUS
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Якби в тебе не було комплекса меншовартості( через що ти й стараєшся когось образити), то зрозумів би,що це Нам треба когось асимілювати.

А не з кимось.

• -1 3
Опубліковано
11 хвилин тому, Nokian сказав:

Якби в тебе не було комплекса меншовартості( через що ти й стараєшся когось образити), то зрозумів би,що це Нам треба когось асимілювати.

А не з кимось.

не міряй своє на чужих

то асимілювати, чи виселяти? бо два твоїх останніх висера якось взаємовиключають одне одного

Опубліковано

Хто захоче залишитись, отже погодиться на асиміляцію 

Хто не захоче, то й  сам виїде..

Це у країнах Балтії вже давно робиться .Також треба приділяти саму прискіпливу увагу 20 міліонам українців у Росії..

Недавній перегін Мі 8  показав,що це вже робиться .

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, Nokian сказав:

Хто захоче залишитись, отже погодиться на асиміляцію 

Хто не захоче, то й  сам виїде..

Це у країнах Балтії вже давно робиться .Також треба приділяти саму прискіпливу увагу 20 міліонам українців у Росії..

Недавній перегін Мі 8  показав,що це вже робиться .

Ага, значить асимілювати кацапів?  Це, звісно, брєд повний і плювок в очі кожному захиснику та жертвам війни, і про це вже говорилося, але до тебе ще не дійшло

Тоді навіщо було сьогодні плести щось про "виселення"?

Опубліковано

Корупція та не спроможність влади стати дійсно рушієм буде мати свої катастрофічні наслідки.

1. як тут дехто каже чому син високопосадовця та дочка не на фронті, так вони ж не винні що тато при посаді, і в них немає бажання гинути, чому тоді немає сафарі саме на на таких, щоб вони своїм прикдадом доводили що вони теж патріоти і т.д.

2. підсів на "тік-ток" може й там і брехня звичайно вброси, але стільки інвалідів які по факту не отримають надсучасні протези, і тільки й чую що вивели поза штат виплачують мізер, хтось радується що дали за стільки часу посвідчення УБД. Що за блядство робиться реально.

3. хто буде піклуватись про мою сімю коли мене там завалять чи стану інвалідом, вже поширюють в інтернеті "тєму" в держави стільки грошей немає, не вивезе стількох інвалідів і так далі, дамо пару гривень і далі хер вам, там де рукав пришивається. І як бути далі? Кому треба без рукий та без ногий, ладно там є ті, хто заробляв скажем так більше часу головою, то можливо знайде роботу, а ті, хто заробляв руками - клав плитку, будував будинки, місив роствор, штукатурив, як вони будуть заробляти на хліб? Все кінчиться тим що дадуть якісь подачки, як зараз пенсіонери отримують такий мізер що не можуть навіть покрити комуналку треба якісь там супсидії і дотації виклянчувати в держави. Стає відчуття що ніфіга не зміниться, а це печалька реальна.

Де блять розстріли корупціонерів привселюдні, де розслідування, я б їх всіх зігнав в один будинок і в режимі онлайн (за донати) показав би реаліті шоу по типу фільму "Піла". Де хочеш вирватись повинен за пів години згадати всі паролі до рахунків в офшорах, все перечисляєш на ЗСУ, не встиг, немає кінцівки, забув, ще чогось немає. Все в реальному часі. Думаю можна було б пару мільярідів назбирати то точно :)

• +1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, MACCEN сказав:

Де блять розстріли корупціонерів привселюдні,

А тепер поклади руку на серце і скажи, що не давав ніколи хабарів.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...