Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 minutes ago, MACCEN said:

Якщо я на кордонф дістану паспорт наприклад іншої країни і там буде якийсь Нік Марсен, чому мене не повинні випустити? По яким даним будуть шукати мене в базі, хіба як по відбиткам пальців.

Для початку має бути зафіксований факт В'ЇЗДУ якогось там "Ніка Марсена". Інакше виникає питаня: як він сюди потрапив?

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
53 minutes ago, Nokian said:

"Я прийму російський контроль над окупованими територіями та пообіцяю заблокувати кандидатуру України в НАТО", - кандидат у президенти США Рамасвамі дав обіцянки на випадок його обрання.

зараз при владі байден, який здав кацапам Крим, заблокував постачання зброї Україні і зняв санкції з північного потоку.

• +1 1
Опубліковано

Ще ніхто в США на офіційному рівні,навіть Трамп не заїкнувся,що ВИЗНАЄ окуповані території російськими 

Цей довбаний індус заробив майже мільярд доларів, і уявив,що розбирається в геополітиці таксамо,як у своїй біології.

Взагалі то ,я думаю, що його технічно виводять у суперники більш поміркованому кандидату,щоб той,більш поміркований виглядав пристойніше на фоні цього індуса.

Одначе, вважаючи,що в Англії прем'єром обрали індуса,,то що то треба до січня 2025 відвоювати чим більше нашої землі 

• -1 1
Опубліковано
1 hour ago, MACCEN said:

Якщо я на кордонф дістану паспорт наприклад іншої країни і там буде якийсь Нік Марсен, чому мене не повинні випустити? По яким даним будуть шукати мене в базі, хіба як по відбиткам пальців.

Якщо ти не знаєш, то в Велмарті стоять термінали з Facepay24 - пробив товар, показав своє ї..о - і зняло з картки. 

А господін Нік Марсен заїжджав в Україну і коли? Порушив термін перебування 90 днів? А по фейсу і відбиткам пальців ти капрал Кліторчук в них в базі, іди сюда.  

• +1 2
Опубліковано
Just now, Black said:

Якщо ти не знаєш, то в Велмарті стоять термінали з Facepay24 - пробив товар, показав своє ї..о - і зняло з картки. 

А господін Нік Марсен заїжджав в Україну і коли? Порушив термін перебування 90 днів? А по фейсу і відбиткам пальців ти капрал Кліторчук в них в базі, іди сюда.  

всі бази синхронізовані із прикордонниками?

Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

"Я прийму російський контроль над окупованими територіями та пообіцяю заблокувати кандидатуру України в НАТО", - кандидат у президенти США Рамасвамі дав обіцянки на випадок його обрання.

Також він обіцяє скасувати санкції, повернути Росію на світовий ринок і все це в обмін на вихід Росії з військового альянсу з Китаєм.

В Америці багато хто боїться ,що якщо Росія розвалиться,то Китай забере її по Урал,і стане надто загрозливим для США.

Тому вони і не дають нам достатньо зброї, щоб ми часом не розвалили цю мордоту

Він точно в США кандидат? Може то на вибори путіна готовлять?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
8 minutes ago, alexvvv said:

всі бази синхронізовані із прикордонниками?

База коли кожен в'їжджав і виїжджав за останні 20 років точно є. Біометрія, фотки, на якому транспорті заїжджав/виїжджав. Цього достатньо. З іноземним паспортом ти виїдеш, якщо ти по ньому в'їхав сюди протягом останніх 3 місяців або маєш посвідку на проживання тут. Якщо не в'їжджав чи порушив терміни перебування, то будуть перевіряти ретельно. Крім того звернуть увагу на вимову, зовнішній вигляд, прізвище ім'я. Це ж все зрозуміло.

Змінено користувачем Black
  • +1 3
Опубліковано

До речі, сьогодні на ютюбі прочитав нежартівливий комент, людина цікавилась чи є платні камери в тюрмі. Програміст напевно. Хоче кодити з камери 3 роки )))

• Ха-ха 3
  • Збентежений 1
Опубліковано
3 minutes ago, Black said:

До речі, сьогодні на ютюбі прочитав нежартівливий комент, людина цікавилась чи є платні камери в тюрмі. Програміст напевно. Хоче кодити з камери 3 роки )))

а навіщо йому кодити? 

Опубліковано
18 hours ago, Electronshik said:

Удачі! Нехай Вас Бог береже!

Щиро дякую!

17 hours ago, WebTraveller said:

Думаю буде можливість і "звідти" написати, в срачі прийняти участь))

Ну а як же)))

14 hours ago, halmer said:

Відмічайся тут хоть час від часу))

Обов'язково))

• +1 3
Опубліковано (змінено)

ну і що я вам скажу... На зазначений час - був тільки я один, а заради мене одного - "ніхто не буде гнать вєлосіпєд",
сказали - чекати пару днів ;) Але, з'явився дуже позитивний момент - про який трохи згодом, як приїду на місце, здогадатись не важко ;), але - напишу як вже точно все буду знати.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
7 minutes ago, Bliksss said:

ну і що я вам скажу... На зазначений час - був тільки я один, а заради мене одного - "ніхто не буде гнать вєлосіпєд",
сказали - чекати пару днів ;) Але, з'явився дуже позитивний момент - про який трохи згодом, як приїду на місце, здогадатись не важко ;), але - напишу як вже точно все буду знати.

дійсно відмічайся тут, щоб нам не було сумно, і ми принаймні знали що з тобою ОК, тут хоча дехто і "среться" один з одниам, але це скоріше по дружньому срач чим зі зла як то кажуть.

• +1 4
Опубліковано
10 minutes ago, vampirich said:

топікстартер цього на жаль не зрозумів 

то його якби біль скажем так, я не сприймаю це все серйозно, якщо не цікава чужа думка то можна і не писати нічого, а якщо цікаво і вона не така як твоя то чому ображатись?

скажу так з ким більше сваришся з тим якось більше дружиш, є приказка така:

"ти не бійся тих, хто тобі не подумавши скаже, ти бійся тих хто подумавши не скаже" 

думаю смисл цих слів всі зрозуміли, хто не зрозумів напишіть розжую :)

• Дякую! 1
Опубліковано
13 minutes ago, vampirich said:

топікстартер цього на жаль не зрозумів 

Ну ти і зрівняв масштаб його особистості, що з ілюмінатора споглядає всю Землю,  з дописувачами провінційного форуму які не можуть нічого цікавого про себе розказати :0016:

• Дякую! 6
  • Ха-ха 2
Опубліковано

Над кордоном хмари ходять хмурі ...

Цієї ночі через удар блискавки (!) на українсько-білоруському кордоні вибухнули кілька протитанкових мін

В результаті пошкоджено опору моста та зруйновано залізничне полотно в обидві сторони.

Опубліковано
8 хвилин тому, alexvvv сказав:

Поліція візьметься за полтавського фітнес-тренера, який плюнув у ветерана війни

https://www.pravda.com.ua/news/2023/08/29/7417569/

ще б бралася за тих ушльопків, що в Одесі, Львові та інших містах людей посеред вулиці викрадають

• Збентежений 1
Опубліковано
41 minutes ago, INVICTUS said:

ще б бралася за тих ушльопків, що в Одесі, Львові та інших містах людей посеред вулиці викрадають

або звели б їх з цим біосміттям

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
6 hours ago, Black said:

людина цікавилась чи є платні камери в тюрмі.

"передай йому" - є, але - там черга, бо - ціни смішні, місць - мало, ну і "просто так" - телефон не дадуть, не кажучи про ноут.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
5 годин тому, Bliksss сказав:

На зазначений час - був тільки я один, а заради мене одного - "ніхто не буде гнать вєлосіпєд"

Так і війна може закінчитись))) На це і будем надіятись))

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...