Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 hour ago, SergLutsk said:

А яка офіційна версія мордору стосовно того чому вони збивають свої літаки ? Типу "ашипка аператора ппо" ?

відкрита справа про порушення правил повітряного руху, якась така новина була

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
22 minutes ago, jurgen007 said:

По перше не вистачить місця а по друге поряд з могилами НКВДистів і стребків, до того ж це було єврейське кладовище до за Польщі.

То на самому почесному місці в Луцьку лежать нквдсти( хоча звичайних радянських солдат, там в десятки більше), ну і євреї( хто би сумнівався) 

А віддати шану героям,що віддали життя за нас,за наших нащадків- цим нащадкам і нема,і НЕ БУДЕ  де?

Опубліковано

Не знаю, як в інших містах,а в Луцьку дуже гарний меморіал в центрі міста, і там точно є місце для найдостойніших лучан.

Лежати там,це честь на віки.

Опубліковано
12 minutes ago, Nokian said:

Не знаю, як в інших містах,а в Луцьку дуже гарний меморіал в центрі міста, і там точно є місце для найдостойніших лучан.

Лежати там,це честь на віки.

Для цього не треба там фізично лежати, меморіальні плити поставити

• +1 4
Опубліковано
2 годин тому, Yurez сказав:

відкрита справа про порушення правил повітряного руху, якась така новина була

А ну ясно, царь сказав мовчати, значить нічого не сталось, все ок. Просто літаки інколи падають, а підводні човни тонуть... знайома пісня

• +1 1
Опубліковано
23 hours ago, MACCEN said:

як правило пишуть рядовий :) напевно це не самий гірший варіант, але є біда, є люди які паталогічно не можуть комусь підчинятись якщо керівник довбойоб як тоді робити? В цивільному житті можна звільнитись, а на війні хіба як застрелити такого керівника?

Вже немає рядових, -солдат.

Опубліковано

Можу порадити як виїхати за кордон, відправляєш родину за кордон, щоб дали посвідку, йдеш служити, не бокопориш, як буде відпуска, пишеш рапорт на виїзд до сім'ї дають папір і виїзжаєш

• +1 2
Опубліковано (змінено)
12 hours ago, romanc said:

Можу порадити як виїхати за кордон, відправляєш родину за кордон, щоб дали посвідку, йдеш служити, не бокопориш, як буде відпуска, пишеш рапорт на виїзд до сім'ї дають папір і виїзжаєш

і не повертаєшся?

ПС: це правда, що щоб піти у відпустку треба командиру заплатити?

Змінено користувачем Yurez
Опубліковано
21 minutes ago, Yurez said:

і не повертаєшся?

ПС: це правда, що щоб піти у відпустку треба командиру заплатити?

Якщо ж ще такі командири які за відпустку чи взагалі за щось здирають гроші, дивно чому вони ще досі не кормлять червів десь хз де, чи не пропали безвісти.

Дехто в інтернеті пише виграємо війну розберемся потім зі всіма корупціонерами, так чому ж не розбиратись по чуть-чуть вже на місці.

PS. Я теж чув такі історії, та й є ще такі яким треба платити типу данини щось типу цього.

• +1 2
Опубліковано
12 hours ago, romanc said:

Є ще простіший варік, якщо є дитина не повнолітня фіктивно розвестись і оформити опікунство.

Опубліковано (змінено)
4 hours ago, MACCEN said:

Є ще простіший варік, якщо є дитина не повнолітня фіктивно розвестись і оформити опікунство.

по часу від 3 місяців до року )) і ДУЖЕ не простий варік )) Саме розлучення, якщо є неповнолітня дитина - досить довгий процес, потім, потрібно - матір позбавити батьківських прав - це взагалі пздц, звісно, якщо мати не стоїть на обліку алко/нарко і т.п. диспансерах.

P.S. Як що "вменяєма мати, при розлученні відмовиться від дитини на користь батька (який підлягає мобілізації) то і взагалі можуть дитину вилучити, доки не розберуться, треба таке?

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
2 hours ago, MACCEN said:

ще простіші варанти

1. Бухаєш тиждень-два, родичі здають тебе в алко-нарко, отримав довідку - вже не до мобілізації, будуть інші претензії, зі строни соціальних органів і т.п.

2. Знаю випадок, чувак в магазині взяв кілька пляшок коньяку і пішов на вихід... условка 3 роки, але, якщо не фартане, то можуть штраф виписати - це не звільняє від мобілізації, або - можуть реальний строк дати, хз, що обираєш? ;)

• +1 1
Опубліковано

До вечора будуть варіанти з ампутаціями: швидко і надійно

45 minutes ago, vampirich said:

ого в яке цікаве русло повернула дискусія :)

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)
5 hours ago, vampirich said:

ого в яке цікаве русло повернула дискусія :)

та, люди ще не таке видумують, наприклад, в алко-нарко - "черга", реально знаю пару чоловік, десь по місяця півтора-два в нвкродиспансері  і "дають довідку". Ну, вони в принципі і так любили бухнуть, а тут - заради справи )) Водійське посвідчення автоматом забирають напевно, і це нібито (точно не скажу) не дає право виїзду закордон. Тому - "сумнівне задоволення", а варіант з дітьми/усиновленням/розлученням - це взагалі пздц як на мій погляд. 

• +1 1
Опубліковано
49 minutes ago, Bliksss said:

варіант з дітьми/усиновленням/розлученням - це взагалі пздц як на мій погляд. 

Дуже активно практикується в всяких Одесах )))

Опубліковано
9 minutes ago, Black said:

Дуже активно практикується в всяких Одесах )))

Скоріше, "одруження" з жінкою з інвалідністю. Щодо дітей - вперше чую.

Опубліковано
37 minutes ago, turbo said:

Вони там будь-якими способами виїжджають і одружуються на багатодітних також.

Опубліковано
43 minutes ago, Black said:

Вони там будь-якими способами виїжджають і одружуються на багатодітних також.

Найбільші відчайдухи якось йдуть через невизнану ПМР:lopata:

Опубліковано
4 годин тому, turbo сказав:

Є незаміжня знайома, інвалід дитинства(хромає), то з початку війни за нею чоловіки табунами ходять. Каже, така увага і залицяння, наче вона супермодель.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
12 hours ago, turbo said:

До вечора будуть варіанти з ампутаціями: швидко і надійно

кому ампутацію? собі чи жінці буде достатньо?

Змінено користувачем case_l
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 4
Опубліковано
6 hours ago, case_l said:

кому ампутацію? собі чи жінці буде достатньо?

Ухилянтам песюн всеодно зайвий - а заради такого видовища тцк точно зробить білий квиток:DТільки треба буде швидко драпати в Польщу, поки психлікарня не пронюхає

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Я хуєю :ohmy: Мова про війну чи як від неї відкосити :ohmy: Всі нах на клубніку в Польщу хто воювати не хоче чи хоч якось армії нашій допомогти, хоч по мірі можливості 

• Ха-ха 1
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...