Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Небезпечно то, який завод буде наступним,через місяць.

Здогадуюсь, але не хочу накаркати.

Та й рускі форум читають

• Ха-ха 1
  • -1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 minute ago, Nokian said:

Та й рускі форум читають

беруть найбільш бюджетоутворюючі заводи у місті і по списку

Опубліковано
51 minutes ago, Bliksss said:

навіть не знаю як би я зреугав на таку ****. Якщо бабусі з маразмом - то одне, якщо бабуся з маразмом і смартфоном - це вже може бути небезпечно...

бабусі з маразмом і смартфоном таку інформацію доніс 40-річний ніби і не дурний син...

Мнені аж цікаво стало звідки він таку інформацію почерпнув..

Опубліковано (змінено)

19 minutes ago, vampirich said:

мож -"бабуся з маразмом" - ще не забула азбуку Морзе...;)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
40 minutes ago, vampirich said:

Це - реальний пройоб, відповідної служби ,якщо це - дійсно так і було.
P.S. А взагалі, пиздіти таки менше треба, навіть - "серед своїх"

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
2 hours ago, Nokian said:

Та й рускі форум читають

Тут особливо нема що здогадуватись, Гугл мапи відкриті усім. Надіюсь, на передачу Тільців нічого не вплине.

Опубліковано
4 hours ago, Bliksss said:

То,  "все - фігня",  данбасянє написали в своєму тг аналі - "там делалі шарікі, каторимі укри наших детей дамбілі "

Якщо на то пішло, то в озм-72 савецкой , роліки.

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

Якщо на то пішло, то в озм-72 савецкой , роліки.

сам знаєш, вони - вірять в те, про що "партія сказала"...здоровий глузд - там і поряд не проходив.

• +1 3
Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

сам знаєш, вони - вірять в те, про що "партія сказала"...здоровий глузд - там і поряд не проходив.

А в партії сидять якісь неосвічені. Чи то їх ші таке пише?)

Опубліковано
33 minutes ago, romanc said:

Чи то їх ші таке пише?)

я - зрозумів прикол ;) ну, але це ж- прикол, просто посміялись, навіть - якщо не зрозуміли про що мова;)

Опубліковано
37 minutes ago, romanc said:

Я не про "наші партії казав":0011:а про узьких.......

Опубліковано (змінено)

https://youtu.be/8nenPbpM5BU.

Цікава підбірка.

Особливо життєво про Маріуполь, приблизно всередині.

Ну в яскраві зразки, як робити  максимально. ДІЄВУ  пропаганду.

Змінено користувачем Nokian
  • -1 1
Опубліковано
On 8/17/2023 at 8:26 PM, romanc said:

А навіщо напрягатись якщо піпл схаває і такий маразм. Це ж не ринок, та і конкурсів немає певно. Що вигадають в те і вірять - альтернативи немає.

Опубліковано

У боях з російськими військами загинули ще двоє бійців з Волині: 28-річний Євген Шуляк з Копачівської громади і 30-річний Сергій Степанкевич з Нововолинська.

• Cумний 1
Опубліковано
T.ME

По ситуації в Чернігові. І для уникнення маніпуляцій, якими вже хайпують деякі блогери. 1. Удар був, але де і коли мають заявити...

Опубліковано

Організатори виставки просто "генії". Якщо це був захід для військових, інженерів та волонтерів, то навіщо його взагалі анонсувати? Для чого його проводити у незахищеному ППО Чернігові? Чого цей захід в кінці-кінців проводити в центрі міста, а не десь в ангарі на околиці? Більшість жертв - на вулиці, ті, що були на виставці, встигли спуситися в укриття.

Ніхто не роганяє ненависть, але за півтори роки війни вже пора зрозуміти, хто воює проти України і що цей ворог не має якихось моральних рамок для своїх дій.

• +1 1
Опубліковано

Схоже на діверсію

41 minutes ago, xPON said:

Організатори виставки просто "генії". Якщо це був захід для військових, інженерів та волонтерів, то навіщо його взагалі анонсувати? Для чого його проводити у незахищеному ППО Чернігові? Чого цей захід в кінці-кінців проводити в центрі міста, а не десь в ангарі на околиці? Більшість жертв - на вулиці, ті, що були на виставці, встигли спуситися в укриття.

Ніхто не роганяє ненависть, але за півтори роки війни вже пора зрозуміти, хто воює проти України і що цей ворог не має якихось моральних рамок для своїх дій.

• +1 2
Опубліковано

Мы готовы обменять Белгород на членство Украины в НАТО, — Зеленский отвечая на вопрос, рассматривается ли обмен территорий Украины по приглашению в альянс

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Опубліковано

@jurgen007 - хз, чому тебе "засмучує, ця - ситуація". Що не так сказав Зеленський? Стібався з роісян, можна Бєлгород поміняти, але - ніяк не Україну, в чому - питання?

Опубліковано (змінено)

відповідь не те щоб засмутила а скоріше  збентежила, і стібався він не з росіян а з присутніх. Жарти в стилі "квартал 95" на заході не розуміють, ну але хоч дякувати вже навчили, кожну хвилину починає з дякування.

Змінено користувачем jurgen007
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...