Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

І до речі, колона була з автобусів на білоруських номерах, проїзджала мацквабад, там і побачили. Це щоб не подумали - що вони на бронетехніці їхали.

Показували колону "джипів" в ТГ - то це хз, скільки там цих виблдків влізе? самі порахуйте.

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
59 хвилин тому, Bliksss сказав:

так питання і було - "откуда дєньгі"? Хто замовляє "музику"?

Та хз. Може й за гроші кацапії. А може бульбарусії.

Я думаю, що то таки охорона для бацьки.

Опубліковано (змінено)
17 minutes ago, volks said:

А може бульбарусії

немає там бабла, від слова - зовсім

Опубліковано (змінено)
17 minutes ago, volks said:

Я думаю, що то таки охорона для бацьки.

окуєнна охорона, яка ніж в спину може вставити )) якщо всерйоз сприймати, що похід на мацквабад - це була "многоходовочка", щоб рейтинг пуйла підняти - можливо, але - до звізди, бацька вже знає - що буде "шухєр", а куди с'їбатись? обложили зі всіх сторін.

• +1 1
Опубліковано

А реально рб з її розміром теріторії vs 50-60т армією непоганий маршрут для походу ЗСУ на мацкву чи петербург.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
2 hours ago, romanc said:

Так вони вже "перевірені", не заплатиш, придуть до нанімателя зі зброєю.

так можливо - вапрос не про бабло?:0144: ти - мене випередив, "вапрос" - завжди про бабло, але - ця війна  просто у всі енциклопідії увійде.... це самі кончені підораси в Освєнцимі такої хуйні не робили як ці рузькі виблядки. Якісь підори, кажуть що після війни, варто - "панять і прастіть"....право - більшості, нах, значить - нах

Опубліковано
6 hours ago, Bliksss said:

так питання і було - "откуда дєньгі"? Хто замовляє "музику"?

Схильний вірити версії про різні групи впливу в кремлі.

Але час покаже 

• +1 1
Опубліковано

Ще питання до нелогічності промов пукіна за то що вагнера не в правовому полі рфії, а остальні чвк коли почнуть розформирувати?

Опубліковано

А коли в діях чи висловлюваннях мордору була послідовність і логічність ?! Я вас прошу. Це як баба на лавочці сказала, сьогодні сказала, завтра "не було такого"

• +1 1
Опубліковано

Це як слухати.

От сказали щось Асаду, і вже скільки років не кидають його.

Та й вся Африки нині більше надіється на хула,ніж на макарона

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Nokian сказав:

Це як слухати

Що значить як слухати ? :D. Так і про те ж мова - що поки їм вигідно буде сказане вчора, до тих пір воно і матиме силу. А як перестане бути їм цікавим, так "я слово дав - я і забрав" :D

Суть питання ж була не в тому як довго і кому саме вони не зрадили. А в самому принципі що це рано чи пізно відбудеться. 

Чи може ти закладеш свій магазин на спір, що вони не продадуть Асада ще 2, 3, 5 років ? ;)

Змінено користувачем SergLutsk
  • Дякую! 1
Опубліковано
14 хвилин тому, Nokian сказав:

Якби Росія була таким брехуном, то не тримались би так за неї Південна Америка,Африка , Азія

Ой да я тебе прошу, чи ти сьогоднішній !? Вони за росію тримаються ?! Да хто дає бабки той і маладєц ! Той і класний пацан ! За чий рахунок гуляєм того і хвалим ! Ну знайшла вона собі таку нішу в певних ареалах/країнах і систематично їх прикормлює, так це що значить що вона їм віддана ? Що вона за них печеться переживає ? Що вона не розміняє їх всіх при першій ліпшій нагоді якщо виникне така потреба ? Та не сміши мої тапки. Та й те саме зроблять і штати, у мене немає рожевих окуляр.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

Штати мають бабок побільше від Росії, але по справжньому підтримують лише тих,хто і сам себе підтримує непогано, тобто Японію, південнукорею,Ізраїль.

А Іран,Ірак,сирію,афганістан кинули.

Ну таке життя.

Опубліковано (змінено)

Мені от тільки одне не зрозуміло, чому штати ТАК бояться розвалу роїсі ?! Чим купа розрізнених і ворогуючих недореспублік, навіть заволодівших ядерною зброєю, небезпечніші і важче контрольовані, аніж одна велика диктаторська раша ?! Адже саме це всі завжди озвучують першим і головним аргументом, що не можна щоб ядерна зброя дісталась самопроголошеним неконтрольованим окремим республікам, вірно ? Але чекайте, а тобто одна ціла раша типу контрольована ? Так виходить ? Тобто все те, що вона творить в світі і в Україні, це контрольована раша ? :huh:. І безпечна !? Тому що не стріляє ядерною зброєю направо і наліво ? А типу новостворені республіки почнуть пуляти аби куди ? ^_^

Ой щось мені цей "аргумент" зовсім не заходить... Певно скоріше є, як завжди, якісь кулуарні домовленості. Бо не на пустому місці з'явилась та мудрість "розділяй і володарюй", очевидно що кілька розрізнених недореспублік не то що для штатів не зможуть становити серйозної загрози, а навіть вже і для України. 

І друге, що очевидно, що вся славнозвісна міць раши тримається ні на чому іншому, як на безмежно великих ресурсах усього. За рахунок цих ресурсів вона і може досягати своїх цілей. А розділи її і все, це буде пшик, надута мильна булька самолюбування

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 2
Опубліковано
25 хвилин тому, SergLutsk сказав:

неконтрольованим окремим республікам

Серед українців зараз ходить жарт типу "Українсько-китайський кордон". Так от, для США - це дуже сумний жарт, дуже-дуже чорний гумор.

Опубліковано
59 хвилин тому, YVitaliy сказав:

Серед українців зараз ходить жарт типу "Українсько-китайський кордон". Так от, для США - це дуже сумний жарт, дуже-дуже чорний гумор.

Що ти маєш на увазі ? Що Китай поглине/захопить/купить ті відколовшіся республіки і стане небезпечнішим для штатів ?

Опубліковано
3 hours ago, SergLutsk said:

Мені от тільки одне не зрозуміло, чому штати ТАК бояться розвалу роїсі ?! Чим купа розрізнених і ворогуючих недореспублік, навіть заволодівших ядерною зброєю, небезпечніші і важче контрольовані, аніж одна велика диктаторська раша ?! Адже саме це всі завжди озвучують першим і головним аргументом, що не можна щоб ядерна зброя дісталась самопроголошеним неконтрольованим окремим республікам, вірно ? Але чекайте, а тобто одна ціла раша типу контрольована ? Так виходить ? Тобто все те, що вона творить в світі і в Україні, це контрольована раша ? :huh:. І безпечна !? Тому що не стріляє ядерною зброєю направо і наліво ? А типу новостворені республіки почнуть пуляти аби куди ? ^_^

Ой щось мені цей "аргумент" зовсім не заходить... Певно скоріше є, як завжди, якісь кулуарні домовленості. Бо не на пустому місці з'явилась та мудрість "розділяй і володарюй", очевидно що кілька розрізнених недореспублік не то що для штатів не зможуть становити серйозної загрози, а навіть вже і для України. 

І друге, що очевидно, що вся славнозвісна міць раши тримається ні на чому іншому, як на безмежно великих ресурсах усього. За рахунок цих ресурсів вона і може досягати своїх цілей. А розділи її і все, це буде пшик, надута мильна булька самолюбування

Штати бояться,що 

1-загнаний у безвихідь ( в тому числі різкою та сильною  перемогою зсу), хуло таки вдарить ядеркою .

2- раша та Китай об'єднаються проти США ( Україно китайський кордон).

Тому й діють тактикою тисячі дрібних порізів

• Cумний 1
Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

1-загнаний у безвихідь ( в тому числі різкою та сильною  перемогою зсу), хуло таки вдарить ядеркою .

ядерне стримування не так працює і не залежить від дій ЗСУ

• Дякую! 1
Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказав:

Штати бояться,що 

2- раша та Китай об'єднаються проти США ( Україно китайський кордон).

Тому й діють тактикою тисячі дрібних порізів

І якому з цих пунктів суперечить (заважає) корисності розвалу раши на недореспубліки ? Навпаки, такий розвал фактично унеможливлює обидва пункти

Опубліковано
32 хвилин тому, SergLutsk сказав:

недореспубліки

Сам дав відповідь на питання. Вони не стануть незалежними. І підуть "під крило" (особливо східні, найбагатші на природні ресурси, регіони)точно не до Заходу, який призвів до розвалу кацапстану, а якраз до Китаю, відкриючи йому необмежений доступ до цих самих ресурсів. Якщо риторика росії стосовно Заходу зводиться до "гейропи" чи "піндостану", але загальні "цінності" явно прямують до капіталізму, то комуністичний Китай не приховує свого прагнення до експансії на весь світ, незалежно від того, які засоби (той самий капіталізм) на теперішній час вони для цього використовують.

Зараз на Китай є єдиний зовнішній важіль впливу - економіка, адже мають величезне населення і обмежені ресурси. Дай йому ще ресурси і далі хрін що йому зробиш.

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, YVitaliy сказав:

адже мають величезне населення і обмежені ресурси. Дай йому ще ресурси і далі хрін що йому зробиш

Це ж з якої радості він має обмежені ресурси ? Країна таких розмірів може мати проблему з ресурсами ?! :wacko:  А з якого ж фіга і за рахунок чого вони постійно б`ють світові рекорди по масштабності будівництв ? То найбільша в світі гребля, то найдовший в світі міст, то найшвидший потяг чи ще щось в такому дусі. Це все від біди на ресурси ?

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...