Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 minutes ago, Bliksss said:

Де ж їх - взяти? хз, посада - псує людину, чи людина - псує посаду.

З таксистів чи з борди...

• Ха-ха 2
  • +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
18 minutes ago, romanc said:

З таксистів чи з борди...

аби - не з блохєрів, чи рестораторів;) вже днями читав, один блохєр, сказав - "піду в політику, чи бізнес, але - краще в політику, людям допомагати..." я - в ахуї "дорогая редакция..."

P.S. Таки з борди - вже був, в облраді.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)

нєжданчік

Российский бот Алиса считает, что Донбасс — это Украина

рвуться пукани - просто пздц.

P.S. Хто не в курсі, Аліса - щось типу АІ в рашн варіанті від яндекса, але, криворукі - навіть спіздити нормально не можуть.

Опубліковано
52 хвилин тому, Bliksss сказав:

Российский бот Алиса считает, что Донбасс — это Украина

Боїться, що за діскрєдітацию штрафануть. Може і справді воно розумне.

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
49 minutes ago, volks said:

Боїться, що за діскрєдітацию штрафануть.

Навпаки - НЕ боїться, хоча, "вони" - хочуть яндекс "прихватизувати", щоб - точно знати - що куди і як, і показувати - те що треба (хоча, це гівно - яндекс, вже давно так робить) мож правду каже і  мстить таким чином?

Опубліковано
10 hours ago, Bliksss said:

аби - не з блохєрів, чи рестораторів;) вже днями читав, один блохєр, сказав - "піду в політику, чи бізнес, але - краще в політику, людям допомагати..." я - в ахуї "дорогая редакция..."

P.S. Таки з борди - вже був, в облраді.

і в міськраді було двоє з борди. Крава і АК88. Один нажаль помер від хвороби, а інший "прославився" тим, що згідно декларації купив хамера H3 за 25 тисяч грн

• Cумний 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Вже в мережі - "гуляють свіжі фото" - Залужного, Буданова - цікаво що русня на цю тему вигадає:mdr:

Кілька тижнів розганяли тему - що ні одного, ні іншого - немає серед живих, або, принаймні - важкі поранення.
"дімку з машкою" - можна зрозуміти, вживають без міри, то ще не таке насниться, а от бункерний дід - напевно зекономив на вентиляції і глюки почались...

Опубліковано
15 minutes ago, Bliksss said:

Вже в мережі - "гуляють свіжі фото" - Залужного, Буданова - цікаво що русня на цю тему вигадає:mdr:

навіть після відео Буданова, де він коментує свою смерть, по руснявих ресурсах більшість думок що це фотошоп і діпфейк. бо там десь родимка є а там нема, там голова більша а тут меньша, там якось не так рука зігнута і т д. Коротше "Стадія отріцанія"

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
20 minutes ago, vampirich said:

Коротше "Стадія отріцанія"

так це ж - добре;) наближаємся до "стадії осознанія і прінятія реальності"

таки точно - "зомбовані", сидять - глушать водку, і ВСЕРЙОЗ - сприймають зомбоящик.

P.S. Чого "гріха таїти", були в мене друзі на московії (вони і Крим не визнавали узьким, і данбасят), як тільки війна почалась - то ще якось відмазувались (простітє/ізвінітє єто не все такіє, может помочь чем-то..) Не спілкуюсь, принципово,не маю такого бажання, хоча - більшість з них, вже звалила з рашки і навряд чи повернуться.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
20 hours ago, MACCEN said:

а де бляха робочі місця,

тобто? наведу приклад, ТУТ, на борді- шукає людина працівників, пристойна ЗП (вище середньої), з вимог - не бухати і бажання працювати. Вже - місяць він поновлює оголошення.
Ось - пруф

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
10 minutes ago, sergkots said:

На підземні смітники у Луцьку витратять 91 мільйон гривень

Такий - тільки на Яровиці є (був), і - планували десь на "львівській". Машину для обслуговування - купили вже давно, ще  - до війни. Що ця машина всі ці роки робила- хз, для обслуговування ОДНОГО будинку?
P.S. Тема - аналогічна тіж, що про "футбольне поле в Ківерцях";)

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, alexvvv said:

то що не донатити? 

Звісно - донатити, якщо є можливість. Хто і куди донатить - це вже інша справа, можна - безпосередньо, можна на якісь фонди. Я - безпосередньо купую деколи, деколи - просять на "фонд" перекинути для "когось іншого".
Ніяких грошей не збираю, роблю все за свої (скільки можу, хоча, таки деколи замовники якусь тисячу-другу доларів дають в якості бонуса, з натяком - що це має піти на допомогу хлопцям), тому, в МЕНЕ є совість - і вона, буде чистою після НАШОЇ ПЕРЕМОГИ,

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
22 hours ago, MACCEN said:

а де бляха робочі місця

мож я - трохи не так висловився в своєму попередньому пості.
хотів сказати, що - робота таки є, і якщо вже немає "варіантів", то таки сім'ю прогодувати можна, якби в цьому було питання.

P.S. Деколи, можна і "корону з голови зняти" і погодитись на менший рейт, все ж від ситуації залежить. Деколи - можна піти на принцип - і підвищити рейт ,"відшити" замовників - які потім купу правок присилають, або, якщо таки присилають - щоб це було економічно виправдано;) Як правило - потім вже дають чітке ТЗ і не вимахуються.:0011: 

Опубліковано
3 hours ago, Bliksss said:

хуйлу доповіли про знищення, тепер він труси отруїть тим, хто набрехав у доповіді  

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
5 minutes ago, alexvvv said:

тепер він труси отруїть тим, хто набрехав у доповіді 

най би так і було;) як "мінімум" - кілька дибілів мінуснуть., узькі - таки з'їдять "один-одного", просто - допомогти треба.

Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

Гроші - є? Бюджет Луцька - чималий...

Так з 2014 по 2022 рок влада проводила політику, що війни немає, тому продовжуємо жити по інерції, походу тепер світогляд тільки в окопі змінюється, чи після прильоту ракети.

• +1 1
Опубліковано

Продовжимо тему - про війну, не тільки російсько-українську, а трохи більше.
Як вам- взаємні заяви Байдена і Сі Цзиньпіна?

Я - таки думаю, що вони - "домовляться", бо - рашка дуже "занепокоєна" цими всіми поїздками на найвищому рівні і т.п.;) могли би рашку - порішати за два дня....було б бажання.

• +1 6
Опубліковано
26 minutes ago, Bliksss said:

Продовжимо тему - про війну, не тільки російсько-українську, а трохи більше.
Як вам- взаємні заяви Байдена і Сі Цзиньпіна?

Я - таки думаю, що вони - "домовляться", бо - рашка дуже "занепокоєна" цими всіми поїздками на найвищому рівні і т.п.;) могли би рашку - порішати за два дня....було б бажання.

США останніми роками не зовсім здорова через блм і іншу фігню з трансгендерами та лгбт, байден як і хуйло однією ногою в могилі через вік, тому китай тупо спостерігає і не підтримує жодну сторону 

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...