Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
7 минут назад, Bliksss сказал:

Уникальные кадры подготовки к пуску ракет по Волыни, прямо из приемной Лукашенка

https://t.me/UkrainaOnlline/24178

@Bliksss, а можна піздахаханьки у тему гумору?

Бо тим, хто зараз був на нафтобазі, цей гумор точно не оцінити

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

хз чи правда

Косово, користуючись ослабленням Росії, почало наводити лад із сербами

Цитувати

Президент Сербії Александар Вучич заявив, що Брюссельської угоди про нормалізацію відносин з Косово більше не існує. Про це повідомляє RTS.

24 березня Судова рада в Косово усунула з посади голову суду першої інстанції в Митровиці Ліляну Стеванович. За два дні до цього вона зустрічалася з Вучичем, що, на думку міністра юстиції Косово Альбульєн Хаджії, порушує моральну та професійну етику. 

Опубліковано
12 хвилин тому, Alex S сказано:

Там біля Троянди Вам нормально чути? Голосно?

Ну мене якось на зупинці застала то ледве серце не зупинилось. На роботі теж добре чути. А дома не дуже, напевно вікна кращі.

Опубліковано
6 хвилин тому, Geniee сказано:

то я краще буду розумнішим і поставлю собі сирену на телефон

Ну та, будь "розумніший" за старших людей та за деяких переселенців, що іноді й без телефонів лишилися, втікаючи від війни

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Ну та, будь "розумніший" за старших людей

Не встиг Зеленський смартфони пенсіонерам роздати....

• +1 1
Опубліковано

Взагалі таке відчуття що починається щось глобальне:

Азербайджан користуючись моментом продовжує звільнення Нагорного Карабаху. І тут вірменам вже ніхто не допоможе.

Якщо правда за Косово, то може початися там. Бо протиріччя нікуди не зникли. і рашистам до речі це може стати у нагоді. Бо вони можуть принести у жертву Сербію, щоб відволікти НАТО від України.

Що далі? Хто наступний?

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Electronshik сказано:

Взагалі таке відчуття що починається щось глобальне:

Азербайджан користуючись моментом продовжує звільнення Нагорного Карабаху. І тут вірменам вже ніхто не допоможе.

Якщо правда за Косово, то може початися там. Бо протиріччя нікуди не зникли. і рашистам до речі це може стати у нагоді. Бо вони можуть принести у жертву Сербію, щоб відволікти НАТО від України.

Що далі? Хто наступний?

Поляки, поки неофіційно, але заявили, що Калінінград - окупована москалями територія

Грузини, японці, молдавани

Тут якщо зараз всі роздупляться, то кануть у вічність усі "заваєванія" 

Змінено користувачем Werwolf777
Опубліковано
12 минут назад, Werwolf777 сказал:

Ну та, будь "розумніший" за старших людей та за деяких переселенців, що іноді й без телефонів лишилися, втікаючи від війни

Телефони могли тупо віджати ті ж рашисти, коли переселенці проходили їх блокпости.

• +1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, Electronshik сказано:

Все логічно. Нажаль.

ну і крім того, вояка з кацапстану який сьогодні звітував про "фазу", сказав що на черзі - вузлові залізничні станції, підприємства не тільки оборонного профілю, але і ті, які можуть бути пристосовані...

От і читай писак, які у всіх деталях з фоточками пишуть що на такому-то заводі - розпочали масове виробництво тротитанкових їжаків та шипів замість виробництва рогатих.

• +1 3
Опубліковано
3 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Грузини - щось взагалі не рвуться, хоча, враховуючи останнї повідомлення з абхазії - могли б скористатись моментом

https://t.me/UkrainaOnlline/24180

Молдавани - не рипнуться

Японія - проводить навчання, рашка - розпочала у відповідь.

Опубліковано
3 минуты назад, Werwolf777 сказал:

Якось немає бажання бути учасником гри Fallout. В реалі. 

Опубліковано
4 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Поляки, поки неофіційно, але заявили, що Калінінград - окупована москалями територія

Спойлер

Ти може почув ,що в Карабасі робиться. Саме час! Але всі сцикуни, молдаванам пох, грузини - проросійський уряд, німці - рада НАТО , японці - китайці дивляться ,як ешелони знімають з ДСходу і гонять в Бєлгород і Краснодар …. 

• +1 3
Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

Грузини - щось взагалі не рвуться, хоча, враховуючи останнї повідомлення з абхазії - могли б скористатись моментом

https://t.me/UkrainaOnlline/24180

Молдавани - не рипнуться

Японія - проводить навчання, рашка - розпочала у відповідь.

Грузини можуть скоро рипнутись

Президент Молдови вже заявляла, що свиногорія має вивести свої війська з Придністров'я 

Всі чекають зручного моменту, коли кремль впаде

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

Це все зрозуміло. Що є переможець і переможений.

Звичайно я розумію за що ми воюємо. І вже навіть не за свій шлях розвитку, а за те щоб просто бути. Бо те що робиться у тому ж Маріуполі чітко показує одне: нас, українців, банально хочуть знищити.

Просто якщо події у світі вийдуть з під контролю то є ймовірність того що переможців не буде. Взагалі нікого не буде.

Спойлер

А білоруси... Вони вже завойовані. Просто поки це не усвідомлюють. А коли усвідомлять, то може некісло й там спалахнути. Бо з білорусів завжди виходили хєрові окупанти але дуже гарні партизани. І рашистам я думаю ще це доведеться відчути на своїй шкурі.

• +1 1
Опубліковано

Щойно відбулося моторошне ДТП в Смт. Колки за участі Форд Мустанг та жигуля...

https://t.me/Iutsk/7010

P.S. Це не безпосередньо про війну, але, в певному сенсі - це її наслідки... поліцаїв на дорогах менше, особливо в районах...

Опубліковано

33 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

Ну мене якось на зупинці застала то ледве серце не зупинилось. На роботі теж добре чути. А дома не дуже, напевно вікна кращі.

люди позакривали пластикові вікна наглухо і хочуть чути сирену
на вишкові якось була така, що через вікна чути. а зараз знову треба вікна на провітрювання ставити що було чутно

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

Це не безпосередньо про війну, але, в певному сенсі - це її наслідки... поліцаїв на дорогах менше, особливо в районах...

Порядку звичайно менше на дорогах. Але власникам Мустангів, або $амаро на дніпрономерах і до війни нічого не заважало літати.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Порядку звичайно менше на дорогах. Але власникам Мустангів, або $амаро на дніпрономерах і до війни нічого не заважало літати.

Так в тому і справа, приїхали подалі і їх війна не стосується. Серед моїх знайомих - тільки один з Києва виїхав, але,

як сам каже - у війську від нього тільки проблеми будуть (ботанік 25р.). 

Опубліковано (змінено)

Спойлер

0.14 (минское время). Мозырский район. Возможно, запуск ракеты.

Хоча не там червоніє. Звідти зазвичай по Чернігову луплять. Сьогодні писали що іскандерів навезли.

Змінено користувачем Sh_Ok
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

Так в тому і справа, приїхали подалі і їх війна не стосується

То наші, місцеві.

Опубліковано
Спойлер

Не видно. Бо вони ще не розуміють що у сусіда війна. І вони вже у ній беруть участь на боці окупантів. Поки надаючи свою територію. 

Дійде, до них я думаю тоді, коли їх диктатор пожене їх як свиней на забій. Або коли жерти стане нічого.

А зараз вони ще сплять. Звичайно що не всі. Не думаю що інфа про диверсії на залізниці фейк.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...