Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 годин тому, Nick85 сказано:

а що там такого цінного щоб туди ракету пустити? є аеродром? 

танковий полігон був, ну і військова частина...

Опубліковано
35 минут назад, Black Overlord сказал:
  Скрыть контент

Я такий настирний, що додзвонився до декількох людей в с. Городище Дубровицького району. Вибухів, кажуть, не чули, про провокації взнали з новин.

Спойлер

Одні пишуть було,інші не було.

а треті,що війська рб підуть в 21.00

от скоро все дізнаємося

Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

@Werwolf777 кацапи перед нападом у все горло волали, що нападу ніколи не буде

Теж промайнула така думка... Щоб ми не чекали

Опубліковано
19 минут назад, WebTraveller сказал:

Чути сирену навіть в Боратині

Центр міста, поряд купа всіляких важливих установ, а сиджу, як у танку. Навіть вийшов, пройшовся біля дому - нічого не чути.

Опубліковано

Я думаю, що вірити таракану наші будуть в останню чергу.

Хоча вчора була інфа від нашого вищого керівництва, що готувалися до вторгнення кцп, але не думали, що на стуи буде і з території білорусів.

Опубліковано (змінено)
Замість того, щоб стримувати Путіна, Байден дозволяє росіянам стримувати США.

Рішення США відмовити Україні в передачі польських винищувачів МіГ-29 ухвалив особисто президент Байден, який наклав вето на доставку літаків, щоб не спровокувати Володимира Путіна на ескалацію війни.

“Логіка, здається, така, що відправка смертоносної зенітної та протитанкової зброї не спровокує росіян, а 28 літаків спровокує. Цю відмінність важко зрозуміти, особливо коли Пентагон також каже, що українцям не потрібні реактивні літаки, тому що інша їхня зброя ефективніша. Отже, відправка менш смертоносних літаків призведе до Третьої світової війни, але не зброї, яка насправді є смертельною?” – зазначає редакція The Wall Street Journal.

На думку видання, більшою проблемою є те, що це фіаско посилає Путіну сигнал про НАТО.

“Суть стримування полягає в тому, щоб змусити супротивника повірити, що певні дії призведуть до відповіді, – пише The Wall Street Journal. – Демонстративно не надсилаючи війська і кажучи, що причиною є страх перед ескалацією, містер Байден каже Путіну, про що йому не варто турбуватися. Замість того, щоб стримувати Путіна, Байден дозволяє росіянам стримувати США”.

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
19 хвилин тому, volks сказано:

Я думаю, що вірити таракану наші будуть в останню чергу.

Хоча вчора була інфа від нашого вищого керівництва, що готувалися до вторгнення кцп, але не думали, що на стуи буде і з території білорусів.

хз, а кому, ще не дійшло, що цим двом підстаркуватим підарасам, віри - нема?
Це ким треба бути, щоб ЦИМ - повірити?

Вже "самі-самі" путрєоти, кажуть - "в какой піздєц он нас втянул"...я знову намагався прояснити...бан - на день ))

бояться, сука - 15 років їм світить - за пост на форумі, та нах таке життя?

• Подобається 2
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

я хз, просто - припинив роботу з рузькими, ще пару років тому, залишались деякі дріб'язкові питання (в плані супроводу пз і т.п.), що міг - відмовився, що було моє - якось дотягнув. З минулого року - категорично всім відмовляю, навіть з тими кого знаю особисто, знаю що не їбануті... Деякі - листи підтримки присилають, деякі - скріни з переказом на нашу армію, один хуй - нема в мене бажання з ними говорити, та й навряд чи виникне.

P.S. І таки розумію, що коли побачу рузького - відмазка "єто нє я - так сдєлал" не пройде.. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 6
Опубліковано (змінено)
Спойлер

1. наша розвідка явно непогано працює! 

2. Дії окупантів, як ті перші дзвіночки, явно вказують, що планується вхід окупантів в напрямку Вараша.

3. наші там мають бути на 101% готові до їх зустрічі. Лісиста місцевість має максимально посприяти нам приховано окопатися 

Наважаться чи ні - час покаже. але готовність до їх зустрічі має бути максимальна

Вибух, щойно Луцьк

Змінено користувачем Профессиона́л
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

хибний!!!  хлопці передали, що скат лопнув в фури в Струмівці

30[1].m4a

Змінено користувачем Профессиона́л
  • Ха-ха 3
Опубліковано
1 хвилина тому, Black Overlord сказано:

Зараз вибух?

так пишуть - "Та в когось вихлопну в машині забило, він і прочистився гучно"

Опубліковано
1 хвилина тому, Профессиона́л сказано:

хибний!!! по рації хлопці передали, що скат лопнув в фури в Струмівці

тут пів луцька обісралось 

• Ха-ха 7
Опубліковано
2 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

я, коли прийшов з АТО додому, з ліжка вночі спригував від вибухів салютів. потім звик.

дивно, що ти не задавив ніодного підараса, що запускає салюти

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...