laser Опубліковано 23 Червня, 2022 в 18:07 #51 Опубліковано 23 Червня, 2022 в 18:07 НЛ шевченка. в середині хз. але ціна супер я так думаю. правда тут 3000К =( на вуличне освітлення пайдьот
Serpent Опубліковано 23 Червня, 2022 в 18:43 #52 Опубліковано 23 Червня, 2022 в 18:43 В НЛ ні в якому разі не беріть лампи Osram. Я купився на те, що це типу німецький бренд, значить із якістю все має бути як мінімум добре. Взяв 3 шт е27 4000К на 8 Вт, і 2 шт Е14 на 6,5 Вт. Вже вдома помітив, що лампи мерехтять так, що видно неозброєним оком. Тест на камеру мобільного показав, що мені не ввижається, і таки мерехтять конкретно. Інші лампи працюють ОК, а ці прямо так жорстко по очах луплять. Причому на коробці написано EyeSafety - Безопасно для глаз. Ще й знущаються, гади. Викрутив і закрутив їх в коридорі, бо у житловій кімнаті це терпіти неможливо, хіба що у вас є пара запасних очей на заміну. Порився трохи і інеті, і знайшов купу подібних скарг, а також інфу, що Osram вже давно продали своє відділення по освітленню китайській конторі MLS Co., LTD, і з тих пір якість конкретно пішла по пі... Це дійсно правда, впевнився на власному досвіді. Навіть на вагу їх лампи відчутно легші, ніж у конкурентів. Коротше, обминайте десятою дорогою, навіть якщо вони по супер-пупер акції. Здоров'я дорожче.
case_l Опубліковано 24 Червня, 2022 в 05:10 #53 Опубліковано 24 Червня, 2022 в 05:10 10 годин тому, Serpent сказано: В НЛ ні в якому разі не беріть лампи Osram. Я купився на те, що це типу німецький бренд, значить із якістю все має бути як мінімум добре. Взяв 3 шт е27 4000К на 8 Вт, і 2 шт Е14 на 6,5 Вт. Вже вдома помітив, що лампи мерехтять так, що видно неозброєним оком. Тест на камеру мобільного показав, що мені не ввижається, і таки мерехтять конкретно. Інші лампи працюють ОК, а ці прямо так жорстко по очах луплять. Причому на коробці написано EyeSafety - Безопасно для глаз. Ще й знущаються, гади. Викрутив і закрутив їх в коридорі, бо у житловій кімнаті це терпіти неможливо, хіба що у вас є пара запасних очей на заміну. Порився трохи і інеті, і знайшов купу подібних скарг, а також інфу, що Osram вже давно продали своє відділення по освітленню китайській конторі MLS Co., LTD, і з тих пір якість конкретно пішла по пі... Це дійсно правда, впевнився на власному досвіді. Навіть на вагу їх лампи відчутно легші, ніж у конкурентів. Коротше, обминайте десятою дорогою, навіть якщо вони по супер-пупер акції. Здоров'я дорожче. цікаво що там в середині
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.