Перейти до змісту

Куди діваються люки?

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Десь за останній місяць масово стали зникати сточні люки. Причому по всьому місті.

Я от їжджу на велосипеді і мені така ситуація світить травмами. А автомобілістам ще гірше: можна не тільки собі, а ще й комусь біди наробити, коли машину "кине" від в"їзду в яму не закриту люком....

Були недавно прийомщиків металобрухту прижали - і ті банально боялися приймати люки. Після того трішки часу в місті було все гараз з тим. А тепер куди вони йдуть? на металобрухт? комусь на дачу?

Опубліковано
А тепер куди вони йдуть? на металобрухт? комусь на дачу?

Імхо і туди, і туди.

Хоча за вчорашній вечір ненайшов жодного відкритого :)

Опубліковано
А тепер куди вони йдуть? на металобрухт? комусь на дачу?

Імхо і туди, і туди.

Хоча за вчорашній вечір ненайшов жодного відкритого :)

Видно не звернув уваги. Львівська - точно місцями без люків

Шевченка - та ж ситуація.

Набережна - нічим не ліпша. Можу ще назвати Потебні і Даннила Галицького.

Здається ще на шопена є одненька дірка.

В районах що "північніше" і "західніше" центру - банально не надто часто їжджу - то й якось не звертав уваги

Опубліковано

Та я і не про свій район говорив. Рівенька, Відродження, Гордіюк, Перемоги, Грушеського: ось на цих вулицях відкритих люків не замітив.

Опубліковано

40-й, біля моста.

Пора місту прикупить "гумових" давно. Гума на металоломах не котується.

А пунктів прийому - тьма, тесть відро без дна не міг по-сусідах знайти.

Ще один товариш "з тих крайов" (Липини) - викрасив сріблястим баллончиком цеглину і кинув біля хати. До-обіда її не стало :rolleyes:

Опубліковано
Та я і не про свій район говорив. Рівенька, Відродження, Гордіюк, Перемоги, Грушеського: ось на цих вулицях відкритих люків не замітив.

Ну да? Звичайно на основній проїзджій частині немає - але Привокзальна - міст біля вокзалу, постійно десь якогось люка немає; Московська (біля Відродження - також). В принципі, згідна з автором - з люками твориться жах... Особливо, як подумаю, що хтось може випадково не помітити :rolleyes:::) Аж страшно стає....

Опубліковано

Як Зевс звернув увагу, якраз пропадають бокові зливні решітки. Комусь яйка цим треба пришімити, або заставити в'їхати на велі.

Опубліковано

тільки но катав по недавно відремонтованій глушець - вже нема практично ні одної решітки :)

Опубліковано

На Киверцовской - та же ситуёвина.

В газете рекламку видел - актуальная, надо предложить производителю расширить ассортимент продукции :)

luk.jpg

Опубліковано
В газете рекламку видел - актуальная

так це вони і тирять люки певно, ждуть коли ж муніципалітет почне в них брати продукцію ;)

Опубліковано

Грушеського - нету! как на бывшего кузнесова ехать.... уже с месяца 3-4... ваще за###ли барыги драгметалами!

Надо сделать как в дойче с кодами на люке, но это нереально у нас

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...