Перейти до змісту

Вийшов на ПК God of War

SergLutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Гарна новина, нарешті ПКшники можуть зацінити так розхвалений God of War.

a09668914ff2f5219cd312bd0765fb70.png.591128dd855a7b5416348f53544e4f15.png

Приємно здивувало, що взламали фактично в день випуску - 14 січня.

Будем зацінювати за що там такі оди співали грі...

Змінено користувачем SergLutsk
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

Приємно здивувало, що взламали фактично в день випуску - 14 січня.

а там точно був захист?

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, case_l сказал:

а там точно був захист?

Звісно був. Steam DRM і щось там від epic.
Щодо гри - оптимізація бомба. Вчора вночі докачав то побігав трохи.
На моєму кориті літає на середньо високих, що трохі вижче ніж на ps4.

40-60 кадрів, залежно від сцени(може і більше але поставив лок на 60)
Всім кому зайшли Days Gone, Horizon Zero Dawn - рекомендую.

(i5 4590, 1060 3gb, 10gb ram, стоїть на ssd)

ScreenShot-2022-1-15_2-42-11.png

Змінено користувачем AnimaNoir
Опубліковано
2 годин тому, case_l сказано:

там точно був захист?

Захист був, інакше для чого в ріпі була б вшита таблетка, але схоже зараз захист якщо не денуво, то жити йому кілька днів від сили.

2 годин тому, NeoN сказано:

Цікаво на рахунок оптимізації і графіки

Сам ще не оцінив, але з коментарів читав, що з цим все гуд. Ну а щоб порівнювати картинку з пс4, то треба мати і одне і друге і запускати поряд, інакше то все суб'єктивні придумки будуть.

Опубліковано (змінено)
13 минут назад, SergLutsk сказал:

Захист був, інакше для чого в ріпі була б вшита таблетка, але схоже зараз захист якщо не денуво, то жити йому кілька днів від сили.

Сам ще не оцінив, але з коментарів читав, що з цим все гуд. Ну а щоб порівнювати картинку з пс4, то треба мати і одне і друге і запускати поряд, інакше то все суб'єктивні придумки будуть.

Я грав його на ps4, різниця є. А по друге, вам ютуб нащо?) Хай порівнюють професіонали типу digital foundry (які вже порівняли). Я вже переріс дрочку з порівняннями, і тд, поставив на середні трохі підкрутив, все літає, графон подобається, насолоджуємся)
Доречі - що круто, в кого геть печально є підтримка FidelityFX

Змінено користувачем AnimaNoir
Опубліковано
9 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

А по друге, вам ютуб нащо?)

Ну, мене дане питання взагалі не надто цікавило. Так, звісно на ютубі зараз буде стопіцот аналізів/порівнянь, кому потрібно - той знайде, але очевидно що це можна було б зробити не раніше виходу порта.

Опубліковано
2 годин тому, AnimaNoir сказано:

Щодо гри - оптимізація бомба.

та яка там оптимізація, ps4 - це тормознуте старе залізо, тому при порті нічого оптимізовувати і не треба було

нагадаю, що ps4 на старті продаж не тягнула ігри   в 1080 

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

якщо не денуво - то захисту можна вважати що немає

Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

якщо не денуво - то захисту можна вважати що немає

навчилися  і Денуво ламати :)

Опубліковано

Пограв вже з півтори годинки. Перші враження:

1) графіка ну непогана, ніби й гарна картинка, але ну щоб щось вражаюче було не сказав би, періодично навіть здається якась мильнувата картинка, так і хочеться щось десь підкрутити щоб добавити різкість (загальні параметри графіки в мене стоять максимум, але можливо якийсь певний параметр в налаштуваннях і зможе це пофіксити, не знаю, ще не розібрався);

2) сам геймплей - ну одразу відчувається що це продукт переїхав з плойки, тобто сюжет/історія перш за все, все інше - другорядне. Ведуть тебе по грі як за ручку по тунелю, періодично запускаючи кат-сцени і діалоги, і нікуди від цього не відвертітись, і всі їх маєш пройти і передивитись, бо така ІСТОРІЯ ! Це часом дратує. Ну але поки рано робити висновки, замало пройдено, може далі буде вільніше, хоча б як в Horizon Zero Dawn

Опубліковано
2 часа назад, case_l сказал:

та яка там оптимізація, ps4 - це тормознуте старе залізо, тому при порті нічого оптимізовувати і не треба було

нагадаю, що ps4 на старті продаж не тягнула ігри   в 1080 

Це не від ориганільного заліза залежить а від якості порту і оптимізації. Можна гру з ps2 криво портонути і буде лагати)

Опубліковано
2 годин тому, AnimaNoir сказано:

Це не від ориганільного заліза залежить а від якості порту і оптимізації. Можна гру з ps2 криво портонути і буде лагати)

ps4 це класична x86 архітектура, там проблем з портом взагалі немає

Опубліковано

тобто сюжет/історія перш за все, все інше - другорядне. Ведуть тебе по грі як за ручку по тунелю, періодично запускаючи кат-сцени і діалоги, і нікуди від цього не відвертітись, і всі їх маєш пройти і передивитись, бо така ІСТОРІЯ ! Це часом дратує.

відкрию тобі страшну таємницю - всі частини God of War такі

Опубліковано
58 минут назад, case_l сказал:

ps4 це класична x86 архітектура, там проблем з портом взагалі немає

Що не допомогло порту horizon zero dawn який вийшов проблемний. Майже рік патчили.

Опубліковано
1 година тому, AnimaNoir сказано:

Що не допомогло порту horizon zero dawn який вийшов проблемний. Майже рік патчили.

запускав його на релізі, все норм працювало, хз що там фіксили

Опубліковано
15 минут назад, case_l сказал:

запускав його на релізі, все норм працювало, хз що там фіксили

Значить повезло. Там витічки памяті були і купа проблем. Вилітала часто. Компіляція шейдерів при кожному запуску це взагалі була лотерея, 10хв компілювало і могло викинути. Виправили з якимось 3тім патчем. Там реально багато проблем було, що не завадило мені її пройти. В стімі оцінки занижували щоб розробники швидше рухались.

Опубліковано
10 годин тому, case_l сказано:

відкрию тобі страшну таємницю - всі частини God of War такі

Може й так, не грав, ця перша для мене. А взагалі помітив, що всі іграшки перекочувавші з плойки мають таку спільну характерну рису - дофіга і трохи вставлених діалогів і кат-сцен, причому інколи вони затягуються на кілька хвилин, і одна змінює іншу, і вже такий сидиш підперши бороду руками і думаєш: "я взагалі тут граю чи кіно прийшов подивитись ?" Видно полюбляє соні ліпити кіно в гру.

Опубліковано
41 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Видно полюбляє соні ліпити кіно в гру.

Так, бо це подобається людям. Тому соні вирішила підняти грошей, ще й на пк ринку, продаючи старі ексклюзиви, які вже перестали продаватись на консолях. Тепер і користувачі пк можуть долучитись до таїнства справжнього геймінгу, хоч 4-річної давності.

Опубліковано
13 годин тому, SergLutsk сказано:

Може й так, не грав, ця перша для мене. А взагалі помітив, що всі іграшки перекочувавші з плойки мають таку спільну характерну рису - дофіга і трохи вставлених діалогів і кат-сцен, причому інколи вони затягуються на кілька хвилин, і одна змінює іншу, і вже такий сидиш підперши бороду руками і думаєш: "я взагалі тут граю чи кіно прийшов подивитись ?" Видно полюбляє соні ліпити кіно в гру.

Тут Соні не до чого, як подають розробники гру, яку кількість діалогів задумали, так і має бути, і це не залежить пк чи Соні, це сучасні реалії, і мені, особисто, вони подобаються. Death stranding , ремейк мафії доволі насичені роликами, виходили одночасно на всіх платформах. 

• +1 1
Опубліковано

То чувство когда прошел всё на плойке... ещё и покупал ради этой игры...

Оптимизация норм, правда на плойке как то контрастней игра выглядела.

• +1 1
Опубліковано
18 годин тому, nikblack сказано:

прошел всё на плойке... ещё и покупал ради этой игры...

Оце серйозний підхід - купити плойку щоб пройти гру ! :0036:

Може то придумати новий бізнес - здачі плойки в оренду на "пройти гру" :0002:

Опубліковано
27 хвилин тому, SergLutsk сказано:

нормальний підхід, тим більше, що консоль зараз коштує дешевше ніж відеокарта до пк

• +1 2
Опубліковано

Це вже давно придумано, навіть у нашому місті таке є. Тому сильно не зробите, ви не перший, конкуренція і тд.

ПС. Ціна доречі - в районі 300 грн/доба, від терміну знижки.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...