Перейти до змісту

Досвід використання WiFi mesh системи TP-LINK Deco M4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавитть чи хтось з форумчан має досвід використання цієї системи. Хочу зробити більш стабільну мережу, роутер Tp link archer не витягує стабільний сигнал на всю площу і потрібно чимось розширити. Побачив таку штуку TP-LINK Deco M4 ніби те що треба, тільки кабель треба провести під нього від роутера.

Опубліковано

Також. дуже цікавить роутер на велику площу, до тепер маю TP-LINK TL-WR1043ND ще із 16року, лише 2.4ГГц. В принципі тягне але вже час змінити.

деякі пробував не витягують, для 5 ГГц враження, що стіни заважають;). брав Xiaomi Mi WiFi Router 4A Gigabit Edition, не підійшов - гірше старого, довелося повернути.

хтось щось порекомендує крім месh системи???

Опубліковано
1 час назад, Marshall сказал:

Я встановив TP-LINK RE200 (AC750)  - Все працює і без кабелів

це підсилювач, в мене було шось схоже. Він просто сигнал якби шарить але не швидкість(швидкість падає суттєво). мені потрібно шоб швидкість теж була висока

Опубліковано
1 hour ago, zverexe said:

це підсилювач, в мене було шось схоже. Він просто сигнал якби шарить але не швидкість(швидкість падає суттєво). мені потрібно шоб швидкість теж була висока

Вам видніше. я про всяк випадок зробив замір швидкісті: 1 - біля роутер. 2 - в дальній кімнаті з вимкненим підсилювачем. 3 - в дальній кімнаті з ввімкненим підсилювачем.

Нікого не агітую, купуйте що хочете

Screenshot_20211217-141610.png

Screenshot_20211217-141730.png

Screenshot_20211217-141920.png

Опубліковано

юзаю Деко М5 на роботі

3 пристрої. Покрили весь поверх. 

Працює чітко без просадок.

Потягне близько 100 пристроїв. ~60 щодня  в мережі. Ноути, телефони, принтери і все таке.

Опубліковано
On 17.12.2021 at 12:46, Vikvik Mawr сказано:

Також. дуже цікавить роутер на велику площу, до тепер маю TP-LINK TL-WR1043ND ще із 16року, лише 2.4ГГц. В принципі тягне але вже час змінити.

деякі пробував не витягують, для 5 ГГц враження, що стіни заважають;). брав Xiaomi Mi WiFi Router 4A Gigabit Edition, не підійшов - гірше старого, довелося повернути.

Можливо соь цей мій досвід буде корисним...

Опубліковано
16 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

прикольно - він зараз майже 1,5тис......

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/marshrutizator-xiaomi-mi-router-ax1800-global-wifi6-mesh-bez-korobki-IDNyZ2R.html

А нові з гарантією на hotline від 1100 грн :

https://hotline.ua/computer-besprovodnoe-oborudovanie/xiaomi-redmi-ax5-ax1800-ra67-dvb4252cndvb4258gl/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...