Перейти до змісту

Послуги вело кур’єра

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт 

Вело кур’єри в Луцьку є? 
Час від часу потрібно доставити кілька замовлень 

І по вартості зорієнтуйте 

Р.S. Гугл каже що на Кабанчику можна замовити таку послугу. 100 грн за посилочку. Дороговато :( 

Опубліковано
15 хвилин тому, lilechka сказано:

Привіт 

Вело кур’єри в Луцьку є? 
Час від часу потрібно доставити кілька замовлень 

І по вартості зорієнтуйте 

Р.S. Гугл каже що на Кабанчику можна замовити таку послугу. 100 грн за посилочку. Дороговато :( 

та чому ж дорогувато, люди ж за пачку мівіни також не будуть працювати 

Опубліковано
34 хвилин тому, alexvvv сказано:

та чому ж дорогувато, люди ж за пачку мівіни також не будуть працювати 

Кожному вирішувати за скільки йому працювати чи не працювати взагалі 

я, як замовник послуги, шукаю варіант, який би влаштовував мене 

Наразі ціна у 100 грн мені не підходить, оскільки є дешевші варіанти (наприклад, адресна доставка від Нова пошта)

Опубліковано
10 хвилин тому, romanc сказано:

Или такси

Альтернативні способи це добре

але дивно що в Луцьку вело кур’єри непопулярні 

Задумалась: нема попиту чи нема кому то організувати?! 

p.S. Пам’ятаю що була велодоставка в Луцьку, але тоді це, напевно, було зарано для лучан 

Опубліковано
5 годин тому, MACCEN сказано:

укрплшта доставляє до 30 кг. 30 грн.

В мене вже була думка, може самому на покатушку час від часу виїжджати ще й підзаробити, а тут 30 кг- 30 грн. Обом року)))

Опубліковано
18 минут назад, NeoN сказал:

В мене вже була думка, може самому на покатушку час від часу виїжджати ще й підзаробити, а тут 30 кг- 30 грн. Обом року)))

То в глово записывайся

Опубліковано
2 hours ago, NeoN said:

Не можу зрозуміти)

Укрпошта доставляє на авто за 30 грн. Цих грошей вистачає на паливо, на амортизацію, на податки, на зарплату кур’єру, а ще ж з них йде якась копійка на охуліард гривень зарплати директора укрпошти та іншого топ-менеджменту. 

А тут їздиш на ровері, палива нуль, амортизація копійчана, податків не платиш, і 30 грн - це облом року?))

Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

Не можу зрозуміти)

Укрпошта доставляє на авто за 30 грн. Цих грошей вистачає на паливо, на амортизацію, на податки, на зарплату кур’єру, а ще ж з них йде якась копійка на охуліард гривень зарплати директора укрпошти та іншого топ-менеджменту. 

А тут їздиш на ровері, палива нуль, амортизація копійчана, податків не платиш, і 30 грн - це облом року?))

Цікаві терміни доставки за 30грн від укрпошти.. з 33 на 40-ий через тиждень? ))

Опубліковано
1 хвилина тому, Terrable сказано:

через Київ

Опубліковано
2 минуты назад, Terrable сказал:

Курьерская доставка- это отдельная контора в укрпочте. Да и сама укрпочта работать стала быстрее.

И это с праздничным днем. И отправили вечером.

Screenshot_2021-07-02-20-06-52-540_com.android.chrome.jpg

Опубліковано
3 хвилин тому, romanc сказано:

Курьерская доставка- это отдельная контора в укрпочте. Да и сама укрпочта работать стала быстрее.

И это с праздничным днем. И отправили вечером.

Screenshot_2021-07-02-20-06-52-540_com.android.chrome.jpg

Це якийсь окремий випадок на якому повезло. Крайній раз мав доставку з Київа до Луцька місяць тому, отримав через 4 доби після відправки. Буває.

Опубліковано
5 хвилин тому, Terrable сказано:

Це якийсь окремий випадок на якому повезло. Крайній раз мав доставку з Київа до Луцька місяць тому, отримав через 4 доби після відправки. Буває.

китайські посилки , що не трекаються десь за місяць із Києва в Луцьк доїжджають   

Опубліковано
2 годин тому, case_l сказано:

китайські посилки , що не трекаються десь за місяць із Києва в Луцьк доїжджають   

Так. Є таке. І було ще в 2007р. Ніц не змінилось

Опубліковано
3 годин тому, yu2007 сказано:

Не можу зрозуміти)

Хотів би побачити, як ви особисто за 30 грн 30 кг будете велосипедом доставляти.

А взагалі, укр пошта, як і будь яка інша, має змогу збирати машину, і цілу відправляти по логічному на їх думку маршруту.

Аж цікаво, у вас авто є?

Якщо б так, то ваша фраза - Цих грошей вистачає на паливо, на амортизацію, на податки, на зарплату кур’єру звучала б для вас абсурдною, уявивши тільки що вам потрібно з 40го на гпз конверта доставити за 30 грн, і це не найдальший маршрут навіть в межах міста.

Пс. Та і на самій лілічці далеко не заїдеш))

Опубліковано
1 hour ago, NeoN said:

Хотів би побачити, як ви особисто за 30 грн 30 кг будете велосипедом доставляти.

А взагалі, укр пошта, як і будь яка інша, має змогу збирати машину, і цілу відправляти по логічному на їх думку маршруту.

Аж цікаво, у вас авто є?

Якщо б так, то ваша фраза - Цих грошей вистачає на паливо, на амортизацію, на податки, на зарплату кур’єру звучала б для вас абсурдною, уявивши тільки що вам потрібно з 40го на гпз конверта доставити за 30 грн, і це не найдальший маршрут навіть в межах міста.

Пс. Та і на самій лілічці далеко не заїдеш))

А хіба Лілечка десь писала, що її відправлення важать 30 кг? Може там вага 1-2-3 кг від сили? Та й чому вирішили, що маршрут буде з 40го на ЛПЗ?

Розжирів народ, не хоче працювати. Пам’ятаю, на першій офіційній роботі більше року отримував ЗП 80 баксів в місяць (менше 50 центів за годину). А тут аж 1,1 долар за те, щоб прокататися якихось півгодини. Куди котиться світ?)))

Опубліковано
7 годин тому, yu2007 сказано:

А хіба Лілечка десь писала, що її відправлення важать 30 кг? Може там вага 1-2-3 кг від сили? Та й чому вирішили, що маршрут буде з 40го на ЛПЗ?

Розжирів народ, не хоче працювати. Пам’ятаю, на першій офіційній роботі більше року отримував ЗП 80 баксів в місяць (менше 50 центів за годину). А тут аж 1,1 долар за те, щоб прокататися якихось півгодини. Куди котиться світ?)))

Вона не писала, але тут принцип: назвався грибом, лізь у кошик. Раз ми обговорюємо себе, як конкурентів укрпошти при її умовах 30кг/30 грн ми не можемо бути гірші,а лиш такі ж або кращі, хіба ні? І тут ви кажете на скільки це вигідно і всі ліниві, але при розгляді маршруту граєте словами а може маршрут буде менший, а якщо ще більший? Чи ви може думаєте, що ставши на роботу, ви будете відмовлятись від усіх замовлень, і брати ,чи надіятись і чекати, лиш конверти за пів км від вашого місяця знаходження? Так, тоді це мега вигідно, але навіщо комусь такий працівник?

Опубліковано
11 годин тому, yu2007 сказано:

Так ціни виросли навіть в доларовому еквіваленті. За 80 доларів я колись теж оплачував комуналку, харчувався і по кабакам висів. Зараз 250$ на їжу, взимку 200$ на комуналку і 50-100$ на авто йде тільки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...