Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 427
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
18 minutes ago, Nokian said:

Вони продають вийняті з комплекту?

З комплекту якого телефону епл можна вийняти зарядку на 20 Вт? )) чи ви з планшетів «виймаєте»?))

Змінено користувачем yu2007
  • +1 1
Опубліковано

Звідки виймають я не знаю.Мене це не цікавить.

Просто для мене ОРИГІНАЛ , це товар з комплекту 

Опубліковано
6 minutes ago, Nokian said:

Звідки виймають я не знаю.Мене це не цікавить.

Просто для мене ОРИГІНАЛ , це товар з комплекту 

Просто таку зарядку не клали в комплект до жодного телефону, ніби як :) Але ж ви вірите людям, які їх ніби то «виймають з комплекту»))

• +1 2
Опубліковано
5 годин тому, Nokian сказано:

Нова хіомівська зарядка  20 ват.

В Алло 399 в мене 345.

а що інших брендів немає? xiaomi це не гарантія якості

Опубліковано
6 годин тому, yu2007 сказано:

Треба блочок / адаптер з usb-c

Чому саме -с ?  Чому не просто -А ?

Опубліковано
2 годин тому, yu2007 сказано:

Просто таку зарядку не клали в комплект до жодного телефону, ніби як :) Але ж ви вірите людям, які їх ніби то «виймають з комплекту»))

Якщо щось ДІЙСНО потрібно,  будьласка в приват.

Опубліковано
4 hours ago, Oli said:

Чому саме -с ?  Чому не просто -А ?

Просто -А маю. 
Розжилися оригінальним епловським шнурком з тайп-сі, і є в сім’ї апарати, які підтримують швидку зарядку. Хотілося б спробувати покористуватися. Дикий нонейм страшнувато брати, щоб акуми в телефонах не вграти, а щось гривень за 300 - хз скільки пропрацює, перш ніж згорить. Тому й запитав поради, хто чим користується.

маю старенький блочок від 4го айфона в тріснутому корпусі, який справно працює по сьогоднішній день. І водночас за період користування ним перестало працювати вже три чи чотири «аналоги»/«копії». 

• +1 1
Опубліковано
6 годин тому, case_l сказано:

а що інших брендів немає? xiaomi це не гарантія якості

Продав сотні кабелів,блоків.

Жодних скарг.

Опубліковано
10 годин тому, yu2007 сказано:

В мене - немає, а чи взагалі - не в курсі)

Я думаю що на всіх кабелях -А є.

Щойно перевірив на телефоні дитини, через -А і -С виходить на 20в без проблем.

• 2 року потому...
Опубліковано

До речі, продукція Apple інколи таке розчарування, але інколи примусить себе і полюбити)

Не так давно я свої Airpods не те що попрала, а ще й після того посушила в сушильній машині)

А вони працюють)

Опубліковано
18 minutes ago, paksivatova said:

До речі, продукція Apple інколи таке розчарування, але інколи примусить себе і полюбити)

Не так давно я свої Airpods не те що попрала, а ще й після того посушила в сушильній машині)

А вони працюють)

мабуть пральна машина не дуже

• Ха-ха 4
Опубліковано
3 години назад, paksivatova сказав:

А вони працюють)

Там сіточки динаміків дуже дрібні, вода просто не проходить.Але зворотня сторна- вони часто забиваються , і стає звук  дуже тихим. 

Недавно чистив , бо власниця вже думала продавати.)

Цікаво з якими телефонами які американці ходять?

Опубліковано
2 години назад, Nokian сказав:

Там сіточки динаміків дуже дрібні, вода просто не проходить.Але зворотня сторна- вони часто забиваються , і стає звук  дуже тихим. 

Недавно чистив , бо власниця вже думала продавати.)

Цікаво з якими телефонами які американці ходять?

Я не звертала увагу, до речі. Друзі сестри всі з айфонами. Але які моделі-хз. Мені здається, що вони не біжать оновлюватися на 15, бо він вийшов. Мінять при потребі на нову модель яка є на той момент. 
Буквально влітку, перед моім приіздом сестри чоловік побив 11 промакс-і замінив його на такий же 14.

Сестра ходить з 13промакс. 

З батьків, що забирають дітей в садку лише у одного телефон в руках-і це не айфон. 

Опубліковано

В США всі на айфонах найперш через iMessage. Ніхто там особливо не заморочується всілякими вацапами, вайберами, телеграмами тим більше. Купити там щось на андроїді навіть якісне = випасти з поточного життя.

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
8 годин назад, turbo сказав:

В США всі на айфонах найперш через iMessage. Ніхто там особливо не заморочується всілякими вацапами, вайберами, телеграмами тим більше. Купити там щось на андроїді навіть якісне = випасти з поточного життя.

Ну а пікселі? Там теж на рівні з айфонами рекламуються, і на бордах електронних...

Опубліковано
1 хвилину назад, Oli сказав:

Ну а пікселі? Там теж на рівні з айфонами рекламуються, і на бордах електронних...

То більше для гіків, а не для рядового користувача, в якого, можливо є ще і макбук, і айпад,та й роутер ейрпорт і інше електронне барахло. Фішка айфонів якраз в їхній еплівській екосистемі.

Опубліковано
8 годин назад, turbo сказав:

Купити там щось на андроїді навіть якісне = випасти з поточного життя.

ну ти дійсно дурачок, чи просто маленький ще? Загугли продажі якогось самсунга в штатах.

Опубліковано
59 хвилин назад, xPON сказав:

То більше для гіків, а не для рядового користувача, в якого, можливо є ще і макбук, і айпад,та й роутер ейрпорт і інше електронне барахло. Фішка айфонів якраз в їхній еплівській екосистемі.

Не сказав би, що для гіків...

Взяти наприклад ту саму зарядку телефона, сам процес...

Якщо я ставлю будильник на ранок, і ввечері як лягаю спати ставлю на зарядку, піксель сам вмикає адаптивне заряджання, в декілька етапів.

Та багато там чого є, а люди не знають... Стискання телефону, постукування та ін плюшки

• +1 1
Опубліковано (змінено)

1 годину тому, difoto сказав:

ну ти дійсно дурачок, чи просто маленький ще? Загугли продажі якогось самсунга в штатах.

Діду, йди проспись, твій самсунг цілих 27%Screenshot_20240202_183912_Opera.thumb.jpg.d4eff0771a176d07e03486465b67d31c.jpg

1 годину назад, Oli сказав:

Перед Різдвом говорили якраз на цю тему, то прийшлось родичам там пояснювати що то за звір взагалі)

Апд. Аж 25% гнусмас по іншим данимCounterpoint-Research-US-Smartphone-Market-Share-Q3-2023.thumb.png.ae7e154c13be8acc3272d00deb6047d8.png

Змінено користувачем turbo
Додав дані
Опубліковано

якщо взяти тобою ж запощену цифру у "50% apple" то виходить, що інші 50% це "не apple". Це кожен другий американець випадає з життя? :)

• +1 5
Опубліковано
1 хвилину назад, vampirich сказав:

якщо взяти тобою ж запощену цифру у "50% apple" то виходить, що інші 50% це "не apple". Це кожен другий американець випадає з життя? :)

Мова була найперше про iMessage vs інші месенджери. В нас теж, напевно ж, не 100% сидять в месенджерах? Моя рідня 20-50 років, досить соціально активні - в них враження саме таке. Вся робота, школа, друзі - на айфоні. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...