paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 08:44 #1 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 08:44 Я прийшла тут пожалітися і ,можливо,знайти вирішення Був у мене 8 айфон Всім мене влаштовував,крім того що бракувало вільної памяті В розділі памяті Інше займало 38 ГБ Так от . В п'ятницю в одному з магазинів Луцька щось почаклували і звільнилося багато місця Цифру я не запамятала В суботу ввечері телефон побився так,що живого місця на ньому немає,але працює Тому я використовую смарт-годинник Заряджаючи телефон через шнур на ноуті помітила,що вільних 18 ГБ Якось мені подумалося,що було більше - вирішила на наступний день перевірити Станом на вчора - вільних вже 11 От мені,с.....а,цікаво як він умудряється бути практично мертвим і жерти гігабайти? На що ? Тепер не думаю,що я хочу айфон купувати А яка альтернатива? І от практично новесенькі епл вотч куди дівати ) Скажіть щось ,кому є що сказати 3
paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 08:57 Автор #2 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 08:57 4 минуты назад, Cherman сказал: Щось з топових смартів на Андроід. наприклад?
INVICTUS Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:22 #3 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:22 Користуюсь уже 3-ю моделлю Samsung Galaxy S-серії (тільки S, не А, М і т.д. - це бюджетники) - довольний як слон і завжди сміюсь, коли любителі огризків розказують, які вони "класні")) Навіть камера краща, як в айфона Піксельом не користувався, тому не скажу 1
turbo Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:33 #4 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:33 Теж "за" galaxy-серію: маємо "в хазяйстві" с20-ий З мінусів хіба що невиразний дизайн (в 21-му поправили) і не вимкнена вчасно (при першому запуску) реклама. В ігри не грається, тому до процесору питань особливих немає (впродовж дня є можливість підзарядити). Для себе вже декілька років не зраджую Huawei, але без google він не усім буде ок (хоч по фото і потужностям навіть "старенький" п30 досі взуває сучасні бюджетники). 1
Nokian Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:36 #5 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:36 Отримав Xiaomi Mi 11 lite. Нові. Є версії на 64 та 128 пам'яті. В районі 9 -8 тисяч жоден телефон не зрівняється. 1 1
Amor Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:40 #6 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:40 Реально дивна ситуація. Вже багато років користуюсь айфоном і всю сім’ю пересадив на це. Ніколи нічого подібного не помічав. А не пробували банально скинути телефон до заводських налаштувань? Може якусь програмку поставили і вона щось чудила 2
Revolver Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:50 #7 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:50 1 hour ago, paksivatova said: Станом на вчора - вільних вже 11 гадаю, то проблема якоїсь p програми, стикався з таким на андроїді, вайбер не чистив, щось за собою, допомогло видалення і нове встановлення програми, ну і почистив sd maid 1
paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 10:01 Автор #8 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 10:01 21 минуту назад, Amor сказал: Реально дивна ситуація. Вже багато років користуюсь айфоном і всю сім’ю пересадив на це. Ніколи нічого подібного не помічав. А не пробували банально скинути телефон до заводських налаштувань? Може якусь програмку поставили і вона щось чудила В пятницю якраз це і зробили я для себе альтернативи не бачила ,але я в ту сторону і не дивилася а зараз реально не знаю,що й робити далі
pasha1207 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 10:03 #9 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 10:03 (змінено) 1 час назад, paksivatova сказал: наприклад? Xiaomi - топ за свои деньги. Нещодавно вийшов Poco x3 pro є версія 8gb\256gb. Раніше ставився до цього бренду предвзято. Порадив товариш, продавав його колега. В користуванні був 2.5 роки, за цей час 1 раз було підвисання, перезапустив і все грало як швейцарські часи. Замінив телефон бо розбив скло, вирішив не ремонтувати а купити інший. На сьогодні маю Mi 8 6Gb-128. В користуванні вже більше року, влаштовує повністю, підвисань немає. Хоча з виходом Х3 Pro (саме ця версія в лінійці цікава) задумуюсь щоб знову оновити телефон. Порівняння версії РОСО х3 із Iphone x (про версія має ще кращий проц, чим і виграє)Відеоогляд Змінено 8 Квітня, 2021 в 10:10 користувачем pasha1207 1
INVICTUS Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 10:21 #10 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 10:21 за свої гроші може і топ, але на мою думку, краще таки щось дорожче пробував користуватися Xiaomi - через рік знову вернувся на Galaxy S переходити з топових Самсунгів, чи Айфона на китайця - всеодно, що пересісти з Мерседеса на Чері, або Джилі 2 2 3
paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 10:54 Автор #11 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 10:54 28 минут назад, Werwolf777 сказал: за свої гроші може і топ, але на мою думку, краще таки щось дорожче пробував користуватися Xiaomi - через рік знову вернувся на Galaxy S переходити з топових Самсунгів, чи Айфона на китайця - всеодно, що пересісти з Мерседеса на Чері, або Джилі зато чоловік з Xiaomi сміявся з мене бо у мене нема памяті вільної і постійно треба зарядка мені подобається айфон,але вибачте,давно помічала що вільна память зникає внікуди якщо раніше я мала скачані відео в ютубі і різні плюшки-то зараз нічого такого нема фото 12 гб де память?
yu2007 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:01 #12 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:01 3 minutes ago, paksivatova said: раніше я мала скачані відео в ютубі і різні плюшки-то зараз нічого такого нема фото 12 гб де память? О, до речі. Припинила підписку на ютуб-преміум? Я користувався в тестовому режимі преміумом, накачав всякого для офлайн перегляду/прослуховування, то купу пам’яті зайняло теж. І як воно потім з пам’яті видаляється ХЗ..,
INVICTUS Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:06 #13 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:06 8 хвилин тому, paksivatova сказано: зато чоловік з Xiaomi сміявся з мене за свої гроші Xiaomi хороші, спору нема але взагалі - "не то", якщо вже користувались чимось кращим особливо камера 10 хвилин тому, paksivatova сказано: де память? знаю, що Телеграм її жере як дурний, оскільки не стискає файли для передачі
paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:09 Автор #14 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:09 6 минут назад, yu2007 сказал: О, до речі. Припинила підписку на ютуб-преміум? Я користувався в тестовому режимі преміумом, накачав всякого для офлайн перегляду/прослуховування, то купу пам’яті зайняло теж. І як воно потім з пам’яті видаляється ХЗ.., Ні,і далі користкюсь Просто повидаляла відео,бо все памяті бракувало
yu2007 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:12 #15 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:12 (змінено) 5 minutes ago, paksivatova said: Ні,і далі користкюсь Просто повидаляла відео,бо все памяті бракувало Так то може щось лишається в кеші? Глянув щойно в себе «інше» - 11 ГБ. Поки клацав туди-сюди - раз і стало 4. Дивина )) П.с. докласти сотню-півтори і взяти на 256 ГБ не варіант? Змінено 8 Квітня, 2021 в 11:15 користувачем yu2007
paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:19 Автор #16 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:19 10 минут назад, Werwolf777 сказал: за свої гроші Xiaomi хороші, спору нема але взагалі - "не то", якщо вже користувались чимось кращим особливо камера знаю, що Телеграм її жере як дурний, оскільки не стискає файли для передачі А мені вже не то,що я не знаю де моі гігабайти З глобального були фотки 12 та 2 вайбер Хай 10 гіг на програмне забезпечення та додатки
paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:22 Автор #17 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:22 6 минут назад, yu2007 сказал: Так то може щось лишається в кеші? Глянув щойно в себе «інше» - 11 ГБ. Поки клацав туди-сюди - раз і стало 4. Дивина )) П.с. докласти сотню-півтори і взяти на 256 ГБ не варіант? Такими темпами і 128,і 256 заповнить досить швидко Бо проблема якраз в тому,що у невідомому напрямку ті гігабайти діваються Крім того,я не бачу змісту платити більше
turbo Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:29 #18 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:29 26 minutes ago, yu2007 said: Я користувався в тестовому режимі преміумом, накачав всякого для офлайн перегляду/прослуховування, то купу пам’яті зайняло теж. І як воно потім з пам’яті видаляється ХЗ.., Видаляє сам додаток автоматично. 22 minutes ago, Werwolf777 said: знаю, що Телеграм її жере як дурний, оскільки не стискає файли для передачі Він просто по замовчуванню все на телефоні зберігає (особистий "рекорд" - 27гб). Змінив мамі в налаштуваннях на тиждень збереження - пречудово почувається. 1
Unknown Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:54 #19 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 11:54 41 хвилин тому, Werwolf777 сказано: Телеграм її жере як дурний, оскільки не стискає файли для передачі Відео нормально стискає, якщо правильно відправляти. Хоча можна і по 50мб на 30 секунд слати. В андроїді є купа програм, які дозволяють легко прослідкувати, що займає багато місця. Наприклад мініатюрний Simple System Monitor має файловий менеджер, який вміє сортувати папки по розміру (тобто не потрібно по кожній клацати і дивитись окремо займане місце), показує системні папки, тому легко прослідкувати найбільших споживачів пам'яті. 3
zverexe Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:05 #20 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:05 єдиний мінус сяомі шо вони страшно втрачають в ціні при продажі(через рік наприклад від купівлі), це не зрівняти з яблочними. За рік ти вигідніше продасиш айфон ніж сяомі/хуавей і ко 3
INVICTUS Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:10 #21 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:10 8 хвилин тому, Unknown сказано: Відео нормально стискає, якщо правильно відправляти. Хоча можна і по 50мб на 30 секунд слати. не заморочувався настройками Телеграма, мені всі фото й відео приходять в первозданному розмірі... це, мабуть, єдина мета, з якою викоростовую Телеграм)) ТС, думаю також, не настроювала його, тому припустив, що має місце саме така проблема 13 хвилин тому, Unknown сказано: В андроїді є купа програм, які дозволяють легко прослідкувати, що займає багато місця. Наприклад мініатюрний Simple System Monitor має файловий менеджер, який вміє сортувати папки по розміру (тобто не потрібно по кожній клацати і дивитись окремо займане місце), показує системні папки, тому легко прослідкувати найбільших споживачів пам'яті. Ха, тут навіть качати ніяких менеджерів не треба - є стандартні засоби, типу Провідника, Мої файли, тощо На Samsung ця програмка також вміє сортувати за різним параметрами
INVICTUS Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:12 #22 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:12 6 хвилин тому, zverexe сказано: єдиний мінус сяомі шо вони страшно втрачають в ціні при продажі(через рік наприклад від купівлі), це не зрівняти з яблочними. За рік ти вигідніше продасиш айфон ніж сяомі/хуавей і ко не єдиний)) камера - гірше, матеріали виконання - гірше, оболонка мені теж менш подобається Китай- він і в Африці Китай... 1 1
paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:18 Автор #23 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:18 5 минут назад, Cherman сказал: Та й, в кінці-кінців, можна час від часу чистити чимось типу ССleaner. можна але ж я вам розповідаю,що не пройшов ще й тиждень після чистки телефон лежить трупом,а гігабайти зникають було приблизно 28 ,точно не памятаю в день чистки я запамятала коли було 18 вільних,а на наступний день (вчора) вже 11 цікаво скільки завтра покаже
paksivatova Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:20 Автор #24 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:20 9 минут назад, Werwolf777 сказал: не єдиний)) камера - гірше, матеріали виконання - гірше, оболонка мені теж менш подобається Китай- він і в Африці Китай... тому я і люблю айфони бо телефон ношу переважно без чохла його приємно брати в руки 1
Unknown Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:23 #25 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 12:23 В телеграмі іноді можу повидаляти великі відео, які незжатими мені хтось прислав. Зараз у теці "телеграм відео" 210 файлів. Для прикладу порівняв 2 шт. на предмет займане місце/тривалість відео (обидва отримані від одного абонента зняті на той же телефон): 1) 50,4 Мб -- 29 сек. = 104 мб на хвилину 2) 11,87 Мб -- 90 сек. = 7,9 мб на хвилину. Якість другого трохи гірша через зжимання, але цілком пристойна для домашнього відео у месенджері. 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти