Никто Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 07:16 #1 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 07:16 Власне, маю данний девайс, коротенька предісторія - працював без наріканнь до певного моменту - загрузив обнову, обновився, після примусового ребуту - постійна загрузка лого Самсунг. Носив в авторизований сервісний центр, що на Київському - сказали, що "вмерла" бутова пам`ять, з якої грузиться ядро ОС(якось так, можу не правильно трактувати).Такі мікрухи важко найти, перепаяти теж не просто і т.д. і т.п. В загальному - якщо хто стикався з майстрами, які можуть "оживити" девайс - буду вдячний за номерки в приват, якщо вже на 100% "кірпіч" - продам на запчастини, можливо кому потрібно - дісплей цілий, батарея з роботою по інтернету тримала спокійно цілий (8год) роб. день, на корпусі(білий) є деякі незначні подряпини. Якщо виникнуть питання - у приват.
Bliksss Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 07:47 #2 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 07:47 22 хвилин тому, Никто сказано: Такі мікрухи важко найти не важко, є на алі - прошиті, але - потрібно брати з запасом, в мене з 5 шт. - тільки 3 робочі були, якраз - стільки і потрібно було )) 24 хвилин тому, Никто сказано: В загальному - якщо хто стикався з майстрами, які можуть "оживити" девайс - буду вдячний за номерки в приват майстрів в Луцьку - вистачає, питання чи вигідно че робити? В моєму випадку, це було 2 роки тому, і планшети 10" (3 шт.). Орієнтовно, до 1500 грн за це візьмуть, скільки після цього буде працювати - хз, гарантію дають на роботу, а не на китайську мікросхему, варто заморочуватись?
Никто Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 07:54 Автор #3 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 07:54 2 минуты назад, Bliksss сказал: Орієнтовно, до 1500 грн за це візьмуть, скільки після цього буде працювати - хз, гарантію дають на роботу, а не на китайську мікросхему, варто заморочуватись? ...також над цим задумався, тому варіант продажу на запчастини, якщо такий взагалі має сенс, більш "приземленіший".
alexvvv Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:05 #4 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:05 1 година тому, Bliksss сказано: гарантію дають на роботу а як перевірити чи норм припаяли мікросхему, якщо нічого не працює?
Bliksss Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:17 #5 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:17 11 хвилин тому, alexvvv сказано: а як перевірити чи норм припаяли мікросхему, якщо нічого не працює? а як ти докажеш - що приніс робочу мікросхему?
alexvvv Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:24 #6 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:24 5 хвилин тому, Bliksss сказано: а як ти докажеш - що приніс робочу мікросхему? а ніяк, вони просто паяють я може там кульки злиплись чи доріжкі пошкоджені під мікрухою чи перегріли, звідки знати і як перевірити якість пайки якщо не працює?
Bliksss Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:25 #7 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:25 12 хвилин тому, alexvvv сказано: а як перевірити чи норм припаяли мікросхему, якщо нічого не працює? якщо занести десь у підвал - так, сумніви можуть виникати, не дурний придумав, скупий - платить двічі. Offtopic: на початку грудня, загнувся ноут HP який пропрацював рівно 3 роки і 1 міс, зразу була підозра на міст, або проц (також впаяний). Не поніс до знайомих майстрів, заніс на Медію. Замінили мамку (стару - віддали), через день - загнулась, сказали - брак. Чекав 2 місяці поки приїде нова, поставили, дали гарантію на мамку, все - працює. Заплатив 2К грн., маю гарантію, по суті - нову начинку ноута і не набагато дорожче, ніж у підвальному сервісі. P.S. Стару материнку - загнав на олх за 350 грн.
Bliksss Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:28 #8 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:28 1 хвилина тому, alexvvv сказано: а ніяк, вони просто паяють я може там кульки злиплись чи доріжкі пошкоджені під мікрухою чи перегріли, звідки знати і як перевірити якість пайки якщо не працює? от ти приходиш до лікаря, він тобі каже - лікуватись антибііотиками, а ти - нікуя, клізма - наше фсьо. P.S. Нащо тоді віддавати в ремонт, якщо і сам - такий розумний. Я не тебе конкретно маю на увазі, а про ситуацію.
alexvvv Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:29 #9 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:29 2 хвилин тому, Bliksss сказано: якщо занести десь у підвал - так, сумніви можуть виникати, не дурний придумав, скупий - платить двічі. з bga можуть будь де накосячити і не в підвалі 3 хвилин тому, Bliksss сказано: Заплатив 2К грн., цікаво що за ноут, що така дешева материнка з роботою
alexvvv Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:33 #10 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:33 2 хвилин тому, Bliksss сказано: от ти приходиш до лікаря, він тобі каже - лікуватись антибііотиками, а ти - нікуя, клізма - наше фсьо. P.S. Нащо тоді віддавати в ремонт, якщо і сам - такий розумний. Я не тебе конкретно маю на увазі, а про ситуацію. В мене так і було, що поніс ноут на ремонт з донором, де треба було з донора перекинути cpu, заспівали 1000 грн за роботу і без гарантії що запрацює.
Bliksss Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:35 #11 Опубліковано 8 Квітня, 2021 в 09:35 2 хвилин тому, alexvvv сказано: цікаво що за ноут, що така дешева материнка з роботою Звичайний бюджетний ноут на пеньку з інтегрованим відео, куплений чуть більше 3-х років тому в комп'ютерному всесвіті за ~ 10к точну модель не пам'ятаю, ноут племінниці, та і яка різниця, мова про якість обслуговування. Підозрюю, що за роботу не брали, бо з ремонтом таки конкретно затягнули. Одного прекрасного дня, передзвонили і привезли прямо під двері, без натяку на доплату ))
Никто Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 05:00 Автор #12 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 05:00 ...на запчастини.
Никто Опубліковано 4 Травня, 2022 в 05:40 Автор #13 Опубліковано 4 Травня, 2022 в 05:40 Тему в смітник - продано.
Zheny@ Опубліковано 5 Травня, 2022 в 09:49 #14 Опубліковано 5 Травня, 2022 в 09:49 Тема перенесена у смітник.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.